+1 yılSıkılıp falan ayrıldıysa birden bir kapalı kutu olsuysa sakın dönmesin zaten, uğraşma. Çok samimi söylüyorum bak, bir daha yaşanır veya başka sorunlar çıkartır. Yani olmaz öyle. Bırak, kendine zarar verirsin. Çok ciddiyim bak dönerse bir daha gidicek. (Yaşandı, tanık olundu, birçok kez okundu böyle şeyler)
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu nasıl ayrıldığınıza ve aranızdaki sevginin derecesine bağlı! Birbirinizi gerçekten seviyorsanız ve ayrı yapamayız diyorsanız, yollarınızın yine yeni yeniden kesişmesi yüksek olasılık.
05 Yorumla- +1 yıl
Yerinde olsam şu aşamada fazla üstüne gitmezdim onun. Bir süre sessiz kalmasına, içinden geçenleri dinlemesine müsaade ederdim. Şayet seni gerçekten seviyorsa, ilişkinizin oluru varsa, sana değer veriyorsa ve sensiz kalmaktan pişmanlık duyuyorsa dönecektir. Biraz zaman tanı hem ona hem kendine.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 ay bu durumlar bir eşik gibidir.3 aydan sonra hala dönmezse bence onu unut. Haklıydın felan de, bende hayatımı yaşamaya karar verdim de, yoluna devam et
01 Yorumla
özgüvenini yukselt dik dur arkana bakma hedefler koy ve İLERLE; acabalar başlar.
04 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Büyük konuşan erkektir yavrum, birdaha olmaz der ama senden sonra gittiği kızdan ayrılınca da boşta kalmamak için sana gelir ya da seni tekrardan üzmek için veya başkasına gider, ama büyük konuşur bal gibi tekrar geri döner balım (:
40 YorumlaSen sağlam durursan hiç bir adım atmassan kesin döner
24 YorumlaAile & Toplum konusunda 347 cevap paylaştı. gitme nedenine bağlı bide ne kadar seviyosa o kadar artar dönme ihtimali senin durum ne anlat?
019 Yorumla- +1 yıl
1. o oğlan salak derim ben çünkü biri beni bu kadar sevse ben onu sevmesem bile ona içim ısınır ve o seni haketmiyor sen iyilerine layıksın 2. soruna döücek olursak ben sende bir yanlış göremedim kendin gibi davranıyosun en iyisi ve normali seviyorum diyosun o zaman tekrar konuş onla ve onun dediği gibi yaşıcaksın çok ilgi istiyosa çok ilgilenicen gezelim diyosan gezicen ama sana şöyle diyim bence boşver daha iyisi elbet çıkar karşına
- +1 yıl
Bence kendini hırpalama artık zaten sende sogumussun gibime geldi boşver ileride onune öyle biri çıkar ki iyikin tekrar beraber olmamisiz dersin hayat bu ne olacağı belli değil bir anda gelişiyor herşey farkına varmadan şimdi böyle konusuyomda bende bir kız var çok seviyorum ama önceden merhaba merhaba dışında muhabbet olmadı bende acilamiyorum reddeder diye kendi kendimi yiyom anlicagin kaldım böyle :(
döner ben dönmeyen görmedim ama dönene kadar kaç kızla neler yaşar bilemem
12 Yorumla
+1 yılDeğişir. Dengesiz bir yapısı varsa ve aradığını bulamazsa pişman olacaktır.
41 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasıyla olduğun şüphesine kapılırsa dönebilir, olduğunu öğrenirse dönmez, onun dışında zaten dönmez
06 Yorumla- +1 yıl
eğer WhatsApp ını takip ediyorsa uzun olağan dışı şekilde online olursan aklına takılır, fareden instagramda mutlu olduğuna dair foto görürse takılır vs.
- +1 yıl
*facede olacak
- +1 yıl
Ben söyleyeceğimi söyledim 😃
+1 yılHayatına başka birini aldığında döner, doğanın kanunu bu.
10 Yorumla
+1 yılSözlere aldanma Zaman gösterir bir lafı söylemek kolaydır çünkü
03 Yorumla- +1 yıl
Hiç takmıyor gibi yapman lazım ama herkes başaramaz bunu yani duygularını kapatman gerek bence bir süreliğine 😁
+1 yılOlmasın yavrucum. önüne baksana sen. Dunyada erkek nesli mi tukendi yarabbim tobe estf
00 YorumlaDedikten sonra dönerdi ancak sevmeyeceği şeyler yapmışsın, biraz inatsa dönmez artık.
00 Yorumla
+1 yılAcıtasyon yaparız döneriz merhametliyiz biz.. Siz naparsınız biz evleniriz başkasıyla çocuklarımız olur bir anda gelirsiniz.. Farkımız çok
00 Yorumla
+1 yılValla o döner mi bilemem de * ben, aşkımdan ölsem yemekten içmekten kesilsem bile ona dönmem..
