Arkadaşlar babama güzeşce sevgilim olduğunu açıkladım ve beni anlayışla karşıladı oturup konuştuk ailesini anlattım vs ama babam onu kıskanıyor telefonu ne zaman elime alsam benden birşey istiyor geçen banyoda işim vardı babam çağırdı banyodayım dedim üvey anneme "bilerek çağırdım o çocukla konuşmasın benle ilgilensin" demiş sürekli böyle her kavgada laf bana sarınca direk sevgilimi suçluyor ve konuyu ona getiriyor kavga etmiştik babamla babam kendini affettirirken itiraf etti "prensesimi ondan kıskanıyorum tek kızımsın sen benim anla benide" dedi ama nedense sabahın saat 8inde sevgilim aramıştı bişey için babam geldi odaya kimle konuşuyosun dedi onla dedim aldı çocuğa biraz laf soktu ama bağırmadı çocukda alındı açıkçası "ben saba karışamayacak mıyım bu kadar laf sokmasaydı " dedi ramazan bayramında babama iyi niyetinden mesaj atmıştı arama öncesinde "Günaydın ben Eylülün arkadaşı bayramınız kutlu olsun" demişti aynı mesaj annemede atmıştı ve beni arayıp sevimli şekilde demişti heycanlıydı annem cevap vermişti ama babam çevrimiçi olduğu halde seninde kutlu olsun bile demedi. Not olarak bilin ki onun babası küçük yaşta ölmüş babamı kendi babası gibi sevmişti ama babam onu hep kırdı sizce ne yapmam gerek? İkisi sürekli beni yiyor o babanı bana anlatma diyor babamsa her şeyde onu bana koz olarak kullanıyor ailemden birşeyi sakşamadığım için sevgilimi herkeste bilir yani?
babalar kıskanır. sen de otur konuş babanla. bak ben seni çok seviyorum ama senin hayatında üvey annem var ben terslik çıkartıyor muyum baba de. üvey annemi kıskansaydım huzurun olur muydu de.
kendini biraz benim yerime koyar mısın de. bu yasa geldim büyüdüm artık de. zor olduğunu biliyorum de. onun yeri ayrı senin yerin apayrı de. sarıl öp. babana olan sevgini hissettir. ufak da olsa bir hediye al. durumu bu şekilde anlat
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yapmadım mı gözünü seveyim bana sırf o var diye ağır laflar etti hayatımdan çıkcaksın dedi git o biletini alayım onla yaşa o baksın evlen dedi çok kırdı kalbimi ve ilk anlattığımda anlayışla karşılamıştı beni -;-
Lütfen şunu anlayın bir baba kızını kıskanma duygusu verilmez yaratılış olarak. Kıskançlık sadece cinsel çekim duyduğun kişiye yapılır. Profesör böyle açıkladı bize derslerde. Arkadaşlar babalarda kıskançlık duygusu olmaz çünkü size cinsel yönde çekimi yoktur ya siz durumu yanlış anlıyorsunuz. Ya da öz babanız bile olsa nolur dikkat edin. Böyle vakalarla ne kadar çok karşılaşıyorum doktor olarak bilemezsiniz
durumuna üzüldüm arkadaşım ama kimimiz annesi yok kimimiz babası. kimimiz hiç bir kimsesi yok onlar ne yapsın? üzülme sakın. onlar hep bizimledir. yüreğimizdelerdir
anladım abim. malesef çocuğu yapmakla anne baba olunmuyor. gömmüşsün sen babanı beyninde. İyi de yapmışsın boşver. hayat devam ediyor iyi kötü bir şekilde. kimsenin kimseye ihtiyacı yok
Amin de knk insan sevgi beslemedgine uzulmuyo haberlerde bile olenlere savaslara icimiz parcalanip unutuyorz hayatimda olmayan yuzunu hatrlamadgim birine niye uzuleyim haberdekilerden daha yabanci
@xera86 aynen bazen üveyler özlerden iyimoluyor her ne kadar benim üvey annem benim babamla olan o güzel bağımı bozmaya çalışıp o beyinsiz kızınıda babamla olan ilişkimin aynısını yapmaya çalışsa da beni babama "kızın senin prensesin ama benim kızım değil bu yüzden kızımı sokağa atıcam kızımı satıcam kızımı sen hiç sevmedin vasya yoksa kendi kızın asla benim kızımı kendi kızın gibi sevmeyeceksin" deyip kavga ortasında bana yürüyüp "bizi evden kovdurtrun otur kına yak " vsvsv aptalca bizi apartmana rezil etsede yazamadığım çok şey var yinede kimi üveyler iyi oluyor belki :/
sayin soran. kader bu işte. ne üvey ler var özden iyi ne özler var olmasın istersin. kiminde hiç yok hayatta hiç kimsenin hayatı tam istediği gibi değil. napalım?
şirine annen de sevmesin seni boşver. seven başkaları bulunur elbet. hem de biri öyle bir sever ki feleğini şaşırırsın geçmişini unutursun. peri masalına döner hayat. kader kısmet bu işler.
bugüne aldanıp yıpratmaya kendinizi gençler... benden size abi tavsiyesi
@xera86 Aynen kanki benim babam boşanıyor kadın bana o ladar laf ettiğinde ben susmadım tabide babamda susnadı yani neyseki boşanıyolar ve analı kızlı yalancılardan kurtarıyorum babamı 😈😈😈😈 Dua edinde yine şerefsizlik yapıp intihar etmesin ya da dilekçeyi yırtmasın intihar etti 46 yaşında kadın sjdjdkf ilgi çabasına 😃😃😃😃 artı olarak bir kere boşanıyolardı dilekçeyi yırttı bu sefer babama söz verdide anlaşmalı ayrılcaklar inşallah yarın evde yokum etrafa yine rezil olmayızda huzur içinde boşanırlar 😄😄😄😄
kadın ya çok akıllı intihar numarası yapmış ya da kendini öldürmeyi beceremeyecek kadar Salak. :D umarım istediğin gibi olur ve bosanirlar sen de rahatlarsın biraz :)
@xera86 Salak işte kavgada bende vardım gitti hap aldı tamam mı bende vi an üzüldüm kızı için tuttum elini babam bırak ne hali varsa görsün içsin gebersin dedi tamam dedim bıraktım şeytanice güldüm ilte slfkdkf ayrılcaklar dava için geliyor inşallah boşanırlar allahım nolur -,- boşansınlar babamın aklına girmeye çalışıyor özür diliyor arayıp duruyo eskisi gibi ama yalan işte sahte boşanacak babam diye adamın konu ısırdı tırnakladı 2 defa ısırdı 3-4 defa tırnakladı bir ara ne yapacam şimdi diye babam oturuyodu bileğinin oraya 10 parmağıyla tırmaladı bu kadınlamı huzurlu olcam ben beni babamdan kıskanıp lendi kızını sevdirmeye çalışan kadını mı seveyim? Sen üvey baba olsan karın sana kendi kızın gibi sevdirmeye çalışsa kendi kızını sende sevsen ay canım vs yapsam arkanda konuşmazlar mı şerefsiz vs diye babam bilerek muhattap olmuyo bu hala babama kızını sevdirmeye çalışıp bide o ahmak kızını benle bir tutturtmaya çalışıyo
@xera86 Valla kanki sana olayı anlatırdım ama içim kıyıldı artık jız zaten bizle yaşamıyo anneside aynı İstanbul'da anasında kalıyolar annesi hafta sonları geliyo işte ara sıra kızını getiriyor kızı 16 yaşımda falan ama şabalak yemek yerken ağzı yüzü batar ekmek kırıntıları saçta gece uyurken ağız şaplatır vsvsv annesi iyi ama kızıyla beni bir tutuyo babam beni nasıl seviyosa kızınıda öyle sevsin istiyo ama olmuyo o işler maalesef :/ Babam kızını sevmiyo açıkcası dibindeki tuzu bile annesine diyo tuzu veriri misin anne sürahi folu su koyar mısın anne benim yanımda tamam anneciğiiiim vs yapmacık hareketler falan ayrılırlarsa kurtulcam
:/ Sevgilimde kırılıyo ona çocuğun suçu yok kavgada adı geçiyor gidiyor tatlı tatlı bayramını kutluyor takmıyor bide görüldü bırakıyo bide bana dedi ki "babamın işi var" de dedi çocuğun babası küçük yaşta ölmüş zaten bunu bile ondan değil sınıf arkadaşından öğrendim benden gizliyor hala yani cesaret edemiyor babamda kızıyor böyle bişey yapmasına ve tepki atıyo -,-
Söylediğim gibi bu durumu iki taraf ile de paylaşman gerekiyor, sorunların en güzel ve temel çözümü iletişimden geçer. Paylaş ve bir sonuca noktalandır. :)
En İyi Cevaplar