SEVİPTE GURURUNDAN DÖNMEYEN ERKEK BİR GÜN DÖNER Mİ?

Ben 2 yillik iliskimi bitirdim. Sebebi ilgisizlik, sozlerimi bir cok kez ezmesi, arkadaslarina verdigi anlamsiz deger gibi problemler. Fakat son bir aydir ilgisizligi eskisi gibi olmayisi farkettigimde evet artik bitmesi gerek dedim ve bir anlik kararla bitirdim. Sozumu ikiletmedi bile gidersen yolun acik olsun, kalirsan kalbim her zaman senin dedi ama ben cabalamasini istiyordum tabiki bu kadar kolay kabullenmesini degil haliyle bitirdim. 10 gundur asla yazmadi ve ben cok aci cekiyorum acaba hatami yaptim diye dusunmeye basladim ve yazdim sadece aklimdaki sorulari sormak icin genel tavri hala ayniydi bitirdigim icin beni sucluyordu ben ne kadar sevdigi halde terkeden bir kadinin bunu durduk yere yapmadigini, hatalarini soylesemde o hala ne kadar hakli olursan ol beni terkettin dedi ama aklinda ve kalbinde hala bitirmedigini bunun kolay olmadigini soyledu ve bende daha uzatmadim... Gercekten dogru mu yanlis mi yaptim cok kararsizim, bu kadar gurur cok fazla 2 yildir bu kadar cok seven adam nasil dayanabiliyor bilmiyorum. Sizce dayanamayip doner mi?
SEVİPTE GURURUNDAN DÖNMEYEN ERKEK BİR GÜN DÖNER Mİ?