bu söz anlamsız bir.. ayrılık bahanesidir. madem kötüsün hayatıma neden girdin diye sormak istersin soramazsın ya da belkide sen kötüsündür diye kendini suçlarsın güya giderken kırmayacak sözlerin en beterini söylediklerinin farkında bile degiller
Sende benim dediğim gbi yap canım . Bnada bunu bir kız demişti sen daha iyisine layıksın diye bnde haa sen o. r. pusun tamm görüşürüz dedim engelledim. Sende haa sen p. zev. nksin tamm görüşürüz de engelle gitsin mk :))
Açıklaması şudur ki "Artık seni eskisi kadar sevmiyorum ve ayrılmak istiyorum ama bunu seni kırmadan, üzmeden yapmak istiyorum. Seni eskisi kadar sevmiyorum, sıkıldım vs.. demek zor geldiğinden bu cümlenin altına sığınıyorum"
Arkadaşım evlenip boşandı bir kızı var ve karşısına çıkan insanlarda bunu biliyorlar arkadaşım tabi ki dört dörtlük değil sonuçta ama iyi insan. fakat bu lafı çok duymaktan yanlış bir ego oluştu kızda yani ben çok iyiyim moduna girdi. Bana da karşısına çıkanlar sorumluluktan kaçmak istedikleri için bu lafa sığınıyormuş gibi geliyor.
Büyük konuşmak istemem ama benim başıma gelse aynen dediğinizi yapardım, oturur çocuğumu büyütürdüm. Bir de evladı kız 10 yaşında. Diyorum arkadaşıma ama dinletemiyorum işte. :(
İstediğini alamamış olup ayrılma bahanesi olabilir. Seni aldatip, iyiliğine karşı vicdan yapmış olabilir. Maddi yönden ezik hissedip söylemiş olabilir. (Düşük ihtimal bu)
senden ayrılmak istiyorum daha mantıklı bir bahanede bulamadım seni sevmiyorum işte anlasananın daha kibarlaşmış hali :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
bu tamamen saçmalık bunu söyleyenler sen bana ağır gelirsin ben seni tartamam seni aslında yerle bir edeyorlar kırmamak adına söylenen şu kelime Allahtan hiç böyle bişey söylenmedi valla döverim beee :D
Bence deger gormedigi anlamina geliyor esasinda. Ondan ayrilmak icin kliselesip kaliplasmis ifadeleri kullanip gecmis, iki dkk dusunup kendisi bir sey eklememis bile.
Ya erkek çok dürüsttür. Senin iyiliğini görüp kendi yanlışlarından dolayı seni hak etmediğini düşünür. ya da seni sevmediğini belirtmek için kullanıyordur.
En İyi Cevaplar