00 Yorumlacanı sıkılınca ve boşta kalınca kesinlikle döner, o zamanda senin dönmemen gerek orası ayrı...
00 Yorumla
+1 yılbaşka birini bulduysa dönmez ondanda anca kazık yerse döner..
26 Yorumla- +1 yıl
4 sene bende istemedim baya kazık yemiştim belki oda öyledir.. ya da hayallerinin peşine düşmüştür kariyer felan..
- +1 yıl
yok ayrıldık o rusyaya gitti ben burda kaldım :( 5 senem gitti ne güven kaldı ne sevgi kimseyide sevemedim..
- +1 yıl
yerinde olsam . giden için bir umut beslemezdim ne hali varsa görsün derim seni düşünmeyen insanı sen hiç düşüne dönse bile
Aile & Toplum konusunda 334 cevap paylaştı. Hayat bu neler getireceği belli olmaz, bazıları sözünü yemez, bazıları sözünde duramaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence bu erkeğin ilk baştan beridir gitmekteydi kafasi o gittti bir daha gelmez bence sende umut et me ne yarina nede seneye
00 Yorumladöndü mü 1 yıl geçmiş sen yazalı ama bende aynı durumdayım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 581 cevap paylaştı.
+1 yılAsla diyen insanlarin coğu tükürdüğünü yalar.
22 Yorumla- +1 yıl
Insallah 😂😂
Seviyosa öyle dese bile döner, bizde öyle olmuştu
210 Yorumla
+1 yılAsla kelimesini kullandiysa tipis tipis döner 😂
06 Yorumla- +1 yıl
Etrafimda ve kendimde dahil kim asla kelimesini kullandiysa büyük konustuysa, tam da o seyi yaptilar/ yaptim.. hatta bir arkadas eski kiz arkadasindan icin geri dönersem, müslüman degilim lan demisti. Su an da sözlendiler 😂 hicbirzaman büyük konusmamak lazim
- +1 yıl
Büyük ihtimal sen tamamen vazgectigin anda geri dönecektir.. hayat garip iste..
- +1 yıl
Bosver.. sen nutlu olmaya bak. Hayat birilerini beklemek icin fazla kisa zaten
döner üç beş ay sonra :D
05 Yorumla
+1 yıldönmeme sebebi nedir o lazım
010 Yorumla- +1 yıl
o zaman salla seven sıkılmaz seven terk etmez sen yol ver gönlünde ona
- +1 yıl
yahu dönse bile seni yalancı mutlu eder döner seks yapmak için döner emin ol
- +1 yıl
geri geldiğinde bunu isteyecektir emin ol
- +1 yıl
gelirse isteği bu olur sende geç olma evlen
- +1 yıl
o zaman hayatına daha çok kişi gelir
Genelde soyledıklerını yerler ama bellıde olmaz
00 Yorumla
+1 yılBüyük lokma ye büyük laf konuşma
00 YorumlaSeviyorsa döner sevmeyene ne yapsan boşa zaten
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki bu insan size geri dönü mü
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 535 cevap paylaştı. Onu gönderme sebebin neydi
02 Yorumla
+1 yılPeki kızlar döner mi?
02 Yorumla- +1 yıl
Soğumuş
buyuk konustugu icin blki
03 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yıldöner döner
03 Yorumla- +1 yıl
seviyosa döner sevmiyosa ölse dönmez birazda nasıl koptğunuza bağlı
+1 yılDöner gibime geliyor
06 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi seyler
- +1 yıl
Sana Tarot falı baktıralım
+1 yılDöner
012 Yorumla- +1 yıl
O kişiyi tanısam net yorumlarım ya da kahve iç fal bakayım
- +1 yıl
Saat yönünün tersinde üç kez çevir, sonra kendine doğru da ters çevir, soğuyana kadar bekle, soğuduktan sonra fincanı çek ama açılırken kolay mı açıldı zor mu açıldı söyle bana. Sonra fincanı açtığın gibi bana gönder çevirmeden.
- +1 yıl
Pijamalirakun banada bak ne olur 😢
- +1 yıl
Buradan nasıl mesaj yollanıyor bilmiyorum fotoğraf atarsanız bakarım
- +1 yıl
Ben mesaj attım sana
- +1 yıl
@zella_elif bana da bakar mısın lütfen
+1 yılBosver donmesin
00 Yorumladonmez
02 YorumlaBiraz zor gibi bence
02 Yorumla
+1 yıl%80 dönmez
02 Yorumla- +1 yıl
Erkekler böyledir
Aile & Toplum konusunda 428 cevap paylaştı. döner
01 Yorumla
+1 yılUmursama
01 Yorumla
+1 yıldönmez..
00 Yorumla
+1 yılDönmez
01 Yorumlaözler, döner
06 Yorumla
+1 yılO döner de sen dönme
03 Yorumla- +1 yıl
Sıkılıp bunalıp ayrıldıysa eğer, ve 1 ay içinde birini bulamazsa öyle güzel döner ki rahat ol
Gizli Üye(25-29)+1 yılPişman olamaz
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkebab :)
00 YorumlaDöner..
05 Yorumladönmez
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem