Eski sevgilinin "naber" diye mesaj atması?

3 ay önce beni terk edip başkasını bulan kız arkadaşım "naber" diye mesaj attı. Soğuk soğuk konuştuk halimi hatırımı neler yaptığımı sordu. Diğer günde neden yazdı acaba diye diye kendimi yedim bitirdim. Hala daha çok seviyorum acaba bana mı dönecek dedim. Dayanamadım yazdım. Onsuz olduğum zaman yaşadığım şeyleri anlattım. Biraz gülüştük. Kendini çok fazla üzmüşsün falan dedi. Sonra işi biraz daha ciddiye bindirince ben seni senin istediğin gibi sevmiyorum. Eğer kafanı karıştırdıysam çok özür dilerim dedi. Bende eğer bana istediğim gibi değer vermeyeceksen lütfen sil beni canımı yakma dedim. Silmedi. Ya yanımda ol ya da hayatımdan çık dedim. Şu anda bu konu hakkında konuşmak istemiyorum dedi. Keyfi yok. Sevgilisinden yeni ayrılmış. Psikolojiside iyi değil. 1 senede 2 ilişki gördü. Yıpranmıştır iyice. Yanında olmak istiyorum ama olamıyorum. Ben onurumu gururumu hiçe sayacak kadar çok sevdim. Şu anda yaşattıkları umrumda değil ve iyi olmasını istiyorum. Tekrardan bana dönme şansı varmıdır? Yoksa sadece bir anlık aklına mı geldim? Görüş ve tavsiyelerinizi alabilirmiyim?
Eski sevgilinin "naber" diye mesaj atması?