Kızlar buna çok rastlıyorum. Kıyafetinize arkadaşlarınıza hatta sokağa çıkmanıza kadar her şeye karışan erkeklere bayılıyor birçoğunuz. Peki neden? Siz kendinizi kontrol edemiyor musunuz? İlgiye bu kadar aç mısınız? Aklınız yok mu sizin ne yapmanız gerektiğini düşünemiyor musunuz? Neden bir erkeğin hayatınızı kısıtlamasını istiyorsunuz? Kıskançlık sevgi fazlalığıdır diyor kıskanç sevenlerin birçoğu. Hayır güven eksikliğidir. Siz kızlar sevgilinize onu giyme bunu yapma diye kural koymuyorsunuz. Bu durumda sevmiyor olmuyorsunuz ama. Apaçık güvensizliktir bu. Ya size güvenmiyor ya da kendine. Bazı erkekler diğer kızlarla daha rahat ilgilenebilmek için sevgililerini kısıtlıyor ve siz hala seviyor diyorsunuz. Yazık... Kıskançlık herkeste olan bir duygudur ama bunun için karşındakini kısıtlamak güvensizlikten başka birşey değildir. İlgili insan kısıtlamaz, hayatınıza dahil olur. Size oraya gitme demez, beraber gezme planı yapar. Göz ardı edilemez birşeye rastlamadığı sürece bunu yapma deme gereği duymaz. Bir kere gerçekten seven olduğunuz gibi sever. Çıkmadan önce nasılsanız öyle. Değiştirmeye uğraşmaz o çok sevdiğiniz tipler gibi. Bu sayfada da kıskanç bir erkekle çıkıp sonradan şikayet eden birçok kız var. Cidden siz bunun bir sorun olduğunu baştan düşünemiyor musunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılHer cümlene imzamı atıyorum. Böyle hemcinslerimin olduğunu görmek kadar mutluluk verici bi'şey yok.
Özgüvensizliklerinden sürekli kısıtlanma ihtiyacı hissediyorlar, giydiği kıyafete kendi karar veremeyen kızımız bunu sevgiye bağlayabiliyor. Kendi hayatını kendi sınırlarına göre yaşayamıyorsan niye yaşıyorsun mk.
Çok boş işlerle uğraşıyorlar. Sürekli ay ne giysem, magazin cart curt hayatlarında doğru düzgün bir uğraşları yok bu sefer de hayatlarına giren insana kene gibi bağlanıyorlar "her saniye popo popoya olalım, vıcık vıcık romantizm yapsın."
Senin gibi akıllı ve mantıklı hemcinslerimi görmek inanılmaz mutluluk verici, keşke gizli olmayacak yüreklilikte de olsaydın...23 Yorumla
Soran+1 yılKullanıcı adım dondurmalıkahve, henüz yeniyim gizlide nasıl soru atılır denemek için yapmıştım sanırsam düzeltilemiyor 😂 ama bende memnun oldum benim gibi düşünenlerin var olmasına yorumun için teşekkürler 😄
- +1 yıl
:) <3
- +1 yıl
Özgüvensizliklerinden sürekli kısıtlanma ihtiyacı hissediyorlar, giydiği kıyafete kendi karar veremeyen kızımız bunu sevgiye bağlayabiliyor.
Harika yorum
En İyi Cevaplar
+1 yılHer kelimesine katıldığım bir soru daha olamaz sanırım, çok haklısın. İlk başta ilgi görmek hoşlarına gidiyor çoğunun, ama sonrasında pişman olup buraya "svglm bni evdn ckrmyr. s" diye soru soruyorlar.
30 Yorumla
bu kızlar mall kızlar beyin yoksunu kızlar hiç bir şeyi düşünemiyorlar işte bu haltı yiyorlar aradan zaman geçiyor sonra kafalarına dank ediyor buraya gelip sevgilim böyle şöyle yapıyor ayrılayım mı diye soru açıyorlar buraya gelip bu soruyu soruyu soruyorsa gerçektende beyinsizz demektir
60 Yorumla
+1 yıl"Özgüvensizliklerinden sürekli kısıtlanma ihtiyacı hissediyorlar, giydiği kıyafete kendi karar veremeyen kızımız bunu sevgiye bağlayabiliyor. "
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
18Cevap
Kesinlikle sana katılıyorum. Azıcık kıskançlık sevildiğini veya önemsendiğini gösterir nitelikte olabilir, bu yüzden buna katlanırım. Ama bir tık fazlası yani şunu giyme, git değiştir üzerini, işte o arkadaşın erkek konuşamazsın vb. dozda kıskançlıklar bana aynı anlattıklarını düşündürüyor ve hissettiriyor. Çevremde söylediğin gibi tipler o kadar çok ki. Kendine höt höt edecek adam arıyorlar. Boyun eğmeye bayılan kadınlarımız var. Böyle erkeklerle birlikte olmak istemelerinin aciz kişiliklerini yansıttığını düşünüyorum.
10 Yorumlaya benm eski erkek arkadaşım telefonumda bir erkek sanatçı olmasına bile izin vermezdi ve ben s*lak gibi tamam diyodum çünkü seviyordum düşününce falan gülüyorum şimdi :D kızlar kesinlikle sizi olduğunuz gibi kabul edenlerle görüşün ilk buluşma çok önemli nasıl gittiyseniz öyle kabul etmeli sizi ilişkide özgürlük çok önemli
20 YorumlaKıskançlığın bir karakter özelliği, aşırı kıskançlığın bir hastalık olduğunu düşünüyorum açıkçası.
Baskı olayında ise, kıyafetten örnek vereyim, eğer bir erkek sevgilisinin hiç açık giyinmesini istemiyorsa, o zaman normalde de açık giyinmeyen biriyle beraber olmalı diye düşünüyorum. Şimdiye kadar da açık giyinmeyi sevip, sevgilisi karışınca hoşlananı görmedim.03 Yorumla
Soran+1 yılBen çok rastladım... Sonları zaten ayrılık oluyor ama neden bu kadar anlamsız davrandıklarını çözemedim henüz.
Soran+1 yılAynen banada saçma gelen bu
Erkekler çok kısıtlar çünkü erkekler kendi aralarında şu kız şöyle bu kız böyle şu kız şöyle giyiniyor diye konuşurlar ve erkek de sevgilisi hakkında böyle konuşulmasını istemediği için kısıtlar ve kimseyle paylaşmak istemediğinden kıskanır bence bundan doğal bir şey yok bende çok kıskancım sevgilimin beni kısıtlamasını (haklıysa) ve kıskanmasını isterim
13 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle de birşey var ki bazı erkekler ne giyersen giy ne yaparsan yap bakar ve konuşur zaten. Buna engel olamazsın ne yaparsan yap. Erkekler bunu da biliyor. Tamam çok aşırı birşey varsa konuşulur normaldir. Ama kızın giyimi açıksa ve erkeğin bunu bile bile sevgili olup sonradan kısıtlamaya kalkışması saçma, kızın bunu ilgi sanması daha da saçma bence...
Soran+1 yılVar ama sonradan kısıtlamaya kalkışanları da var
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer sey dozunda iyidir bana göre. Hatamı gördüyse uyarır eyvallah. Ama bana ne yapmam gerektiğini emir verir gibi söylemesin.
bir yanlışım mı oldu? Bak şöyle yapsaydın daha iyi olurdu diyebilir tamam. Tutup da bir daha öyle yapmayacaksın demesin yani.20 YorumlaBirlikte olan insanların hayatları hakkında söz hakkı olmalı. Bu demek değilki herşeyine karışacak. Aklı başında bir insana kimse karışmaz zaten , varsa saflığından kaynaklı yanlışları düzeltmek için uyarırım.
Ama şu var, ben buyum beni beğenen böyle beğensin işine gelmiyorsa kafasında bir insan için emek harcamaya değmez.20 Yorumla
+1 yılErkekler kısıtlmak istemez, sadece size daha iyi yakışanı giymenizi ister, bunu gönülden ister rica etmek isterler, fakat erkeklik gururu yüzünden rica etmekten utandıkları için, bunu baskıcı şekilde yaparlar ayrıca kadınlar erkeklerden bir tık üstü kutsal varlıklardır ahlaki yönden akıl yönünden vesaire, erkekler de bunu bildiği için devamlı size bunu hatırlatmak ve yüceltmek isterler, o yüzden oturup kalkma şeklinizi bile ayarlamaya çalışıp yüceltmek isterler, sizi kutsal varlık olarak layıkınıza göre yaşamanızı istiyorlar o kadar. Herkesle konuşan herkesin yaptığını yapan bir kadın sıradanlaşır erkeğin gözünde çünkü. Hep bir yüceltme 1. yapma isteği vardır erkekte sizi kısıtlamak değil bu kendi elleriyle zirveye taşımaktır.
07 Yorumla
Soran+1 yılBirçoğu yüceltmek için değil evcil hayvanı gibi kullanmak için karışıyor ama. O erkeklik gururu dediğin de erkekte olmaz. Adamda hiç olmaz. Sadece egoistlerde olur kabullenemez rica etmeyi
- +1 yıl
Erkeklik gurur > adam'da olmaz mı, siz ne içiyonuz cidden bu sitenin musluk suyunda kireç filan mı var
- +1 yıl
Erkeklik hissi, bütün canlılar da var kadınlık hissi yoktur, erkek horoz'lar erkek kedileri bir inceleyin. nasıl hareket ettiklerini.
Soran+1 yılGurur değil egodur o, rica etmekten utanmak değil kafalarındaki 'erkek' profiline yakıştıramazlar rica etmeyi.
- +1 yıl
Ee siz rica edilse de anlamıyorsunuz ki? Erkek aşkım kısa giyinme diyorsa, senin rahatlığını engellemek için değil, elin erkekleri bakıpda içine düşmesin diye diyor siz kadınlar erkeğinizi utandırıyor mahcup ediyorsunuz
- +1 yıl
mahcup olan erkekte kusura bakmayın rica etmez.
Soran+1 yılDiğer bir yorumda da bahsettim, o 'elin erkekleri' açık giyene değil herkese bakıyor malesef, en bakımsız kıza bile. Kızların giyimine karışmak çözüm değil yani o zihniyetin değiştirilmesi gerek. Siz kadınlara karışarak o zihniyettekilere destek oluyorsunuz. Onların konuşması doğru, kadının istediğini yapması yanlışmış gibi. Kısıtlamak değil çözüm. Rica edilse anlamıyor diyorsun da her söyleneni kabul etmek zorunda değil kimse, sen her ricayı kabul eder misin sanki? Utanılacak bir durum yok, kolun bacağın yok mu senin? bir vazgeçemediniz şu saćma zihniyetten.
+1 yılKatiliyorum.. o yüzden bu zihniyette birini istemiyorum. yetiskin insanim. nerede ne giyecegimi, kiminle nasil görüsecegimi ben daha iyi bilirim. erkekler kizlari oldugu gibi degil olmasini istedigi kaliba sokmaya calisiyor. yalnis buluyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben kısıtlamayı çok severim bugüne kadar hiç erkek arkadaşım olmadı ilgi açlığındanmıdır bılmem ama şunu giyme demesi buraya gitme demesi hoşuma gider eğer öyle yapmıyorsa beni sevmiyor gibi hissederim umursamıyor baskıyı seviyorum ama bir yandan da çok cahilce geliyor ve de sanki bana güvenmiyormuş gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten cahilce. O isteğinden kurtulmaya bak sana da saçma geliyorsa. Tamamen ilgi açlığı. İlgi gösteren insan yanında olmak ister seni her yönünle tanımak ister konuşup vakit geçirerek ilgilenir. Kısıtlayan erkek yanında onun keyfine göre davranmanı ister yaptığın yanlış olsun olmasın işine grlmiyorsa kısıtlamaya çalışır. Başta hoşunuza gidiyor belki ama tamamiyle bunaltıcı bir ilişki olur. Zaman kaybı bu ilişkiler. Sonu da genelde ayrılık... Dediğim gibi o isteğinden kurtulmaya bak geç olmadan. Zamanını da duygularını da harcama boşuna.
Cevap sahibi+1 yılevet çok haklısın seven insan öyle kısıtlama getirmez cahilce bişey belki doğuda ya da güneydoğulu cahil olan erkeklerde vardır bence. Ben kurtulmak istiyorum ama kimse sevmedi beni bugune kadar hiç teklif almadım... ondan dolayı ilgiye sevgiye açım
Soran+1 yılYinede kendini kontrol et geçici bir heves bu. Biriyle olmak zorunda değilsin kendinle barışık olmayı öğren olmayacak biriyle olmaktan iyidir yanlızlık. Seven biri elbet çıkar yaşın daha genç bu hevesle yanlış kişilere yönelme.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Bazı erkekler diğer kızlarla daha rahat ilgilenebilmek için sevgililerini kısıtlıyor ve siz hala seviyor diyorsunuz. " burda ne demek istedin açar mısın canım
15 Yorumla
Soran+1 yılRastlamış mısınızdır bilemem. Erkek kızla sevgili olur. Asıl ilgilendiği o kızdır belki ama sırf zevk için başka kızlarla görüşür, belki de aldatır. Ama kızdan da ayrılmak istemez tabi. Kızdan sosyal medya hesaplarını kapatmasını, bazı ortamlara girmemesini ve bazı kişilerle konuşmamasını ister. Oysa ki bunu isteme nedenleri sosyal medyadan diğer kızlara rahatça yürüyebilmek, o ortamlarda o kızlarla buluşabilmek ve o görüşmesini istemediği kişilerin kızı uyarmasını önlemektir. Tuhaf gelebilir ama rastladığım bir şey.
Cevap sahibi+1 yılEvet aslinda dediğin şey cok mantikli geldi. Bunu mu demek istedin tam anlamak için sordum sanada. Mesela sevgilim sosyal biri ve hesapları var ama benim hiçbir şey kullanmami istemiyor. Buda ters mantık değil mi
Soran+1 yılEvet gayet ters. İyiliğin için istediği birşeyi kendisi de yapmaz zaten. Ama onda varken senden bunu bekliyorsa şüpheli bir durum. Bence dikkatli ol, sorgula derim..
Cevap sahibi+1 yılCanım özelden nasıl yazabilirim sana
Soran+1 yılBurdan yazabilirsin mobilden giriyorum mesajlar gözükmüyor
+1 yılİşte bazı kızlar düşünüyo ki kısıtlıyo aaaa beni seviyo yoksa umursamazdı diye düşünüyor alakası yok Sevgi'den öte şeyler var kısıtlıyo diye seviyor olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılhmm kıskançlığı yeni baştan doğru şekilde ele almışsın bende çok kıskanç olduğumu banada laf söylediğini düşündüm ama laf bana değilmiş ben o beraber gezme planı yapanlardanım çünkü...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 942 cevap paylaştı.
+1 yılHay agzina saglik. Bir de bunlarla ovunenler var " ayyyyy benim sevgilim oyle seylere hic izin vermez. s. s" gibi. Gercekten idiotlar ya
10 Yorumla
+1 yılBiri mantıklı bir açıklama yapsa iyi olur, ben de anlayamıyorum kendilerini.
30 YorumlaTam olarak bu, benim gibi düşünen de varmış. Eline sağlık.
20 Yorumla
+1 yılSevmem benim yapamadıklarımı onda yapamaz o yaz günü o da pantolon giyecekse eyvallah zjzkkdmd
10 YorumlaBence de kimse kimseyi kisitlayamaz sizw guvenmiyorsa zaten yaninizda olmasin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı. İşte bu soruyu sorup cevaplayan kızı sevdim bak :D Tam benim gibi düşünüyor.. Tıpa tıp hatta :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı. çok yaşa... sanki sevgili değil evcil hayvan alıyorlar
10 Yorumla
+1 yılBen sevmem tamam karışır ama sımırını bilmeli bende nerede duracağımı bilirim zaten
10 YorumlaKısıtlamanın da bir siniri var kısıtlasın bebde kisitlarim. bu sahiplanme duygusudur hosumuza gider ama tutup beni kuzenimden amcamdan kiskancaksa olmaz o is
00 Yorumla
+1 yılAğzına sağlık ya neden kızlar ona saygı duymayan kendi istediği gibi şekillendiren erkekleri sever hayatına alır hiç anlamıyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer bayan evlendiginde kendini toparlar zaten giyiminden hareketlerine olsun fakat buna akil edemeyen gerizekali kizlari da eşleri yönlendiriyor. Bu yanlis degil.
00 Yorumla
+1 yılKısıtlanmaktan hiç haz almam;kısıtlayanları da sevmem..
10 Yorumla
+1 yılkıyafetini arkadaşlarını kısıtlayan diyorsun ya sen de kısıtlamayanı seç o zaman ben karımın yarı çıplak gezmesini başka erkeklerin onu görüp mast yapmasını istemem bu arkadaşların demek ki düzgün değil ki buluşmanı istemiyor erkek ha ailenle görüşme filan derse bu saçma olur tabikide
02 Yorumla
Soran+1 yılBu kızın değil 'başka erkekler'in sorunudur bunu söyleyeyim. Kötü bir niyet yoksa konuşulur tabi kız normalden aşırı giyinmişse ama o 'başka erkekler' bakma niyeti varsa en bakımsız ilgi çekmeyecek kıza da bakar. Konuşulması yanlış değil tabi ama kısıtlamak çözüm değil.
- +1 yıl
neyse ne işte
Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı. tam tersi kısıtlanmaktan nefret ederim ama bazıları sahiplenme duygusunu sevdiği için böyle erkeklerden hoşlanıyo sanırım
00 Yorumladüşünmek, akıl yürütmek şeytan işidir. herkes ederi kadarını buluyor ;)
00 Yorumla
+1 yılKıyafet meselesinde başka bir erkeğin ona bakmasini istemiyorlar katılıyorum da. Diğer konular da kisitlama kabul edilemez
00 Yorumla
+1 yılçok uzun vakte yazık, çözülecek problemi olan bir sürü kız var, onlara yazayım bari, vakit israfı bu ne la
00 YorumlaNe çok kısıtlıcak ne de kisitlamicak ortası biraz kıskanç olmasi
00 YorumlaAbartmadan, Kısıtlayıcı ve kıskanç bir yapım var, seven görmedim ama daha.
00 YorumlaSoruda sadece başlıgı okudum bu arada. Sevmiyorum. Nefret ediyorum. Hayatımda bir tane daha olsun istemiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden sen ırısbulukla özgürlüğü birbirine karıştırıyorsun
Kısıtlamak ne len
Kıskanmak en büyük sevgi göstergesidir
Kıskanmak geri kafalılıksa taş devrinden sana selamın aleyküm12 Yorumla
Soran+1 yılKıskanmakla karıştırmadım zaten kıskanmak herkesde olur kıskanma kelimesini kullanmadım durduk yere kısıtlayanlardan bahsediyorum neden yokken bazıları bunu ilgi sanıyor bundan bahsediyorum
- +1 yıl
:) hıa
Rahat bıraksak benle ilgilenmiyor dersiniz. Sizde hee
00 Yorumla
+1 yılBen böyle birisiyle sevgili bile olmam
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSokağa çıkmasına kadar kısıtlıyorsa abartı var tabi ama arada küçük küçük kuskanmasi hoşuma gider benim :)
00 Yorumlakısıtlayan erkek sahip cikan erkekdir sahip cikan erkekde iyidir
05 Yorumla
Soran+1 yılGördüğüm kadarıyla yazının sadece başlığını okumuşsun tamamına bak ondan sonra karar ver derim
Soran+1 yılEvet ama ben isteyenleri sordum. Yani bu yazdıklarımın farkında değiller mi neden hayatlarını bir erkeğin keyfine göre yönetmesini istiyorlar?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizim kizlarin cogu dikeni sever aptaldirlar yani seveni sevmezler mallar
00 Yorumlaerkek dedğin seviğini kısıtlıyacak her şeyinede karışck ne öyle yumuşak erkekler gibi karışmamak
23 Yorumla
Soran+1 yılValla buna yumuşaklık deniyorsa yumuşak olun ne diyim. Yanlışı söylemekte bir problem yok, her işine gelmeyeni kısıtlamak problem. Siz bir kızı seviyorsanız olduğu gibi sevin sonradan kısıtlamaya çalışmadan.
Soran+1 yılİlgilenmek başka kısıtlamak başka. Yanlış şeylerle bağlantı kuruyorsun. Gerçekten ilgilenen erkek yanlışını gördüğünde uyarır. Kısıtlayanı ise havadan sudan saçma sebeplerle keyfine göre kızı yönetmeye çalışır
+1 yılKeşke genelleme yapmasaydin.
03 Yorumla
Soran+1 yılNesi genelleme ki gayet ayrıntılı olarak neyden bahsettiğimi yazdım
- +1 yıl
Kızlar yazmissin keşke bazı kız arkadaşlar yazsa idin.
Bu arada "lar" kelimesi çoğuldur.
Soran+1 yılBazı kelimesini olabildiğince kullandım neyden bahsettiğim belli hepsi diye anlaşılacağını sanmıyorum
Kızlar sahipleniyor sanıyor 😀
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı.
+1 yılhiç hoşlanmam boğulmaktan
00 Yorumla
+1 yılVallah bu soruyu ben sormadım :D
00 Yorumlamevzu çok derin uzak durun derim :D
10 YorumlaCok tatli oluyor boyle kiskanilmak ❤️🙈
10 YorumlaÇok fazla kisitliyorsa nefret ederim
10 Yorumlasupper yazmisinnn :-D
10 Yorumla
+1 yılkıskanmalarını seviyolar bence
06 Yorumla
Soran+1 yılKıskanmakla kısıtlamak aynı şey değil ama. Mesela atıyorum açık giyinen bir kızla sevgili oluyorlar. Bunu giyme şunu giyme diye kısıtlamaya başlıyorlar ondan sonra. Çok gezen bir kızla sevgili olup evden çıkmamasını bekliyorlar. Çevresi geniş bir kızla çıkıp insanlarla konuşmamasını bekliyorlar. Böyle kıskanmak olmaz bu o erkeğin ego tatminidir. Ben bunu ayırt edememelerine şaşırıyorum. Gerçekten seven insan olduğu gibi kabul eder.
- +1 yıl
bence öyle olmuyor tabi biraz abartı ama kız dedigin kendine çeki düzel vermeli birazda agır hareket etmeli eger farklı sevdikleri şeyler varsa anlaşsınlar olmuyorsa zorlamasınlar. Evlendiklerindede evden dışarı çıkmıcan demek yanlış
ve güvensizliktir bu
Soran+1 yılEvet ama bir erkek kendini bilmeyen bir kızla bunun farkında olduğu halde niye çıkar? Kendine göre şekillendirmek için. Benim de asıl merak ettiğim bazı kızlar bunu neden istiyor? Neden neyin ne olduğunu bilmeyen bir zavallı gibi muamele görmek istiyorlar? İşin tuhafı çoğu da buna pişman oluyor zaten...
- +1 yıl
onu bilemem ama sanırım böyle yapan erkekler çok seviyordur. Ama bunlar konusularak halledilebilir sorun degil bunlar ama açık kızlara karşı diyecegim kapansınlar bence islamı yaşamak daha hayırlıdır derim
Soran+1 yılAçık veya kapalı olmak bir seçimdir buna karışılamaz. Ama bir bunu baştan bilerek çıkan sonradan kısıtlamaya çalışan erkeği bir de bunu ilgi olarak gören kızı anlamıyorum doğrusu.
- +1 yıl
demekki iş ciddiye binince birşeyler degişiyo napabilirim ben ya seven demekki kabul ediyomuz
+1 yılben sevmiyorum
10 YorumlaNefret ederim onlardan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞikayet etseler de seviyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında önce sevip sonra şikayet ediyorlar genelde 😄
- +1 yıl
Öyle de diyebiliriz
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevdiğine sahip çıktığı için
00 Yorumla
+1 yılBaya uzun yazı yazmîş
10 Yorumla
+1 yılHaklisin 😄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben sevmem
10 Yorumla
+1 yılBen hiş sevmem
10 YorumlaBen nefret ederim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç karışmayacaksa arkadastan ne farki var
00 YorumlaSevmem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Maço erkeğim ben kısıtlarım
322 Yorumla
Soran+1 yılKendinizi saçma sapan kategorize etmeyin gerçekten yapmacık duruyor. İnsan olduğu gibi davranabildiği kişiyle mutlu olur. Bunun kızı erkeği yok. Kısıtladığın kız seninle mutlu olamaz, mutsuz bir kızla da sen mutluluğu bulamazsın.
Soran+1 yılSert tribine girmeyene kılıbık denmez haberin olsun. Kafandaki kalıplardan kurtul derim. Ömür boyu ben sertim erkek adam bilmem ne diye kendini boşuna kasma. Her dakika sert olmayana da kılıbık denmez. Düzgün bir insan yerine göre sert ya da yumuşak olur. Kızı erkeği yok bunun. Kızlar erkeğin sertliğinden değil, güven vermesinden hoşlanır. Sürekli ben maçoyum diye gezersen tabi hiçbir kız seni istemez.
Soran+1 yılHerşeyin aşırısını söylüyorsun. İlla tek tip olamazsın zaten. Sert olmayan laubali de olmuyor yani. Sen zannediyorsun ya sert olcan ya kılıbık, ya maço ya laubali. İkisi de değil, yerine göre davran. Bu zihniyetten vazgeç. İnsansın sen erkek şöyle erkek böyle kategori arama kendine. Özgüvensizlik var sende, kendine güven, o sert kalıbının arkasında kendini boşuna çürütme.
Soran+1 yılSen bilirsin de böyle olmak gibi bir mecburiyetin yok. İlerde bir gün sevgilin olursa hayat arkadaşın gözüyle bak, değiştirmeye çalışmadan mutlu olmaya bak. Hayatını paylaşacağın kişiyi ara. Kendine de güven biraz kılıbık denilecek diye korkma. Emin ol daha mutlu olursun. Hayat senin hayatın, konuşanlar en fazla 10 dakika konuşur ama sen nasıl yaşamayı seçersen bir ömür öyle yaşarsın.
Soran+1 yılTeşekkür ederim, hepimiz insanız kendini maço olmaya zorlama. Bu kadar söylüyorum çünkü zorunda hissettiğin her halinden belli. Olman gereken şudur laflarına çok takılmışsın. Bir de söyleyenlere bak derim. Ne kadar mutlular? Ne kadar iyi durumda veya ne kadar huzurlular? Ciddiye alınacak kişiler olduklarını sanmıyorum. Çevrende maço tipler olduğu belli, kasma onlar gibi olacağım diye, birçoğu mutsuz, sevilmeyen, özgüvensiz ve hayatta başarısız insanlar olarak geçiriyor ömrünü. Mutlu insan zaten başkalarına ya da kalıplara göre yaşamaz, mutlu olacağı şekilde yaşar.
Soran+1 yılYanlış hiç sevgilim de olmadı hoşlandığım da. 😂 Çevremde zaten maço tip neredeyse hiç yok. Sadece kasıntı geliyor. Tamam bir insanın duruşu sert olabilir sinirli olabilir ama ben maçoyum diye bunu kimlik edinmesi tuhaf geliyor sadece. Yapısı ne olursa olsun bir insan ağlayabilir, gülebilir, yeri geldiğinde şakalaşır içinden geldiği gibi davranır. Bunları yapmamak veya kısıtlamak için zorlanıyor gibisiniz. Bunlar insanlık belirtisidir, bundan utanmanız ve kılıbık diye etiketlemeniz tuhaf geliyor.
Soran+1 yılGerek yok özele burdan konuş 😀
Soran+1 yılO zaman iyi günler 😀👋
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😄
- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?