Erkeğin Avuç İçini Öpmesi Ne Anlama Gelir? Karşı tarafa vermek istediğiniz mesaj ne olur ne hissederek avuç içinden öpersiniz bir kızı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Avuç içi öpmek benim için de oldukça anlamlı ve güzel bir hareket :) Avuç içi öpmek karşındaki kişiye saygı gösterdiğini ve onu sevdiğini gösterir bana göre. Romantik bir jest olarak kullanılabilir :)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 11 ay
Selam,
Birbirimize olan samimiyeti, duyguyu hissettirmek için çeşitli hareketler yapıyoruz. Bu bazen konuşurken dokunma, elini öpmek, saçlarına dokunma gibi farklı hareketler oluyor. Tabii beden dilinde her hareketin her duruşun bir anlamı oluyor. Şimdi biraz erkekler avuç içini neden öper onu konuşalım. 🙂
Erkeğin Avuç İçini Öpmesi Ne Anlama Gelir?
Erkeğin avuç içini öpmesi genellikle aralarında romantik ilişki içinde olan kişiler arasında görülüyor. Sevgi, şefkat gösterisi olan bu hareket aynı zamanda kişilerin birbirine olan yakınlığını da anlatıyor. Ayrıca bu hareketi sadece yakınlık ve sevgi gösterisi olan hoş bir jest olarak değil, cinsel arzulara da işaret edebilir. Yoğun duygusal yakınlık ve fiziksel çekimi sembolize ediyor.Avuç İçi Öpme Neden Erkekler Arasında Yaygın?
Çiftler arasında avuç içini öpmek oldukça yaygın bir hareket. Sevgi, şefkat gibi yakınlık göstergesi olan bu hareket aynı zamanda fiziksel bir çekimi de yansıtıyor. Bu hareketin erkekler arasında yaygın olmasının nedeni erkeklerin duygularını yansıtmakta beden dilini daha fazla kullanması olarak yorumlayabiliriz.20 Yorumla
çünkü biz sevdigimiz icin her fırsatta dua ederiz bir zahmet avuc içlerimizi öpsünler...
112 Yorumla- 11 ay
Cann ccannnnn
- +1 yıl
Ya ne güzel ya😍 keşke benim de avucumu open olsa 😍😍
64 Yorumla- +1 yıl
Hayrina opiyimmi :D
- +1 yıl
Olur birgün :)
- 11 ay
Ellerini öpmeye erkeklerin sırası geliyor )
- +1 yıl
Bu tamamen o an ki duygurla alakalı ve bir erkek onu yapıyorsa o kadına çok değer veriyordur. Çünki herzaman öptüğün biryer değil sonuçta. Bir alın birde avuç içi değerlidir benim gözümde. Bana göre duygularımı hissettirebileceğim en güzel yerlerdir. (Ben alnındanda öpsem gitti avucundanda öpsem gitti. Hatunum dedim öyle sevdim yine gitti ) ☺
110 Yorumla
- +1 yıl
avuçla başlanır sonrası farklıdır
https://i.hizliresim.com/5YGLkL.gif100 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
126Cevap
Kadınların Avuç İçi Neden Öpülür?
Kadınların avuç içlerinin öpülmesi, birçok kültürde saygı, sevgi, saygınlık ve nezaketin bir ifadesi olarak görülür. Bu davranış, kadına olan derin saygıyı ve ona karşı duyulan sevgiyi göstermenin bir yoludur. Tarihsel olarak, bu eylem aynı zamanda şövalyelik, zarafet ve kadınlara karşı kibarlık gibi değerlerle de ilişkilendirilmiştir. Özellikle bazı Avrupa kültürlerinde ve bazı eski geleneklerde yaygın olan bu uygulama, kadınlara olan saygının bir göstergesi olarak kabul edilir.
Avuç içlerinin öpülmesi, aynı zamanda romantik bir jest olarak da yorumlanabilir. Bu, partnerine karşı derin bir sevgi ve bağlılık hissedildiğinin bir ifadesi olabilir. Ancak, bu tür fiziksel ifadeler kişisel alan ve rahatlık seviyelerine bağlı olarak farklılık gösterir ve her iki tarafın da bu tür bir davranışa açık olması gerekir.
Günümüzde, bu tür geleneksel davranışlar azalmış olabilir ve kültürden kültüre değişiklik gösterebilir. Modern toplumlarda, kadınların avuç içlerinin öpülmesi daha az yaygın olabilir ve bu tür jestler bireysel tercihler veya romantik ilişkilerdeki özel anlarla sınırlı kalabilir. Önemli olan, her türlü jestin karşılıklı saygı ve rıza çerçevesinde gerçekleşmesidir.
Avuç İçinden Öpen Erkek Seviyor Mudur?
Avuç içinden öpmek romantik bir jest olarak kabul edilir. Bir erkeğin avuç içinden öpmesi, karşısındaki kadına karşı özel bir sevgi, saygı ya da ilgi duyduğunun bir işareti olabilir. Bu tür davranışlar, duygusal bir yakınlık ve kişisel bir bağ kurma arzusunu ifade edebilir. Ancak, bir erkeğin gerçekten sevip sevmediğini anlamak için sadece bu tek harekete bakmak yeterli olmayabilir.
Bir erkeğin sevgisinin derinliğini ve ciddiyetini değerlendirirken, onun davranışlarının genel tutarlılığına, söylediklerine ve ilişkide gösterdiği çabaya bakmak önemlidir. Sevgi, sadece fiziksel jestlerle değil, aynı zamanda karşılıklı anlayış, destek, saygı ve iletişim ile de gösterilir. Bir erkeğin sevgisini ve ilgisini değerlendirirken, onun zamanla gösterdiği tutum ve davranışlarının bütününe bakmak daha doğru bir fikir verebilir.
40 Yorumla- 9 ay
Bana dokunduğun, tuttuğun yanımda olan ellerini, seni, sevgini, varlığını, hayatımda olmanı seviyorum, benimsiyorum, istiyorum demek. Seninim, seninleyim kalbinde olmayı, kabinde kalmayı istiyorum demek. Seninle duygusal bağ kuruyorum demek. Seninle bütünleşiyorum demek. Seninle mutluyum sana şükrediyorum demek. Hayatında kalbinde avuçlarında olmak, yaşamının bir parçası kalmak istiyorum demek. Kadınımsın, canımsın varlığımsın demek. Yaşamı seninle buldum demek. Avucundan su içen bir bebek gibi düşün. İçten yapıyorsa sana çok değer verdiğinin, saygı duyduğunun, seninle bağ kurduğunun bir göstergesi.
22 Yorumla- 9 ay
Avuc icini opmek itaat etme manasi tasir orta cagdan beri gelen bir gelenek olarak. Yaslilatin elini operkende ellerinin ici opulup basa konur mesela. Sevdigin kadinin avuc icini opmekte ayni manayi tasidigi gibi pekistirme saglar. Bu karsilikli hissedilir
57 Yorumla- +1 yıl
Benim bildiğim yaşlıların eli opulurken ustu opulup basa koyulur.
Yoksa ben bunu bugune kadar yanlis mi yapiyordum? - +1 yıl
@miss_sporty bu gızeld, bak
- +1 yıl
@endLess-SouL Ben bunu bu kadar zamandir yanlis yapiyor olamam degil mi? :)
- +1 yıl
@miss_sporty evet gayet doğal ınsan aslında sevdiği kadının avucunu öper ve cidden özel bir anlamı vardır ve zannetmnıyorum bunu bilen kişi var mı acaba
- +1 yıl
@endLess-SouL bilmem. Ben kimsenin avuc icini opmedim, anlamini da arastirmadim acikcasi. Benim opuldu ama.
- +1 yıl
@miss_sporty. Anlamı. olmayan bir. öpücük. neye yarar
Kalbe en yakın olan damar sol avuç içindedir derler. Sol avuç içi öpülünce sevgili kalbinden öpülmüş sayılır. Burada maksat avuç içini öpmek değil kalbini öpmektir. Ben buradayım, öptüğüm yerde, kalbindeyim demektir. En güzel ve en masum sevginin belirtisidir…
120 YorumlaAvuç içinin öpülmesi bizdeki anlamı benim bildiğim kadarıyla Hacılar mekke duvarına sağ ellerini sürmeler ve de o avuçla Allaha dua ettiği için eve geldiği zaman yakın akrabalar o sağ elin avucunu öperler diye biliyorum. Bizde öyle bir gelenek hala var.
00 Yorumla- +1 yıl
Bir kadının elini öpmek; zariflik centilmenliktir. Bir kadının avuç içini öpmek ise içten bir sevgi belirtisidir.
70 Yorumla - +1 yıl
Vermek istedigimiz bir mesaj yok
Beni ornek alacak olursak dokunsal bir insanim insanlari dokunarak severim sarilirim yanagini sıkarım operim ama temas gerekli benim sevmem icin cogunlukla bu tokalaşmak bile olsa10 Yorumla - +1 yıl
Bence tamamen saf temiz duygularla avuçiçi öpülür heralde. Hani bana güven cinsel bir şey ima etmiyorum gibi. Ama bu demek değildiir ki avuç dışından öpünce cinsel oluyor.
30 Yorumla Mesaj vermek için öpmem. Hoş öpücük yine de verir mesajı.'Herşeyden, herkesten sakınıyorum seni. Kendimden bile.' demektir avucundan öpmek. Yani, en azından bence böyle.
20 Yorumla- +1 yıl
erkekler öyle detaya anlama takılmazlar, takma böyle şeyleri
43 Yorumla- +1 yıl
@RamJam sözüm meclisten dışarı o zaman
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
bence çok hoş bir davranış yani kadının en çekici yerine yönelip orayı öpmektense ben senin avucunu elini her şeyini seviyorum aklım fikrim sadece orada değil mesajı verir... masum bir sevgi gösterişi..
81 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Avuc ici bir kadinin en hassas yeridir. Ve ask dedigin en guzel erkegin dudagindan akip kadinin avuc icinden kalbine ulasir.
Sevgiliye..77 Yorumla- +1 yıl
@MevsimsizAdam, bu kadar mı güzel anlatılır? Evet ancak bunun verdigi duygu bu kadar guzel anlatilabilirdi. :))
Sevgilisine bunu yapmis birisi oldugunuzu dusunuyorum. - +1 yıl
@miss_sporty kendisine sorsana. @BirNefesBirÖmür
- +1 yıl
@miss_sporty dünyanın en şanslı kadınıyım demekten bıkmayacağım, yaşıyorum
- +1 yıl
@BirNefesBirÖmür, ne guzel boyle birseyi yasiyor olmak. Guzel bir iliskiniz oldugu icin cok sanslisiniz :) Insallah allah tamamina erdirsin.
- +1 yıl
@miss_sporty O guzel duaniz icin cok tesekkur ederim.
- +1 yıl
Amin 🙏 teşekkür ederim
- +1 yıl
Hiç yapmadım; yaparsam da herhalde sevgimden yaparım bunu, masumane geliyor bana...
40 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Belirli bir nedeni yok. Zevk aldığımîz için öperiz. Bir mesaj falan vermek istediğimizden değil. Her şeye farklı anlamlar yüklemeyin. Bir mesaj vermek istersek direk söyleriz. İmalı hareketlerimiz yoktur
10 Yorumla - +1 yıl
Sevdikleri icindir. Mesela kucuk bir bebegin avuclarini öpmek gibi düşün.
