Evlenmek istediğini söyleyip birikim yapmayan erkek?

5 yıldır birlikteyiz. Benden parasını sakındığını düşünmüyorum fakat ne sinemaya gideriz ne yemek yemeye gideriz ne gezdirir zaten evi arabası falan yok gözüm de yok parada pulda. 2 yıldır güzel bir işi var çalışıyor fakat daha bizim için 1 tane altın bile yapıp koymadı kenara. Evlenmeyi düşündüğünü istediğini söylüyor ailelerimiz tanışıyor duygularından da eminim fakat ailesi parasının bir kısmını alıyor hem de fuzuli işler için öyle çok ihtiyaç duydukları için değil. Diğer türlü ben de vicdansız değilim yani ailesine yardımcı olmasın demem. Ama biz ne sevgili hayatı yaşıyoruz gezip tozuyoruz onu da geçtim bunları yapmıyorsa bari geleceğimiz için birşeyler yapıyor olması gerekmez mi? Ailesinin keyfi işleri için para vermek yerine kız kardeşlerine harcamak yerine bizim için de azıcık da olsa birşey yapması gerekmiyor mu? Çünkü düğün eşya vs hepsini biz ikimiz yapacakmışız ailesine yük olmak istemiyormuş. Birikim yap diye başımın etini yedin diyor kavga ediyoruz bu konulardan hep vallahi ne yapacağımı şaşırdım..
Evlenmek istediğini söyleyip birikim yapmayan erkek?