Sevgilimle ayrıldık, bana güvenmiyormuş, bana güvenebilmesi için çıplak resim istedi, göğüslerimi attım, aşağısınıda istedi atmadım, tamam sana güvenmiyorum dedi barışmadık, ne yapmalıyım? Atmalımıyım sizce? Çok seviyorum onu
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeven insan sevdiğine dokunmaya kıyamaz bu senden ne istiyor sence mantıklı geliyor mu? Bunun gibilerini sevin sonra ayrılın aşk acısı çekin siz kenarda sizi gerçekten seven erkekler vardı size hiç sevdiğini söyleyemeyenler onlar hep üzülüyor ve bu haksız yere. Şunun gibi şerefsizlere yüz vermeyin artık be yazık günah sanada yazık şimdi o fotoğrafı attın için rahat mı bence değil çok tedirginsin yüzün görünmesede kimin attığı belli yaşın daha genç ileride bu şerefsiz sana şantaj yaparsa? bir internet sitesinde fotonu yayınlarsa? bunları hiç düşünmüyor musun ya aileni düşünüyorum onlar böyle bişey yaptığını duysa üzüntüden sinirden stresten çileden çıkmazlar mı? Lütfen artık bu tür şerefsizlere yüz vermeyin sonra böyle oluyo işte
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın gerçekten çok pişmanım.. bir an yenik düştüm, ama beni sevgisine inandırmıştı böyle yapacağı aklıma gelmezdi , birde kendisi polis olunca yapmaz dedim
Cevap sahibi+1 yılBu hayatta kimseye güvenmeyeceksin polislere saygımız tabiki sonsuz vatanımızı milletimi koruyorlar ama her yerde illaki bu tür şerefsizler olacak mesela ben senin 15 yıllık arkadaşın olsam dahi bana güvenme onu diyim aileden başkası hep ya da bir gün güvenini sarsar insanın benim kardeşim dediklerim benm hakkımda neler düşünüyormuş benim haberim yok oysaki hepsinin bir açıklaması var ama ailevi anlarlar dedim samimiyet dedim anlamadılar onlar yapınca anlayış istediler ben yapınca suç oldu o yüzden kimseye güvenme bende 2 3 sene sonra kısmetse bordo bereli olup çıkıp gideceğim ne arkadaşım kaldı ne bişeyim
Soran+1 yılKeşke bu kadar sevmeseydim, polis dedik güvendik ama boşa çıkarttı, Allah yardımcın olsunn
Cevap sahibi+1 yılAmin sağol seninde hiç kimseye yollama böyle şeyler senin zararıns bir işi yapmadan önce kendini düşün cinsellik yüzünden güven felan diyosa şimdi ona küfür edeceğim de neyse dikkat et kendine 🖑
Soran+1 yılAllah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılAmin cümlemizden
En İyi Cevaplar
Güvenin böyle kazanılması söz konusu olabilir mi. Öncelikle birisi sana güvenmiyorum diyorsa anla ki o kişi kendine güvenmiyor, kendinden pay biçiyor. Attığın resimler onun için fantazi malzemesi olacak. Ve büyük ihtimalle arkadaşlarıyla da paylaşacak. Bu şekilde istemeseydi aksini düşünebilirdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamlar sana atma diyo hepsine bana güvenmek için istiyo diyosun.. Kaç yaşındasın bilmem ama sanırım daha çok gençsin bir abla olarak sana tavsiyem öyle fotoyla falan güven olmaz.. Herif senin fotona bakarak masturbasyon yapcak ilerde de gel benle yat nasılsa evlencez dicek sonra arazi olcak sakın yollama sakın
19 Yorumla
Soran+1 yılDediklerinde çok haklısın ablamm, evet gencim henüz ve ilk defa aşık oldum gözüm hiç bişey görmüyor , çok seviyorum ama kendimi kandırmaya çalışıyorum galiba, "ben resimde değilim dedi atıcakmısın atmıcakmısın dediğimi yapucakmısınn diye dedi
Cevap sahibi+1 yılSeven adam sevdiğine kıyamaz canım .. Ne demek çıplak fotoğraf istemek.. Buntarx adamları sevme uzak dur her zaman zarar görürsün.. Dediğim gibi şimdi fotoğraf ister sonra birlikte olalım nasılsa evlencez bana güvenmiyo musun der her zaman zarar gören sen olursun bu tarz şeyler yaşamak için çok küçüksün anne babanı düşün canım yanlış yapma
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim, bu üzgünlüğümde bana moral verdiniz
Cevap sahibi+1 yıl@46tatlı kim
Cevap sahibi+1 yıl@VFreaks neden?
At at güvenmiyoken at sonra o resmleri bizde sosyal medyada grelim sonra gel buraya yine dert yan inandım sevdim güvendim attım pişmanım de olsun bitsin. Ay saçmalama bide soruyomusun atiyim mi diye atma tabikide
01 Yorumla- +1 yıl
Takip pls
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
67Cevap
Yav lütfen böyle saçma sapan sorular sormayın sana güvenmemesinin sende çıplak ffotolar istemesiyle ne alakası var bildiğin sen onun gözünde bir seks objesi haline gelmişsin bide onu çokseviyorum diyorsun bu zafını da biliyorsa daha cok yüklenir sana hic sordunmu sana güvensizlik verdiğim nokta ne sebeb ne sana çıplak foto atmamla bana olan güvenin nasıl yerine gelecek nerden buluyorsunuz böyle picleri delikanlı mert edepli aagır başlı erkekler varken kusura bakma ccok acık konuştum ama ben böyle dobra dobra konuşurum çokkızıyorum böyle saçma sorulara agırlıgım iiçin kusura bakma söylediklerim kulana küpe olsun bilgin olsun pasif olmayın biz erkekler karşısında akıllı ol vur tekmeyi gitsin
20 Yorumla
+1 yılBu bahene seni sadece becertmek istiyodur yani sevseydi bunu asla istemezdi :)
üzgünüm ama seni bu adam kullanır yani :) Yani bence sakına barışma amacını bilirim böyle sütü bozukların :) seni becercek ondan sora başkasına BAK SAKINA SAKINA BARIŞMA ONUN AMACI SENİ BİTİRMEK)) anlamışındır insalalh12 Yorumla
Soran+1 yılAma hiç öyle birine benzemiyordu kendisi
- +1 yıl
belli olmaz ama inşallah yanılan ben olurum ama bu adam seni yani bitirmek istiyor diyebilirim
ama yanılabilirmde belki senin dedigin gibide öyle biriside olmuyabilir:) ama ben bu adama güvenme derim insanların ne yapcagı hiç belli olmaz 1 gün halleder 2 gün başkasına gidebilir yani pek güvenme derim hele bana göre böyle abazalara:D
+1 yılGeleceğin anneleri sevgilisinin güvenini kazanmak için meme de mi atıcaktı? Ahh ahh... Tescilli seks objesi oldun tebrik ederim. Nasıl böyle salakça davranıyorsunuz anlamıyorum. Aklınız başınızda değil valla değil. Bana "napıyim çok aşıktım." falan deme eskiden AŞK bu değildi kendinizi KANDIRIYORSUNUZ.
10 Yorumla
+1 yılKardeş şaka mısın sen bu kadar ap açık bir durumu anlamayacak kadar saf olamazsın ya da milletin tepkisini ölçmeye çalışıyorsun. Bunun kararını kendi başına çok rahat verebilecek yaştasın ne yapacağın ortada lütfen bizi salak yerine koyma.
011 Yorumla
Soran+1 yılYok gerçekten şu an beynim durmuş durumda
- +1 yıl
Akıl tutulması yaşıyorsun. Yapacağın gayet basit tekmeyi vuracaksın ne kadar sevsen de Adamın senin için niyeti kötü bu ap açık ortada aksini söyleyen olursa ondan da şüphe ederim. Ya gerçek ilişkide bu gibi şeyler samimiyet içinde olur şantajla değil. Hem fotoğraf istemek nedir? Seni kullanmasına müsaade etme
Soran+1 yılAramızda ki samimiyeti güçlendirmek için istiyor olmasın, şantaj yapacak biri değil çünkü Yunus plsi
- +1 yıl
Böyle mi güçlenecek aranızdaki samimiyet. Ya bak seni seviyorsa sana çok aşıksa sana gelir alelen ben seni istiyorum arzuluyorum der. Bunu da her halinden belli eder o saatten sonra aranızda ne geçerse geçsin kimseyi ilgilendirmez ama sana güvenmem için fotoğraf gönder ne demek ya. Nasıl bir güven kazanacakmış oranı görünce ben onu anlamadım
Soran+1 yılBenimle ilişkiye girmek istiyordu ben istemedim
- +1 yıl
Sana güvensizliği ilişkiye girmek İstemediğin için mi?
- +1 yıl
Sen bu adamı ne zamandır tanıyorsun?
Soran+1 yılYarım sene
- +1 yıl
Sence cinsel bir ilişki için yeterli bir süre mi? Hem istemiyor olmana saygı duymalı. Ciddi bir ilişki de herşey olabilir cinsellik de olabilir ama karşılıklı isteyerek olmalı taraflardan biri istemeyince anlamı olmaz sen kendini suçlama. Kendini ispatlamak zorunda değilsin. Senin bekaretini mi test etmek istiyor amacı ne acaba
- +1 yıl
Cevap vermedin
- +1 yıl
Kadının namusunu bacak arasında arayan erkeklerden galiba. Ona da saygı duyarım ama bu pek öyle değil bu Adamın derdi cinsellik gibi senden başka bir beklentisi veya gelecek planı yok gibi
Bu işin polisi askeri yok. Zaten polisler ayrı bir kardeşim. Çoğu en azından. Neyse. Güvenmiyorsa neden çıkıyor? Neden bir ilişkiye başlıyor? Saçmalık. Atma. Şeyini görüp nasıl bir güven duymayı düşünüyor acaba? hadi oradan et.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru çok haklısın ama benim düşüncemde bu ülkede polislere güvenmicezde kime güvenicez oldu.. attım gitti, ama çok pişmanım , pişman olduğum halde seviyorum
Soran+1 yılDüşüncen çok doğru
Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. encrypted-tbn1.gstatic.com/images
Bunu iç iyi gelir00 YorumlaBende şu an aynı durumdayım sevgilim. benden sürekli foto istiyor bende önceden vermek istemiyordum ama sonra dedim ki belki yukarıdan atsam. aşağıdakine artik istemez anlar ama böyle olmadı en sonunda da ya fotonu atarsin ya ayrılırız dedi bende atmam dedikçe engele attı ben hata yaptım önceden atmamaliydim fotoğraflarımı faln ama bende seviyordum kaybetmek istemezdim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. sizce seven biri böyle terbiyesiz bir şey ister mi? bu kişiye böyle fotoğraf atmanız bile hata çünkü ilerde bu fotoğrafı kötü amaçı doğrultusunda size koz olarak kullanır
03 Yorumla
Soran+1 yılAttığım resimde yüzüm gözükmüyor , ama attığım içinde pişman oldum şimdi , ama seviyorumda...
Soran+1 yılAma kendisi polis olduğu için öyle yapmaz diye düşündüm
Sen gercekmisin!!! Adam puştun teki babana anana yazık yaa yarın benimle yatmazsan babana gösteririm dediğinde görürsün. Beyin bedava!
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam doğru ama yüzüm görünmüyor
Öyle saçmalık mı olurmuş, tabi sende sevdiğin için attın. Ama çocuk bildiğim kullanmaya çalışıyor, başka fotoğraf atma. O fotoğrafı yayabilir veya seni tehdit edebilir. Onun için dikkatli ol.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Harbiden simdi otur mantikli düsün güven senin gögüslerinmi? Veya altin arkanma?
Cevap bu kadar basit08 Yorumla
Soran+1 yılYok değil, o atıp atmamamda değilmiş zaten, sadece acaba bu sefer dediği şeyi yapıcakmıyım diye bakmış, baktı yapmadım konu kapandı hoşçakal dedi
Soran+1 yılBak dediğin şeyler mantıklı ama kalbe söz geçiremiyorum
Soran+1 yılYok kesinlikle atmam zaten
Soran+1 yılBende olmazdım ama aşık oldum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılondan sonra seviglim oldu yaptık bişeyler bu şimdi namussuzluk mu falan dersiniz senin bu yaptığın hemde var ya mesleğinden bahsedecektim neyse ağzımı bozmayım sen anladın
00 Yorumla
+1 yılSen neden hemen barışmak için soyunuk resim atmaya çalışıyorsun zaten adam akıllı olsa barışma için resim istemez senden böyle
06 Yorumla
Soran+1 yılBarışmak için değil, bana güvenebilmesi için
- +1 yıl
Eee af edersin senin göğüsleri ve vücudunu çıplak görünce sana güvenmez sadece masturbasyon malzemesi yapar senin resimlerini bunu böyle bil sana güvense bunu istemezdi
Soran+1 yılÖyle mi yapar , ama bu zamana kadar hiç öyle bişey istemedi, ayrıldık öyle istedi
- +1 yıl
bilmem sen yine çok alıştırma
Soran+1 yılAyrıldık zaten , bidaha bişey isteyemez
- +1 yıl
Sen atma sonunda tehtid eder anladım
+1 yılHayır kardeşim haram. Yapma böyle şeyler. Evleneceğin adama sakla kendini.
14 Yorumla
Soran+1 yılBiz evlenmeyi düşünüyorduk zaten
- +1 yıl
Yüzük var mı ortada? Ailen biliyormu? Tanıştılarmı? E yok. Sadece düşünüyordun işte. Böyle allayıp pulluyorlar sonra sevdiğim insan niye değişti. Sana dokunmak için ve seninde yapmayacağını düşünerek sana böyle bir vaadde bulunmuş işte. Evlenmek isteyen insan;
1-Ailene söyletir seni kimseye vermesinler diye,
2-Evlenecekse seni zaten görecek böyle şeyler istemez,
3- Zaten istemiyorsa terketmesi bile söz konusu değildir.
Resmi alıp seni kullanmayacağını tehdit etmeyeceğini ne biliyorsun. Hiçbir yönden elle alınır tutulur tarafı yok kardeşim kalk tevbeni yap...
Soran+1 yılÇok pişmanım zaten attığım için.. ama bir an kalbime yenik düştüm
- +1 yıl
Bak güzel kardeşim sana kısa ve öz şöyle bir örnek vereyim. Deden Ebu Cehil kız çocuklarını mekkede diri diri gömerken kızlarını baş üstüne taşıyan kişi İslamın Peygamberiydi. Bak ne güzel zamanlardan gelmişiz. Bize nasıl değer veriliyor Allah kuluyuz diye. Değilmi? :)
Üstelik Rabb'ın sana güvendi ve sana bir beden emanet etti. şu an kullandığın hiçbirşey sana ait ve bâki değil. Bâki olan sadece Rabb'dır.
O çocuğu heryerden engelle. Nefsini öldür. Al abdestini. Kıl namazını ve tevbe et birdaha yapmamak adına. Ve yapma. Emanete hıyanet ederek teşekkür edemezsin. 😔
Çıplak resmini isteyince mi sana guvenicekmis yapma Allah aşkına kendini bu duruma sokma. Bunu diyen bir erkek seni gerçekten seviyormudur sence
00 YorumlaGüvenmekle çıplak foto ne alaka anlamadım, hele ki ayrıldığınızda. Atma sakın bir şey. Dalga geçiyor resmen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılO nasıl sevgi la. Soyunarak sevgisini göstermesini isteyen ilk insan.
Beynini düdükleyeyim bunun.08 Yorumla
Soran+1 yılSoyunmak değilmiş derdi, dediğini yapıp yapmayacağımmış
- +1 yıl
Hiç alakası yok. bir kere gözden düşmüşsün sen.
Soran+1 yılYani atsamsa durum değişmeyecekti öyle mi
- +1 yıl
Aynen öyle. Bu saatten sonra kullanılırsın. İlk fırsatta da tekmeyi yersin
Soran+1 yılTekmeyi şimdiden yemiş olmam benim için avantaj yani
- +1 yıl
Senin için avantaj olan hiçbir durum yok. Her yaptığın şey, maruz kaldığın şey zarar.
Soran+1 yılYaptığım için çok pişmanım zaten...
- +1 yıl
Allâh yardım etsin
+1 yılAllah belasını versin öyle sevgilinin neresini seviyosun ite bak çıplak foto peşinde sözde güvene bağlamış işi
06 Yorumla
Soran+1 yılOda bana, seni çok seviyorum ama artık güvenmiyorum diyerek ayrıldı, sonra ben bana güvenmen için herşeyi yaparım dedim , o resimi istedi, her yerden engelledi.. ne yapmalıyım
- +1 yıl
Bak burda bir kızla konuştum resim falan filan gitmiş çocuk bundan bekaretini istemiş bu olmaz demiş başta sonra aynı bu senin adi sevgilin gibi güvenmiyormusun bana demiş ayrılcakmış kız gitmiş vermiş verirkende ağlamış sonra ayrılmılar çok pişmandı keşke gidip vermeseydim en çok 2 gün alardım dedi bende sana diyorum ki en çok iki gün ağlarsın çok seviyorum işini geç siz kadınlar çok bağlanıyorsunuz sen onu seviyosun o çıplak foto peşinde bir düşün bakiyim aşk mı bu öyle diyosan devam et sonuçlar senin elinde gülmekte ağlamakta sende
Soran+1 yılÇok doğru konuştun , ama biz ciddi düşünüyorduk yani evlenme hayalleri kuruyorduk, sonra işte güvensizlik yüzünden ayrıldık, ben herşeyi yaparım dedim tekrar barışmamız için, resim at dedi , üst tarafımı attım ama alt tarafımı atanamadım kendimi bir tuhaf hissettim.. aradım söyledim böyle böyle ben atamadım , şimdide mi güvenmiyorsun üst tarafım attım hiç olmazsa dedim, biliyodum böyle yapıcağını dedi ben atıcakmısın diye baktım atmadın tamam konu kapanmıştır hoşçakal dedi
- +1 yıl
Seni sevmiyor seven erkek böyle konuşmaz ciddi düşünende böyle demez uçkuruyla konuşuyor sende farkındasın bizde aşık olduk sevdiğimizin bir çıplak halini görmek elini tutmaya utanırdık seven adam böyle şeyler demez güven bana o başka nirşey peşinde Allah öylelerininde bin belasını versin kızlara böyle yapanların soyları kurur inşallah gençsin daha ne adamlar çıkıcak öyle gülüceksinki pişman olucağın şeyler yapma buda sana son sözüm Allah a emanet ol
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim, iyi günler
- +1 yıl
İyi günler
sonrada beni tehdit ediyor beraber olmazsam çıplak fotolarımı yayacak ne yapmalıyım diye soru sorarsınız...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılkoz olarak kullanırsa görürsün ilk resimle başlayıp sonra alt ı ma yat bakallım yokssa resimlerin elim de gibi sözlerle altı na yatmak zorunda kalırsın. yapacağını yapmışsın artık ama ileriye gitmemelisin sende ondan isteki koza karşı kozun olsun.
05 Yorumla
Soran+1 yılZaten altımı atmayınca ayrıldı benden
- +1 yıl
ama sen fırsat vermişsin ona şu an seni tehdit etse napacaksın?
Soran+1 yılYüzüm görünmüyor
- +1 yıl
sen b ana bir ya z sa na bişi dicem
- +1 yıl
naptın peki?
+1 yılalgılarınız mı kapalı yoksa hakikaten problemli misiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılBenimki şu an kapalı
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Sevmek ile çıplak resmin ne alakası var. Başına dert alma. Atma sakın
08 Yorumla
Soran+1 yılSevmek ile alakası Yok ama bana güvenebilmesi için, dediğini yapıyormuyum diye bakmak için
Soran+1 yılÇok doğru ama bir an kalbime yenik düştüm
Soran+1 yılBakireyim , oda ilk tanıştığımızda kimseyle cinsel ilişkiye girmediğini söylemişti bana
Soran+1 yılBilmiyorum kafam çok karışık acaba yalan mı söyledi diye
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılO güveni santaj yapmak için kullanır o. Ayrılyısa bitirmen lazım kafanda kendininde bir birey olduğunun farkına var. Bana sorarsan ilkini bile atman hata.
00 Yorumla :) ya seni kullanıyor herkese teşhir edecek Delimisin seni seven biri niye vücudunu görmedi diye güvenmiyorum desin
02 Yorumla
Soran+1 yılVücüdumu görmedi diye değil, biz güvensizlik yüzünden ayrıldık sonra ben tamam güvenini geri kazanabilmek için herşeyi yaparım dedim , çıplak resim at dedi
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇıplak fotoğrafını atınca mı sana güvenecekmiş. Salak salak hareketler yapmayın, ilişkilerin geldiği duruma bak.
02 Yorumla
Soran+1 yılBilemedim işte
- +1 yıl
Bil ve atma.
+1 yılSaçmalama yahu. Anlamıyor musun seni kullandığını? bunu istediyse senin ayrılman gerek. Tehdit edecek 2 gün sonra seni
13 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyorum.. aşktan gözüm kör olmuş
- +1 yıl
Yarın tehditler yağmaya başlayınca gözün açılır
Soran+1 yılAma yüzüm görünmüyor
+1 yılyüzünü sakla istediği resimleri at seviyorsan sanki reel de görmedi? goguslerini nasıl attin anlamadım beynim durdu. aşağısı derken bacaklarin mi sadece. ..
020 Yorumla
Soran+1 yılBende nasıl attığımı anlamadım çok pişmanım
- +1 yıl
Ah be guzelim asagisiyla kasti bacakların mi anlamadim
Soran+1 yılHayır cinsel bölge
- +1 yıl
külot varken üstünde çekersen çek goguslerini sudyen le mi çektin umuyorum. .
Soran+1 yılMaalesef.. çok pişmanım , gerizekalılık yaptım
- +1 yıl
Ah be guzelim yakıştı mi sana... sakin resim gönderme başka bacak istese neyse ama diğerleri sana özel. .. birlikte oldun mu hiç yattın mi
- +1 yıl
Yasin kaç
Soran+1 yılYok yatmadım, yatmıcamı da biliyor zaten , ama ben ona senin için herşey yaparım dediğimde , ilişkiyede girermisin dedi , hayır sen böyle bişey zaten istemezsin dedim , şayet istersem yaparmısın dedi hayır dedim, sonra resim istedi
Soran+1 yılÇok gencim ben..
- +1 yıl
18 19... ah tatlım nerelisin...
- +1 yıl
Sakın yatma Bakiresin değil mi...
Soran+1 yılİzmirliyim
- +1 yıl
İzmir mi neresinden guzelyalı da oturuyorum
- +1 yıl
şu an İzmir demisin sevgilin kaç yaşındaydı
Soran+1 yılBornova, sevgilim 22
- +1 yıl
Anladım öğrenci misin lisede misin
Soran+1 yılÜniv
- +1 yıl
Ege desin sanırım bölüm nedir
Soran+1 yılİşletme
- +1 yıl
ismin nedir peki... tanıştığıma çok memnun oldum sedat ben
+1 yılat ondan sonra yine sana güvenmiyorum desin ya da bu bu resmi attıysa kesin yaparm ben bunu der barisirsiniz seni kandırır yapar bırakır bunumu istiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapsam yanlış olur zaten
- +1 yıl
uzak dur kızım döverim bak sizi nerde arkadaşım varsa onları bulmayın
- Aşk İlişkileri konusunda 804 cevap paylaştı.
+1 yılDeğişiklik yap alt tarafının fotosunu yolla ama bu bir erkeğin fotosu olsun ahahaha :)
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama sonra tehtit ediliyorum diye zırlama buralarda
08 Yorumla
Soran+1 yıl@meftuun ben gerçekten beni kullanmak istediğini anlamadım
- +1 yıl
@meftuun xper kasmak içinde olabilir.. Tabikide kullanmak için yapıyor çıkartın şu at gözlüklerinizi 😒
- +1 yıl
@meftuun kesinlikle..
Soran+1 yılOzaman cevaplamayın, adam akıllı sorduk , acı çekiyoruz dedik
Seni cinsellik icin kullaniyor sanki bir hayvanmis gibi. Ben kendi sevdigimden boyle bir sey istemege utanirim ya.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir organ resminyle güven arasındaki ilişkiyi çözünce cevap vericem soruna bir cevabım yok
16 Yorumla
Soran+1 yılBence illa o organı görmek istediğinden değil acaba dediğini yapıcakmıyım yapmıcakmıyım diye
Cevap sahibi+1 yılilgisi yok niyeti o olsa işi oraya çekmez
Soran+1 yılBu zamana kadar sevmemiş yani?
Cevap sahibi+1 yılben daha 6 aydır sevgilime bu konuları açmadım bilmiyorum herkes bir değil tabide benim fikrim bu
Soran+1 yılBizimse ilişkimiz 6 aylık
Cevap sahibi+1 yıldediğim gibi daha konusunu bile açadım bu işlerin ben 22 yim o 28 hani yaşımızda var
+1 yılMal mısın kızım sen alttarafı görünce sevecekmi senikullanıyo ona atacağına bqna at hiç değilse niyetim belli 3. 5. Bakıp silecem
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtarsan kaybedersin cinsel obje olarak görmesini izin verme . Senin sevmen yeterli değil karşılıklı olması lazım oranı buranı göstererek sevmeni beklersen büyük hataya düşmüş olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru haklısın
Görse ne olcak neynı merak ediyo baksın nette 😀altın dan değilse
011 Yorumla
Soran+1 yılhiç görmediğim şey değil dedi zaten, ama ben senden istiyorum bakalım atıcakmısın diye bakmak istşyorum dedi
Soran+1 yılYolu o aldı zaten, ama çok seviyordum..
Soran+1 yılResim konusu benim aslında asla ve asla yapmayacağım bişeydi, çok büyük konuştum demekki.. kalbime karşı yenildim
Soran+1 yılYüzüm görünmüyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa saf misin 2 gün sonrada polise sikayet edersin bana resimlerle santaj yapiyor diye? Bu soruyu ciddiye almali miyim onu da bilemedim ama...
00 Yorumla
+1 yılKS olarak sana guvenmiyoruz resim at inanalim 😂😂😂😂😂😂😂😂
00 YorumlaBak sakın öğle bir hata yapim deme onu isteyen kişiden ne köy olur nede kasaba
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende deki sende göster bir taraflarını benimde inanmam lazim de... dalga gecmiyorum ciddiyim... ama bunu yapman icin bu iliskiyi kafada bitirmen lazim zaten... bakalim napacak
00 Yorumla
+1 yılSen ormanlik bir alana git, bir hafta kal... Beyne oksijen gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama ya.. Çıplak fotoğrafla güvenin alakası yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır dediğinı yapıyormuyum diye bakmış
- +1 yıl
Ona inanmak istiyosan inan da, söylüyorum. Yanlış.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevme ile ne alakası var çıplak fotonun seni kullanıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir dediğimi yapmıyorsun dedi, bende ısrarla tamam herşeyi yaparım dedim , at ozaman dedi, aşağısını atamadım
Cevap sahibi+1 yılHerşeyi yapmak bu olmamalı sevgi bu mu?
Sen seviyor olabilirsin ama o öyle hissetmiyor
+1 yılbarışması için, affetmesi için ona vajina mı lazım. Bu nasıl bir mantıktır yaa.
20 Yorumla
+1 yılGüvenmesi için çıplak resim istedi sende inandın vay m. al:D
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok yanlıştı
+1 yılİnternetten bul at bir tane sonra beni çok kırdın ayrılalım de
07 Yorumla- +1 yıl
İnternetten fotoğrafı bulduğun yerin linkini al
Tehdit vb dediğinde mal g avat i t soyu al bak burdan aldım sana foto göndeedim
Kendimi sana ifşa edeceğimi mi dandın dersin
Soran+1 yılOoo güzel miş o ama heryerden engelledi ulaşamıyorum kendisine.. ama internetten nasıl bulabilirim ki, hiç yapmadım , yardımcı olabilirmisiniz acaba
- +1 yıl
Yaz bana
- +1 yıl
Ayrılmışsın işte daha ne?
İtin niyeti sadece buymuş
Ne güzel çıkmış niyeti açığa
Soran+1 yılBenim mesaj atma hakkım yok , yani xper yetmiyor
- +1 yıl
İsim ver
- +1 yıl
Veya beni takip et
Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. sonra tekrar ayrılırsanız o fotoları nette görürsün ya da onunla tehdit eder sakın atma derim
00 Yorumlahıh o nasıl bişey yav biz de eli elimize değmesin derdik nereye gidiyoruz böyle :?
00 YorumlaSen bunu soruyorsan birazcık gerizekalısın demek ki 😃
13 Yorumla
Soran+1 yıl@meftuun teşekkür ederim
Orani burani ifsa ederek sana guvenecek miymis birak onu ciddiyim
12 Yorumla
Soran+1 yılO beni bıraktı zaten
+1 yılSenden faydalanmak istiyor ve sen halen bunu anlamış değilsin yazık sevgi sence bu mu yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBende güvenmiyorum😳fjsfd
Umarım trolldur, yoksa bu saflık seviyesi...😕00 Yorumla
+1 yılAt sevinsin yavrucak hatta git seviş oral seks falan yap ona 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılat at ki 2 gün sonta türk ifşa sitelerinde görelim bizde... cidden merakım kabardı
00 Yorumla
+1 yılKlasik Türk kızının başına gelenler vol bilmem kaç
21 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun?
Ayrıl o maldan güven bunla mı ölçülürmüş😠
00 Yorumla
+1 yılah kizlar bu kadar saf olmayin yaa
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın canım
Sende ondan iste bakalım ne yapacak😛😛😛😛😜
06 Yorumla- +1 yıl
Atar oğlum nolcak ki
- +1 yıl
Atar bro atar
- +1 yıl
Kız bir erkeği afiş etse nolur
Oro spuyu becerdim becermeden önce çıplak resim istedi bak zilli silmemiş küstük diye dağıtmıştesmimi dede kim daha fazla rezil oldu?
Soran+1 yıl@remzicoban2 ayrıldığımız için atmaz diye düşünüyorum ben
+1 yılYapma kuzum kaşara çıkar adın
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmadım bir tek göğsümü attım onada çok pişmanım
Ulan ne m a l kızlar var be 😂😂
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme valla beynim durmuş durumda adam akıllı düşünemiyorum
Soran+1 yılAma bu onları yapacak birine benzemiyordu, mesleği de yani öyle şey değil, Yunus polisi kendisi
Soran+1 yılHahaha
Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı. Onu koz olarak kullanır bırak ne hali varsa görsün
07 Yorumla
Soran+1 yılNe kozu olarak? Napabilirki
Soran+1 yılGirdikten sonra tekmeyi basacaktı diyorsun yani
Soran+1 yılAma koz olarak kullanamaz diye düşünüyorum çünkü kendisi Yunus Pol.
Soran+1 yılPolis diye güvendim ben ona
- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı