Babam sevgilimi kıskanıyor ne yapmalıyım?

Arkadaşlar babama güzeşce sevgilim olduğunu açıkladım ve beni anlayışla karşıladı oturup konuştuk ailesini anlattım vs ama babam onu kıskanıyor telefonu ne zaman elime alsam benden birşey istiyor geçen banyoda işim vardı babam çağırdı banyodayım dedim üvey anneme "bilerek çağırdım o çocukla konuşmasın benle ilgilensin" demiş sürekli böyle her kavgada laf bana sarınca direk sevgilimi suçluyor ve konuyu ona getiriyor kavga etmiştik babamla babam kendini affettirirken itiraf etti "prensesimi ondan kıskanıyorum tek kızımsın sen benim anla benide" dedi ama nedense sabahın saat 8inde sevgilim aramıştı bişey için babam geldi odaya kimle konuşuyosun dedi onla dedim aldı çocuğa biraz laf soktu ama bağırmadı çocukda alındı açıkçası "ben saba karışamayacak mıyım bu kadar laf sokmasaydı " dedi ramazan bayramında babama iyi niyetinden mesaj atmıştı arama öncesinde "Günaydın ben Eylülün arkadaşı bayramınız kutlu olsun" demişti aynı mesaj annemede atmıştı ve beni arayıp sevimli şekilde demişti heycanlıydı annem cevap vermişti ama babam çevrimiçi olduğu halde seninde kutlu olsun bile demedi. Not olarak bilin ki onun babası küçük yaşta ölmüş babamı kendi babası gibi sevmişti ama babam onu hep kırdı sizce ne yapmam gerek? İkisi sürekli beni yiyor o babanı bana anlatma diyor babamsa her şeyde onu bana koz olarak kullanıyor ailemden birşeyi sakşamadığım için sevgilimi herkeste bilir yani?

Babam sevgilimi kıskanıyor ne yapmalıyım ?

Babam sevgilimi kıskanıyor ne yapmalıyım?