yoksa bazıları sevse de evlilik dusunmuyorum diyebilir mi ?
Evlilik ister tabiki
Istemez cunku ...
Istemiyorsa sevmiyordur bitti
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
evlilik sadece sevgiyle olan bir şey değil ki! çok seviyor olabilir, fakat evlenmek için parası olmayabilir ya da en basiti biriyle aynı evde yaşamaya henüz hazır olmayabilir. evliliği şu an için düşünmemesi sevmediği ya da daha sonra düşünmeyeceği anlamına gelmez bence.
Evliliği genel olarak istemeyebileceğimizi düşünen yok tabi
erkekler bir yaşa geldi mi evlenmek istiyo..
gercek seven bence evliligi bile göze alir..istemiyorsa da anlayiş göstermeliyiz. sonucta bir sürü sorumluluktur evlilik..
İstemeyebilir. Erkeklere özgü bir durumda değildir. Seviyorum ve evlenmek istemiyorum.
Cevap
13Cevap
Bu kadar dar görüşlü olmamak lazım çok sevse bile ona istediği hayatı vermek ister . İyi bir işi yoksa veya kendini hazır hissetmiyorsa o an evlenmek istemeyebilir
zamanı degildir mesele iki lise ögrencisi düşün çocuk sevgisinden ölsede o yaşta nasıl evlenecek işte bazı erkeklerde zamanını bekliyor
Evlilik ister çünkü seven kaybetmekten korkar.
İstemez çünkü sorumluluk alacak yüreği yoktur.
İstemiyorsa sevmiyodur,eğleniyodur basit.
gerçekten seven biri ister tabiki bunun kızı erkeği yok seven sevdiğiyle yaşamak yaşlanmak ister
O sorumluluğun Altına Girebileceğine İnanıyor Ve Karşısındakini Seviyorsa Evliliği Kesinlikle Düşünür
Evlilik ister ama acele etmez. Ne kadar geç o kadar iyi.
Tabi ki seven insan evlilik ister, tabi senin bedenini sevmiyorsa...
evlılık farklı bir durum sevse bıle hazır degıldır ıstemez.bu kadar basıt bakmamak lazım olaya
olabılır.bır suru neden olabılır
Tabiki ister hemde çok
evlilik 2 kişilik yalnızlıktır
gerek yok bence :)
evlilikten ne istediğine bağlı
Istemiyorsa sevmiyordur bitti
gercekten evlenmek isteyen erkek sevebilir belki
İstemez çünkü evlilik sorumluluk ister.
Istemiyorsa sevmiyordur bitti... Bu kadar basit...
aşıksa ister.
Evlilik ister tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar