Kizlar bu soru daha çok size. Ben bir kaç yildir evliyim, çocugum var.
Esim hiç dus almiyor.
Söyle: mesela hafta 2 dus aliyor, ha bilemedim 3 dus.
Ama 3ü hiç geçmez.
Birde diyelim, bir arkadaslarina gidecek, veya bir ise gidecek, veya dügun, Nisan o zaman dus alir.
Yoksa kocam evde beni arzulasin falan diye degil. Ben her gün 1 veya 2 defa dus alirim. Mesela sabah ise gitmeden önce dus alirim, aksam isten gelince veya spora gittikten sonra bir ikinci.
Arti, sevistikten sonra hemen dus almaz, 2-3 gün sonra dus alir. Evlenmeden önce, bakiyordum sanki çok titiz, çok temiz. Ama bakiyorsun ki hersey görüntüden ibaretmis. SAdece baskasina güzel temiz gözükme kompleksi.
Yani kizlar size soruyorum: haftada kaç kere dus alirsiniz?
Esim hiç dus almiyor.
Söyle: mesela hafta 2 dus aliyor, ha bilemedim 3 dus.
Ama 3ü hiç geçmez.
Birde diyelim, bir arkadaslarina gidecek, veya bir ise gidecek, veya dügun, Nisan o zaman dus alir.
Yoksa kocam evde beni arzulasin falan diye degil. Ben her gün 1 veya 2 defa dus alirim. Mesela sabah ise gitmeden önce dus alirim, aksam isten gelince veya spora gittikten sonra bir ikinci.
Arti, sevistikten sonra hemen dus almaz, 2-3 gün sonra dus alir. Evlenmeden önce, bakiyordum sanki çok titiz, çok temiz. Ama bakiyorsun ki hersey görüntüden ibaretmis. SAdece baskasina güzel temiz gözükme kompleksi.
Yani kizlar size soruyorum: haftada kaç kere dus alirsiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer