Her insanınn çok sevdiği değer verdiği ve onsuz yapamam hatta yaşayamam dediği birileri vardır mutlaka hayatında , bukadar sevmeye rağmet sevdiğine kavuşamayan veya kavuşup ta, mutlu olamayan arkadaşlardan nelerden dolayı kavuşmadığinı veya mutluluğu bulmadıklarını öğrenebilirmiyiz acaba.
Deliler gibi sevip te'' sevdiği insana kavuşamayan var mı aramızda?
Hiç farketmez sonuçta herkezin hoşlandığı birileri oluyor olacakda zaten , kızlar ilgiden hoşlanır rahatsz olacağını zannetmiyorum , birşetlyi çok. İstiyosan onun için mücadele etmek gerekir etmiyorsan zaten kabullenmişsin demektir
Tabiki görüşüne saygı duyuyorum kardeşim ama benim yapımda pes etmek yok çok sabırlıyım dır hiç ummadığı zamanda hiç ummadığı bir yerde onu şaşırtır bir şekilde dikkatini çekmeye çalışırım
İlk gördüğümde etkilendim sonra onu görmeden edemez oldum, gördükçe kalbim yerinden çıkacak gibi olmaya başladı, onu gördükçe yüzüm gülmeye başladı, kalbim yerinden çıkacak gibi oluyo içim pırpır ediyo yaaa onu görünce bana bişeyler oluyo
Çok belli de oda kesin anlamıştır. Onla geçen yolda karşılaştık da arkamı dönüp dua ettim ellerimi açıp da oda gördü gülümsedi o gülmesi bile yetiyo yaa. Ama söyleyemiyorum işte korkuyorum. Bişey der diye değil de onu üzerim diye korkuyorum
Yahu neden korkuyosun tamam , bir kızın teklif etmesi biraz tuhaf gelebilir belki ama ama gidip konuş en azından umut bağlamaz ve kendi yoluna devam edersin
Söylerim ama onu üzerim diye korkuyorum. Söyledim diye değil onunlayken onu üzmekten korkuyorum. bir önceki ilişkim bu yüzden bitti çünkü. Geçmişim yüzünden onu üzerim diye korkuyorum sadece
En İyi Cevaplar