30 Yorumla Masumiyetin simgesidir. Masumca seviyorum seni anlamını taşır.
20 YorumlaEski sevgilim yapmıştı onu bana çok tatlı bir haraket gibi geldi alindan öpmek gibi bisey snki
21 Yorumla- 9 ay
söle düsün bi yaşlının bi büyügün elın dısını öpersin bu saygı ve sevgi göstergesidir hürmet edersin tabi bunu kadına yaparsan böyle algılanır lakın kadının elının icini öpmek cok sevdigi cok deger verdigi anlamına gelır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı. Bir kızı avuçlarının içinden öpmek demek ona aşık olduğunun ve sevdiğinin net kanıtıdır. Böyle bir şey yaşıyorsanız güzel bir duygu yaşıyorsun demektir
10 Yorumla- +1 yıl
Bu eşini kişi olarakta sevdiğini gösterir bence hem bana yemekler yapan eşimin ellerini neden öpmeyeyim.
20 Yorumla - +1 yıl
neden mi cünkü bir erkek bir kızın avuc ıcinden öperse onu cok sevıyor demektır.
24 Yorumla- +1 yıl
oha mk daha neler , Ben anlindan opuyodum :D
- +1 yıl
@bacaksizizmirli ne alaka kardesim o erkek o kızı cok seviyorsa sırılsıklam asıksa öper abi ölümüne seviyordur demektir bu sen alnından opuyorsunda sevgin gercek mi evlendin mi hala aynı hislerin var mı.
- +1 yıl
avcundan opunce ayni hisler ôlumune gidiyo mu :) kardesim taktik ver nerdn opersek cabuk soguruz :-P
- +1 yıl
@bacaksizizmirli kardesim senin aklın fesatlıga kaymıs anlasılan bokunu cıkarma edepsizlesmeden sus bence :)
Düşünerek yapılan bir hareket olduğunu sanmıyorum. İçinden gelir insanın.
10 Yorumla- +1 yıl
Bu konuda bir fikrim yok ama erkeğin nasırlı kesikli ellerine işeyen çok kız gördüm.
10 Yorumla Mesaj değil de, genelde öpülmez avuç içi alışkın değil insanlar, farklılık yaratmak amaçlı biraz da.
10 Yorumla- +1 yıl
Abazalağından işte nereyi öpsek kar diye heralde. Hiç yapmadığım şey bilmiyorum
30 Yorumla - 7 ay
Avuç içinden öpmek saf ve temiz bir sevgidir ve benim için çok özeldir.
İnsanların kaderleri avuç içlerinde yazılıdır, sevgilinin avucunu öpmek bence onunla kaderini paylaşmak demektir..
Yani;
“Ben o avuçlardayım, başka dudaklar, başka avuçlar değmesin avuç içlerine... "11 Yorumla- 7 ay
İnşallah bir gün sevdiğim kadının avuç içlerini öpmek nasip olur.
- +1 yıl
Hiçbir şey anlamadım
https://i.hizliresim.com/VYNVWv.gif00 Yorumla - +1 yıl
bence emın ol bunun cevabını tek bılen ınsan benım dır bu sıtede
13 Yorumla- +1 yıl
hepside sapar sacman seyler yazmıs ama gercekte hıc bırı bılmıyor yazık acıdım
- +1 yıl
cidden cok özel ve anlamı olan bir opucuktur avuc ıcının öpülmesi hayretle okuyorum daha bakalım daha neelr sacmalıcaklar
- +1 yıl
hiç kimsenin avcunu öpmedim ama elin dış yüzeyi dünyayı elin iç yüzü maneviyatı simgeler..
20 Yorumla - +1 yıl
Genelde anlaşılması gereken sen benimsin, özelimsin demek ama herkes için geçerli değil sevgiyi basite indirenlerde az değil artık malum
20 Yorumla - +1 yıl
Benim mesajla falan işim olmaz direk söylerim yatağa geç suyu ısıt geliyorum canım çekti derim😂😂😂avuç içi öpme nedir yahu
10 Yorumla - 8 ay
Bana göre saçma sapan bir şey. Anlamı da yok. Yok sevdiği için değer verdiği için vs diyorlar ama yani öpülecek bir çok yer var sonuçta.
