Sevgilim bana aldatma şakası yaptı internete koydu ayrıldım ondan sizce suçlu kim?

Başkasını seviyorum sen bana yetmiyorsun geleceğimi senle mahvedemem ben zengin ve rahat bir hayat yaşamak istiyorum senden soğudum felan dedi sinirden çılgına döndüm ikimizide camdan atacaktım kaç yıllık ilişkimiz var bunu duyunca şuurumu kaybettim açık camdan aşağı onu da kucaklayıp atlayacaktım çığlıklar içinde şaka aşkım kamera orada sana şaka yaptım valla şaka diye çığlıklar attı zor sakinleştim sarıldı sensiz yapamam felan dedi binlerce insan seyrediyor rezil oldum ayrıldım oracıkta hemen bitti dedim senin için bu iş ciddiyetini kaybetmiş hiçbirşey duşunmedenn kokmadan Beni düşünmeden böyle şeylere başladın en başından bitirelim uzamadan herkes hayatına baksın dedim sizce suç kimde
Güncellemeler
+1 yıl
Videoyu internete koydu bana sormadan maymun etti beni ç.. Ben o kırılmasın incinmesin diye herşeyime dikkat ediyorum onun zerre umrunda değilim ben anlaşılan
Sevgilim bana aldatma şakası yaptı internete koydu ayrıldım ondan sizce suçlu kim?