İkimiz de 20 yaşındayız. Ben 14 yaşından beri gidiyorum ve bana göre self servis kahveleri güzel olan hoş bir yer. Ben kurs çıkışında sevgilim beni almaya gelecek yarın starbucks var yakınlarda buluşalım mı dedim o da ne yapıcaksın öyle mekanlarda onun yerine yemek yeriz çok pahalı dedi bende bir şey diyemedim ok dedim. Sizce sevgilimin starbucks'a gitmemiş olması problem olur mu? Starbucks'a pahalı diyorsa başka yerlere gitsem ne yapıcaktı acaba?
Cevabın nedir?
+1 yılMuhtemelen yemi liseye geçmiş bir ergenussun. Evden dışarı çıkamayan birisin. Ve bu soru kesinlikle trol sorusu. He değilse eğer onca yıl o kadar para verecek mallığı sen yapmışsın. Ayrıl çocuğa ya da söyle o ayrılsın. O çocuk daha iyisini hak ediyor. Elinizde o kahve bardağı ile resim çekince ne oluyor? Çocuk bir kahveye 9 lira vermek için götünden terler mi akıtsın? Soru trol değilse baban zengin. Baba parası ile artistlik yapmaya çalışma. Ben 15 yaşından beridir babamdan para almadım. Bak bakalım o zaman para nasıl da kıymetli geliyor. Tekrar ediyorum kesinlikle ergensin
71 Yorumla
Soran+1 yılCanım ya o kadar pragraf döşemişsin ama sana ayrılan sürenin sonuna geldik , engellendin hoşçaakal ✌🏼️😘
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılohaa kızım nasıl gitmez..
nasıl olacak bu ilişki saçmalamaaa
hemen ayrılıyosun bırak bir kahveye pahalı diyosaa başka yerlere hiç gitmez olmaz.. olamaz sen 14 yaşından beri oradan kahve içiyosun o daha hiç gitmemiş gitmezde seni de götürmez :( hemen ayrıll..
böyle bir cevap lazım sana..
mal mısın sen aptal mısın ne var bunda herkesin maddi durumu iyi değil bu yüzden böyle düşünüyorsan hiç uğraşma bırak gitsin..
trollsun kafa buluyorsun kesin böyle düşünüyor olmazsın.. düşünüyorsan yazık..90 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle belirtmek isterim ki starbucks ve caribou kız arkadaşlarımla ilk buluşmayı gerçekleştirdiğim yegane değişmez mekanlarımdır. Soru ya gelecek olursak bu tamamen arkadaşınız sosyo-kültürel yetiştiği ortamla ilgili. Tabi ki erkek arkadaşınız önceden gitmediyse böyle mekanlara olumsuz bakması normaldir. Ve çok acıdır aslında bunun ucu da hayatımızın değişmez gerçeği paraya dokunmaktadır. Sevgilinizle iletişim kurarken maddi durumunu da göz önüne alırsanız ilişkiniz adına daha hayırlı olur diye düşünüyorum.
32 Yorumla
Soran+1 yıl1 aydır birlikteyiz maddi konular hiç açılmadı ama kaliteli şeyleri seviyorum.. Düşün starbucks benim için high-class bile sayılmaz..
- +1 yıl
Aslında sizin ilişki başından yanlış başlamış. Ben bir erkek olarak il buluşmada kız arkadaşım fiziksel görünüşünü , kişisel özelliklerini tartıp değerlendirdiğim gibi tabiki de hayatımızın değişmez gerçeği maddi konuları da düşünüp ikimizin birbirimizi tamamlayıp tamamlamıyacağımıza da dikkat ederim. Sizde bu şekilde yapmalıydınız bence. Neyse bunlar aşılabilir sıkıntılar can sıkmaya gerek yok :)
+1 yılbende hiç gitmedim parayla ilgisi yok. eğer erkek doğrudan pahalı gitmeyelim diyorsa renk verme. söylediği yere git harcamasına bak, dediği gibi cimri biriyse ona göre düşünürsün yok gittiğiniz yerde cimrilik değil bonkörlük yapıp hesaptan çekinmiyorsa starbucks'a gitmemesini sağlayacak birşey var orda çalışan eski sevgilisi arkadaşı falan
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
83Cevap
Böyle bir uyumsuzluk varsa bence sürdürmemelisin bunu. Şahsen espresso için verilen her kuruşa değer ki aynı değerde kahveler için çok çok daha fazlası ödeniyor. İçinde 6 shot espresso olan lezzetli bir kahveyi 15 liranın altında veren bir yer varsa söyleyin oraya gidelim. :D Ayrıca dediğin gibi bu sırf bir mekanla alakalı değil hayata bakış açısıyla ilgili bir farklılık. Olur ya bir gün nezih bir restaurantta yemeğe çıkarsınız, ödemek istersin, gurur yapar ödetmez. Ama kendisi de seni öyle yerlere götürmez tabii ki.
00 Yorumla
+1 yılBence o çocuk paranın değerini bilen bir bardak kahveye ahmak parası vermeyen tvlerde zenginleri görüp onlara özenmeyen üstelik tüm mahalle baskına rağmen bu karakterinden ödün vermeyen adam gibi bir adam. Değerini bil onu önemse ve bir nebze olsun onun karakterinden faydalanmaya çalış sana da belki biraz katkı sağlar.
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılErgen misin ulan sen? Bu kadar özentı olmayın ya actıgı baslıga bak "Sevgilim hiç starbucks'a gitmemiş". Senın gibi veletler doluyor oraya sırf gittiğinde bir b ok olduklarını falan sanıyorlar. bir triplere gidiyorlar. Ama parasını babalarından alıyorlar farkında değiller.2 kere gittim gitmeseydim de bişey kaybetmezmişim. Pahalı fiyat gereksiz kasıntılı ergenler var.
60 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Problem yok ben de birkac defa gittim. starbucks iphone veya baska seyler statu gostergesi degildir. adamligi, davranislari sevgisi statu gostergesidir. sen ondan hoslaniyorsan simit sarayina da gitsen maksat onla. vakit gecirmekse yine iyi vakit gecirirsin. Bunlara kafayi takma sana karsi sevgisine saygisina bak arkadasim.
42 Yorumla- +1 yıl
Tecrube konustu be
Pahalısını bilmem de senin self servis kahve dediğin şey zaten çakma italyan kahvesi tadı yarısı kadar benzese içerim :D starbucks kahvesini neden sevmiyorum öğrenmek istersen italya' da neden starbucks yok başlığını öneririm
https://www.youtube.com/watch?v=YF8K6OonKLE04 Yorumla
Soran+1 yılİtalya'da starbucks kendi kahve kültürlerini devam ettirebilmek için yok. Geçenlerde türk restaurantlarının italya'da kapatılması hakkında birşeyler de duymuştum. İtalyan kültürünün devam etmesi içinmiş.
Soran+1 yılStarbucks italyan değil amerikandır :)
Birinci ihtimal, hiç o ortama girmediği için ne yapacağını nasıl davranacağını bilemez sana karşı utanır çekingen davranır o yüzden istemez. İkinci ihtimal, cebinde parası yoktur fazla zorlama çocuğu. Üçüncü ihtimal, tutarlı erkektir sadece marka diye bir kahveye o kadar para vermez (bence en iyisini yapar.) Sende çok üstüne gitme nereye götürürse oraya git
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. peki o zaman şöyle yapalım gittiğiniz her mekanın ücretini sen öde keyfini o sürsün
mesela seni istinyeparka getirsin ona bir tane atkı al 500 milyon en ucuzu orada
sen bu kadar pahalı de o da sana aynısını dese ne düşünürsün belki adamın parası yok belki öyle mekanları sevmiyor sen starbuckta bir kahve içeceksin diye sevgilin masrafa giremez uygun yere götür onca ucuz ve güzel cafeler var10 YorumlaPahalı gelmiş olabilir normal. bunda takılacak bir şey yok bence. ayrıca starbucks gibi kafeler genelde kahveleri gerçek tadından daha farklı yapar çünkü hazırlaması kolay olsun diye hazır kullanırlar. yani bana göre sokak arasında küçük bir kahvede içtiğin şeyin tadı hiç bir yerde olamaz. ayrıca bu Nasıl bu kadar büyük bir sorun olabilir😂. sosyal medya olmasa starbucks bu kadar popüler olamayacaktı zaten😂. Lütfen mantıklı düşünün arkadaşlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılben bulsam gitcemde yok buralarda neyse mevzu şu pahalı diye geçiştirmiş işte aslında pahalıdan çok öyle mekanlara gidenelri etik bulmuyor olabilir veya kendini oraya yakıştırmıyordur bazıalrı pahalılığı bahame ederler çünkü heresin bir samimi mekanı vardır o tarzı ararlar her yerde bu yzuden geçiştirmiş bence pahalı olayı hikaye
10 Yorumla
+1 yılkahve isimlerini bilmiyodur belki o yüzden kompleks yapmıştır, sen ikna et onu söyle 2 tane sütlü filtre kahve zor bişey olmadığını anlasın, hem pahalı bir yer değil çoğu kafeden ucuz 2 kahve 12 lira nedir ki
10 Yorumla
+1 yılTrollün böylesini görmedim ya
Bende starbuck'a hiç gitmedim ya ne yapsam😏😏🤔🤔🤔
Bayram sonrası gidip işimden istifa edeyim starbucksa gitmeyen insan mı olurmuş rezilliğin böylesi ya bizim yaşamaya hakkımız yok10 Yorumla
+1 yılHiç gitmediğinden pahalı olduğunu sanıyo olabilir :D
14 Yorumla- +1 yıl
@Seyyah__ başka kapıya
Soran+1 yılYani elinin altında internet var halbuki
+1 yılsende bugün bu popüler kültürün popüler kölesisin bacı gardaaşş ndjddksk sonuç olarak ederi 1 lira olan kahveye 15 lira veriyosun ve o kahveyi o cafede içtiğin için yarım bırakıyosun ama evde pudingin dibini sıyırırsın ya buyur bende buna tutuluyorum arkadaş 👌
20 Yorumlaaman allahım gitmemiş mi nekadarda kroooo ben hiç çıkmam ordan çok coolum hatta yolda yürürken fularımı sallaya sallaya yuvarlak çerçeveli gözlüklerimle elimde Caffè Americano içe içe giderim çokk coolum lanet olsun
30 YorumlaGordugum en boktan mekandir starbucks resmen üçü bir arada yapip 10tl aliyorlar kalite yok iste sizin gibi marka duskunleri yuzunden bir bok saniliyor oralar cocuk hakli. Yemekten snra osmanlida bir kahve icersiniz oh mis
23 Yorumla
Soran+1 yılHmm latteyle espresso farkını anlatsana bana :)
- +1 yıl
Adam adam
bir kahveye 9 tl vermek istememesi gayet normal ki inanın Türkiye'de bukadar pahallı sizler sayesinde bukadar tercih etmeyin sağlığınız içinde büyük sorunlar yaratabiliyor 👍
02 Yorumla
Soran+1 yıl9 lira pahalı mı?
+1 yılSen bu kadar saçma bir şeyi bile takıyorsan ayrıl bari çocuğa yazık olmasın. Ben de gitmedim hiç noluyo oraya giden ünlü mü oluyo lüks mü oluyo
30 Yorumla
+1 yılPiii nasil olur yaa 😂😂 belkide sizyonizmi doyurmamak icin dikkat ediyordur, ne bilim 😄😄 ama bikac liralik cay bile benim gözümde ordaki kahvrden daha degerli nedense
10 YorumlaCinsiyetimin yüz karası mahluk. Tamam anladık egonu tatmin ediyorsun. En kısa zamanda bir yerlerden işe yarayan beyin temin etmeni diliyorum.
20 Yorumla
+1 yılStarbucks pahalı bir yer degil =D ben kahve sevmeyen biri olarak nefret ediyorum orda oturunca canım sıkılıyor belki sevgilinde benim gibi kahve sevmiyordur veya kahveye para vermeyi sacma buluyordur
00 Yorumla
+1 yılaqq millette manyak çok bende hepsi benim çevreme toplanmış sanıyordum sıtarbaksa gitmeyenle sevgili mi olunurmuş sende haklısın aqq fakiri cahili ergeni tanrı sana akıl versin amin!
00 Yorumla
+1 yıldimi starbuck denen amerikan dayatması dışarda 1 liralık olan kahve orda 20 lira ve bu yere gitmedi diye fakir veya kültürsüz cahil neyse sen böyle düşünüyorsan ondan ayrıl bence.
11 Yorumla
Soran+1 yıl1 liralık kahve olduğunu nereden biliyorsun gözünle mi gördün az sallayın?
Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Bence sen starbucksta bulunan arkadslaari kesmeye devam et , yazik o cocugudabirak zulum etme. senin gibi high-class seviyesine yukselemezse sorun buyuk
00 YorumlaDoğru demiş ne sıtarbaksı sjjsjs cidden böyle yerlere para dökmek saçma gidin yemek yiyin birşeyler için ne bilim evde kahve felan yapın yemek felan yapın. birlikte arkayada klasik music koy tamamdır :)
00 YorumlaStarbuck a gitmek farz haklsın bence sen terk et onu starbuck a git orda birilerini bul kendine. Starbuck a gitmek hacı olmak gibi bişe mutlaka gidilmeli demek o daha hacı olammış
01 Yorumla
+1 yılbir kahveye o kadae para vereceginize yemek yiyin bencede cocuk mantikli konuşuyor
30 Yorumla
+1 yılGiderim ama bence de pahalı hani gereksiz git kadıköyle tatlı bir kafede otur aynı parayı versen de daha samimi
10 Yorumla
+1 yılMardinde starbucks vardıda biz mi gitmedik? Hakkaten nası bir yer la bende giç gitmedim bide üniye gidecem rezil olmak istemiyom 2 tavsiye ver hele bacıgardaş
00 Yorumla
+1 yıl10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet haklisin sevgili secme kriterlerinden biri starbucks ortamini bilmesi hemen ayril.
23 Yorumla- +1 yıl
😅yuh para ve starbucks kriter de geldi
- +1 yıl
@sevissenadam
Tabiki bilmeniz lazim boyle seyleri😂 - +1 yıl
😅😅 o Zaman bizim gibilerine. Aşk haram
Şaka misiniz siz ya yoksa laf olsun diyemi yaziyosunuz anlamis degilim hayatta tek sorunun bu olsun bence
10 Yorumla
+1 yılniye problem olsun ki bence de haklı bir kahve için aldıkları paraya gider karnınızı doyurursunuz
20 YorumlaEvden bakkala bile cikamayan birisin muhtemelen bıktık bu troll sorulardan
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMarka takintili kizlardan oldum olasi nefret ettim etmeyede devam edicem. Starbucsda ölun bir zahmet
00 Yorumla
+1 yılSevgimi sevgi yokki ortada.! sevgi olsa bu soruyu takıntı yapmazsın '
Buraya sorma düşüncesinde bulunmazsın.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk haklı ama... Starbucks pahalı... Mis gibi kardeşler kıraathanesi varken?
02 Yorumla
Soran+1 yılSen git oraya
- +1 yıl
giderim... sende git niye kucumsuyorsun..
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Annenin karnından starbucksta doğmuş gibi konuşuyosun ya ahhaa
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDemirin tuncuna insanın p... ne kaldık, ne güzel demiş Yaşar Kemal.
30 Yorumla
+1 yılBeyler düşünsenize manita yapıyosunuz gelip burada bunu soruyor :ASD starbuck ne lan babanın evinde onları mı gördün :AD
10 YorumlaSeni oraya götürmeye layık bulmamıştır belki bir de o açıdan bak olaya
10 Yorumla
+1 yılben de hiç gitmedim gitmem de bu bir eksiklik mi? Tabi ki de hayır. Bu düşüncede olduğun için çocuğa üzülüyorum. Yazık etme ona ve ayrıl. O daha iyilerine layık.
00 Yorumlae hadi problem diyelim , napcaan ayrılcan mi? tey Allah im 😄 niye problem olsun Allah askina gayet mantıklı bir fikir vermis
13 Yorumla
Soran+1 yıl1 aydır çıkıyoruz yanş starbucks bana göre high class bir yer değil eğer daha lüks yerlere gittiğimde ayak uyduramazsa diye korkuyorum
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Karakter olarak anlasiyorsaniz onu sorun olarak görme bence
00 Yorumla
+1 yılBen de gitmedim. bir kahveyw 8-10 lira verecek kadar aptal değilim. Zenginlikle alakası yok bu işin.
10 YorumlaKarnı acıkmıştır belki kahve içeceğimize yemek yeriz demiş işte
00 YorumlaBir kahveye 10-12 lira vermek ona saçma gelmiş olabilir. Tutumlu biridir belki. Kötü dusunme hemen
00 Yorumla
+1 yılNe var bende 17 yaşındayım hiç gitmedim daha. Bunda ayıp bişi yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılStarbucks'un neresi pahalı ya. O arkadaş hiç kahve içmemiş sanırım. Ayrıca ismin Pelinsu sanırım
20 Yorumla
+1 yılBu artistligi nerde kazaniyorsunuz anlamiyorum. Hala ergensiniz
00 YorumlaBu soru troll değilse söylençocuga senden ayrılsın hayatını heba etmesin. Trollse mutlu bayramlar
02 Yorumla
Soran+1 yılCanım benden ayrılamaz zaten ben ondan ayrılırım :) hiç bir zaman terk edilen olmadım şükür.. kimsenin peşinden de koşmam :)
+1 yıl20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemek 14 yaşından beridir bir kahveye o kadar para verecek kadar aptalsın -_-
30 Yorumla
+1 yılAy pelinsuğğ öyle adamla napıcaksıağağan starbucks önemli yer cınımsss olmaz olsun öyle adağğm taam mııaa
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. 27 yaşındayım bende hiç gitmedim starbucks dediğin ne onuda bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorum atmaya bile demeyeceğim kadar önemsiz ve saçma bir soru bide ayrılsaydın Starbucksa gitmiyo diye ya cidden çok gereksizsiniz
00 Yorumla
+1 yılKahvelerinin isimlerini söylemekle uğraşamıyordur, o kadar da pahalı değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBosuna zamn kaybetmesinde senden ayrilsin bu ne boyle
10 Yorumla Bende 18 yaşındayım hiç kahve dükkanına dahi gitmedim :)))
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılStarbucks'ı pahalı bulmuyorum ama orayı bilmiyorsa da problem edilecek birşey değil
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum garip geldi varoşlarda da yaşamıyoruz yaşlılar bile biliyordur artık..
Kesin sorun olur ayrıl hemen sıtarbaks a gitmeyen sevgilimi olur? Ne hale geldik ya saçma sapan sorular sormayın
11 Yorumla- +1 yıl
Ahhaha aynen bro starbaksa gitmeyen erkek olurmu hic ayip aaaa
- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri