Ego manyak bir kız ve masum bir gencin hikayesi. Yaktırayım mı sigaraları gece-gece?

Eskiden bir kız arkadaşım vardı, ilk tanıdığımda hoş iyi kalpli biri gibi tanımıştım. Ama sonra egosu tavan yapınca aramızdaki arkadaşlık bağını kopardım. İşte o hikayeyi okuyalım gençler;

- - - - - - - - - -
Facebookta bir gün bu kız " bir çift piknik yapıyor " gibisinden bir fotoğraf paylaştı. Ve bu esnada bizim aşık oğlan, yorum yaptı. Sen gel nasıl bir yorum at? "Yanındaki erkek arkadaşın da, benmiyim?" diye bir yorum attı. Ben de sinsi-sinsi tüm olayları takip ediyordum. Eski kız arkadaşım olcak bu "kezbanus" da; "Allah korusun ya, senin gibi bir arkadaşım olamaz" dedi. Yani masum genci tipi yüzünden (yani gözlüklü falan olduğu için) kalbini kırmış oldu. Böylelikle bizim oğlan artık facebooku terk etti, gururu yüzünden. Siz şimdiye kadar böyle ego manyak bir kezbanus gördünüz mü? Bizim oğlanın tipi normal, doğal biri. Ama kız bildiğin doğal olmayan ve yürüyen ego.
Hadi gençler bu kadar dram yeter. Bu hikayeyi okuduktan sonra, zaten eliniz pakete doğru gidicek. Hadi geceler, hayrola.
Güncellemeler
+1 yıl
Sabah-sabah gine yaktıracağım, size sigaraları..
Ego manyak bir kız ve masum bir gencin hikayesi. Yaktırayım mı sigaraları gece-gece?