Hep boyle üzüntüyum ve mutsuzum bana yardimci olmasi gerek miyor simdi bile boyleken uyumasi hic takmiyormus gibi ilgilenmiyor sizce napmali
I

Cocugun icini karartmissin yani sevgilin diye hrr aciyi yuklemene ne gerek var belli ki zayif olmayan bir insan herseyi kaldirabilen ve olgun bir insan aglayacaksin da guleceksin de valla benim bile icimi karartti mesajlar gulmeyi dene pencereni degistir
uzuntuluyum yasadiklarimdan dolayi
Oki her insan biseyler yasar ama yasadiklarini bir yerden sonra asman kaldirabilmen gerekiyo dedigim gibi belli ki sevgilin olgun biri sen zayifsin demiyorum ama hayat guzel yasancak cok daha seylerin vardir gulmeyi mutlu etmeyi ogrenmen lazim sen neden yanimda drgil diyosun belki o da ne kadar sıkıci onunla mutlu olamiyorum diyodur hayat kisa mutlu olmana bak
tamam baristik
Onemli olan barismak degil seviyosan dikkat et bence
Mutsuz hallerinden sıkılmıs belliki bende yasadim bunu ve sevdigim ahlde gercekten bir sure sonra sıkıldım hep mutsuz hayat gecmiyo ve cevrendeki insanlarin da moarli bozuldugundan pek takmiyolar
baristik simdi :)
Mutlu olmaya bak 😊
abicim bak, adam denemiş düzeltmeyi olmamış belli ki. sen de hep pessimist mod olunca bıkmış usanmış. siz ayrılırsınız da bak söyleyeyim
ayrilmak istemiyorum ama yanimda degil
kardeşim mutlu olmaya çalış o zaman. böyle söyleyerek hiç bir yere varılmaz. hem adam bıkar. bak 2 arkadaşım vardı. sevgili oldular. kız her zaman benim acılarım var benim başıma şu geldi bu geldi diye diye sıktı. çocuğu hiç dinlemedi bile. sonra oğlan da bıktı. çünkü bazen ne kadar severse sevsin insanın kendi dertleri kendine fazla geliyor ve daha da fazlasına tahammülü kalmıyor. hem ayrıca insan sevdiğinden güler yüz görmek ister. gül la biraz gül
o yanimda bile degil Şu an ve uyuyor ben aci cekerken hep mi boyle olcak her dertimde
peki brsy dicem hadi mutlu oldun diyelim benim dertim oludugunda agladigim zamanlarda boyle mi olcak
nabiyim peki
ben simdi en son msjda yazdim ki her zamanki gibi yanlizim yazdim simdi ne yaziyim peki durumu duzeltek icin
suanda mesaj atti bana özür dilerim dedi cok mutli oldum aynisini onuda dedim cok tskler eig vereceğim size
abiyi takdir ediyorum ayni şekilde cevap verirdim. bırakın şu yaralı kuş edalarını e yeter yani gerçek olun gerçek
gercek olan da bu
ne izliyonuz ne yiyonuz ne iciyonuzda bu hale geliyosunuz anlamiyorum guguman kuşu gibi kafa 45 derece yatik "hayat bana hergun vuruyor be " agzinizda sakız hayat bigun gercekten bir vuracak ya bir organininiz kopacak ya kör olucaksiniz ondan sonra hayat bana düşman ne demekmiş dert sahibi olmak ne demekmiş göreceksiniz
baristik zati :D
Cevap
11Cevap
olumlu ılımlı ol erkekler böyle seylere gelmez üzüntülüysen bı problem varsa dıle getır sonra bıse yokmuş gbı gül erkek güler yüz sakin bir okadarda neşeli kadın ister hep moralın bozuk gbı surat asarsan kaçar istedıgı kadar aşık olsun sabırda bır yere kadar agır muzık dınlıyorsan bırak sevmesende harektlı canlı seylr dınle ask yerıne komedı ızle yap yanı yok dıyosanda cocuga yazık etme ayrıl
ayrilmiyoruz:D
hep olumsuz şeylerden bahsetmen karşındakini sıkar. böyle olma, eğlenceli olmaya çalış olumlu düşün
ya dert cok tasa cokk inanki gulesim bile yok
cocuk haklı aynı kendi lişkimi görüyorum :D sorun sizde kızlarda kendi kendinize yapıyosunuz napıyossanız
mutsuzum cok mutsuz kimse anlamiyor
ney gibi
belki senden ilgi bekliyordur
seni sevdigi icin olabilir mi insan asik oluyor kolay degil yani
Oglak yengec ya da balik misin😂😂sıkılmıstir melankolik hallerinden
10 Mart dogdu kendisi
Seni soruyorum ben
baristik aslan
ah kizlar aski hep yanliss kisilerde yariyorsunuz 😑😏
Niye mutsuzsun desem ömür boyu susacaksin. İlgi görmek için bunlar hep
baristik simdi
ay drlayicisin cunku hakli cocuk ne bu melankolik tavirlar
mutsuzum mutlu olamiyorum
ya he he
eski sevgilim gibisin sirf bu yuzden ayrildim ondan, biktirma oglani biktirmaaa bencil olma lutfen
Ayrilmiyoruz mesaj atti özür diledi baristik:D
valla helal olsun sevgiline sabirli bir insanmis ve ozur dilemis ustelik helal
neden böyle arızaları senin gibileri buluyor annnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeem
ben olsam bende aynı seyı yapardım cocuk bunalmıs ve ben bıle okurken bunaldım
dertim cok ben nabiyim elimden gelen bu
psikologa git
Bende hiç sevmem kendini değiştirmeyi sevmeyen insan
Bir sure sonra ne halin varsa bir derim
sıkıntılar olunca nasil degistiriyim
Çocuk haklı kusura bakma
neden
Sürekli benim acılarım var deyip duruyorsunuz.. belki o çocuk kactane kazık yedi.. seni neşelendirmeye çok çalışmış ama olmamış.. tebrik ediyorum kendisini..
baristik
Bu çocuk neyin oluyor
sevgilim
nabiyim abla mutlu eden mi var ya da hayatim cok mu duzenli surekli sıkıntı napiyim
Sende hiç yontulmamış oduna denk gelmişsin
baristik
Onun odunluk derecesini düşürmez
valla iyi sabır varmış adamda... acıdım vallahi
Çocuk haklı gibi görünüyor.
ne yonden
Bence bırak gitsin değmez
baristik
Bu ne lan pembe gündüzler falan =)
isin espirisi o mutlu oliyim diye
Adam haklı kusura bakma
O değilde sen ne yaşadın allahaşkına?