Eşim ben evde yokken p*rno izliyor lütfen biraz akıla ihtiyacım var

Biz 9 aylik evli bir ciftiz. birbirimizi seviyoruz. esimin bana karsi olan ilgisi sevgisi cok iyi allaha sükür cok memnunum. cinsel hayatimiz biraz monotonlasti ama ben yeniliklere acigim.. esim ben evde yokken p*rno izliyor sordugumda inkar ediyor.. üstüne gitmek istemiyorum daha beter olur diye anlamadigim madem yenilik istiyor yeni seyler yasamak istiyor neden bunlari benimle paylasmiyorda filmlerde ariyor ben yenilik denemek istedigimde kaciyor anlayamiyorum.. örnegin benim gögüslerimle hic ilgilenmez oysaki kücükte sayilmazlar hayet iyiler ama netten gögüs fikirik bilmem ne gögüs kazalari gibi videolar izlemis bana en cok koyanda bu oldu .. Sizce ne yapmaliyim? Alttanmi almaliyim yoksa karsima alip adam akilli konusmalimiyim ki konussamda kesin kacicak konusmak istemiyecektir diye düsünüyorum.. ne olur bir akil verin bana offf offf :((
Güncellemeler
+1 yıl
valla bilmiyorum bana karsi ilgisiz olsa kiyameti koparcamda ole bir durumda yok! ama onu izlemesinden cok bu gögüs meselesine takildim benimkilerle ilgilenmezken baskalarininkine bakmasi cok zoruma gidiyor :S
Eşim ben evde yokken p*rno izliyor lütfen biraz akıla ihtiyacım var