00 Yorumla Benim en çok sevdiğim yerdir bana huzur veriyor avuç içinin opulmesi sanki sen bana aitsin sen benim bende seninim demek gibi
00 YorumlaAslında her kadının avcunun içi öpülmez ama emek varsa bırak avcunun içini öpmeyi dışını bile öper alnıma koyarım üstüne😆
00 Yorumla- 9 ay
Avuç içini öpmek boyun veya dudağı öpmek gibi cinsel bir ifade ve anlam barındırmayan, sadece sevgi ve şefkati ifade eden bir eylem bence
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Temele sormuşlar kadınların elleri neden öpülür diye.
Temel de;
-Eeeeeeeee, bir yerden başlamak lazım demiş 😂
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)11 ay
Bir erkek kadına oral yapıyorsa %100 aşık seviyordur sonuna kadar... Elini öpüyorsa da %60 felan ama kan püsürün gırla aktığı bölgeyi emen kesin %100 sevgi aşkı vardır hatta sevmeyen erkek yapmaz net.
00 Yorumla Masumluğuuunu avucunda hiisssetiğimde öpmüştüm yıllar önce.
10 YorumlaBir yerde duymuştum erkekler evlenmek istediği kadının avuç içini öper diye.
10 YorumlaÖyle erkekleri neren buluyorsunuz ya :D
22 Yorumla- 8 ay
ben pek sevmem avuç içinin sakallarımda gezmesi daha çok hoşuma gider
00 Yorumla Seviyodur yani illa altta bir şey aramak da çok saçma geldi
00 YorumlaSevme ve sahiplenme, başka yerleride öpebilir aynı zamanda😇
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sebebi yok canım istemiştir öpmüşümdür çok sorgulamamak lazım
00 Yorumla- 9 ay
Ellerin dert görmesin, yaptığın kurabiyeler çok güzel olmuş:P
00 Yorumla - +1 yıl
Deneyimim olmadı o konuda ama bir kitapta okudum anlamı ne bilmem.
10 Yorumla - +1 yıl
Herşeye bir gizem katmayalım
İçinden gelmiş öpmüş10 Yorumla - +1 yıl
Ben kıza teklif ederim benimle yatar mısın diye oda avucumu yalarsın derse o zaman yalarım :)
20 Yorumla - 11 ay
Çok seviyor seni demek. En değerli insan ve tanrıca gibi seni sanıyor. Sevgili kız ile birazdan buluşup ellerini öpmek çok istediğimi sadece dün akşam düşünüyordum. İnanılmaz nazik ve ciddi duyguları hissetiyorum ona yani.
00 Yorumla - +1 yıl
İçimden geldiği için yani herşeyden bir anlam çıkarmaya çalışan ergen modeller bu sitede bitmiyo bu gidişlede bitmez..😒
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. İşte bunların hepsi aşktan, saygıdan yapılan şeylerdir. Avuç içini de öperim göz kapaklarını da..
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Öyle birini kaybettim artik
21 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. Len çocukları öpüyoz kızı nie öpek kızın avucunun içini yalarsın oda gel koymuma gir işte 😝
00 YorumlaBaslangic avuctur ama bitis noktasinida soyliyimmi😊
00 Yorumla- +1 yıl
Farklı anlamaları vardır
sana aitim anlamı var
Senin olmak istiyorum anlamı var
+18 anlamı var00 Yorumla Bence çok romantik en güzeli o
20 YorumlaÖpmeye zemin hazırlamak için😊😊
20 YorumlaAvuç içinde hayat çizgisi vardır. Öpmek bu hayatı çizgi bitene kadar senle yaşamak sevmek sevişmek istiyorum demektir. Yani ömrün yettiğince!
00 YorumlaMasumca seviyor. Temiz seviyor çıkarsizca kaybetme o adamı.
10 YorumlaMantıklı gelmedi avuç içi ahdkhs
10 Yorumla- Devamını Gör (104)
Devamını Gör(159)
7 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi