Gerçekleşmeyeceğini bile bile yine de hayal kurdunuz mu?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır tabiki..
Bilirim hayal kırıklığı zordur..
Gerçekleşmesi zor olsa da olabilecek hayaller kurarım..
Çoğu oldu..
Elhamdulillah..
#Vesselam
Hayir.. hep olabilecek ve yapabilecegim seylerin pesinde oldum.. allah saglik ve omur versin hepsini yapariz evelallah
Tesekkurler
balık burcuyum suyun altında ev yaparım Beckham la evlenirim obamanin kızı olurum değişik değişik şeyler yani
Yaşadığımız dünyada sınırlar olabilir ama hayal dünyasında yok neden doya doya kullanmayalım?
Cevap
18Cevap
Hayal dediğin şey bence gerçekleşmeyeceğini bile bile kafanda kurmak kendini mutlu etmektir.
Hayal kurmayan insan yoktur bence. Çok hayal kurdum çok üzüldüm çok düşündüm ama tekrar tekrar hayal kurmaktan vazgeçmedim.
Bence hayal insanı hayata bağlar o kadar şeyin üstüne olabilecek/olan en güzel şeydir hayal.
Büyük bir hayal kırıklığı yaşamamak için kaçındım hep doğrusu büyük ya da olmayacak hayaller kurmaktan daha çok kendi kapasitemi bildiğim için başarabileceğim son noktayı hedeflerim her zaman.
kurdum.. gerçekleşmedi.. bir daha da hayal filan kurmadım realistligi hayat felsefesi olarak benimsedim
Neden ulaşamadığım hayaller kurup kendimi hayal kırıklığına uğratayım. Akıllı olun biraz :d
gerçekleicek hayal kurulmazki zaten o zman hayal olmaz
Sevdiğimle evlilik hayali kurdum. İmkansız olmasına rağmen
Uzun zamandır hayal falan kurmuyorum. Nasıl olsa gerçekleri yaşıyoruz sadece
evet kurdum. mesela sevildiğimi hayal ettim ama hiç sevilmedim.
Bız kuruyoruz dıye gerceklesmıyorlar sanırım gudubetlık bızde
Hayal kurmuşluğum oldu gerçekleştirmek istedim istiyorumda ama nasipten öte geçilmiyo
Bir zamanlar kuruyordum :)
hayal demek bu demek zaten
Bilmem kurmadim sanirim.
hayatimin yüzde 99 unu olusturur bu hayaller :)
Herzaman kurmuyormuyuz
Kurdum.
evet maalesef
Evet
Hayır...
Evet
Kurdum :)
Hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar