Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlar hoşlandığını direk söylemez genelde hoşlanırsa belli eder, bazen bilerek bazen bilmeyerek. Erkek ilgilenirse üstüne gitmez erkeğin teklif etmesini bekler. Erkek ilgilenmez ve kız hâla hoşlanmaya devam ediyorsa o zaman kız teklif eder. Ben mesela dilimle seni seviyorum demedim ama hoşlandığım kişiye bunu belli ettim ee o benden hoşlanmayınca uzaklaştı ben de avucumu yaladım. Reddedilme duygusu siz erkeklerde banelleşen bir duygu kız ise bunu kaldıramaz avucunu yalayıp kendine gelmek her kızın harcı değil malesef, yani sana denk gelmemiş.😄
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Asla çekinmem.
22 Yorumla
Soran+1 yılHiç rastlamadım
Aşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı. Zira arz talep dengesi kendilerinden yanadır. Biri olmazsa sıradaki gelir ve bu yüzden riske girmek istemezler.
10 Yorumla
Hoşlandığını söylemez ama bir şekilde sana söylettirirler:)
11 Yorumla
Soran+1 yılBende söylemiyorum ayrıca karşı taraftan adım gelmediği sürece kimseden hoşlanacakda değilim
4 yıldır da böyle zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ben cekinmem bu konuda. birisinden cok hoslanmıstım zamanında en güzel ve onu rahatsız etmeyecek bir sekilde teklif etmistim ama kendisi beni kırıcı bir sekilde reddetmisti..
pisman mıyım diye sorarsan, hayır pisman degilim. en azından gercek yüzünü tanımıs oldum..40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiğim biri vardı. Bir yıl uzaktan sevdim. En sonunda dayanamadım ve onu sevdiğimi söyledim. Tabiki yüzüne değil, facebooktan mesaj atmıştım. Çok kısa ve onu sevdiğimi söyleyen bir mesaj. Çocukça bulabilirsiniz. Sevilmek onu mutlu eder sandım ama hiç öyle bir şey olmadı. Mesajıma günler sonra cevap verdi ve beni kibarca reddetti. Eminim güzel biri olsam beni tanımak isterdi. Erkekler böyledir. Kendileri yakışıklı da olsa çirkin de olsa hep en güzelini isterler. Ben de bu yüzden artık birini sevsem de, aşkından ölsem de söylemem.
31 Yorumla
+1 yılAynı görüşteyim , seven sevdiğine sevdigini soylemeli. Surekli bir karşı taraftan bekleme. Nedir yani? Sanki soylese kamyonla üzerinden gecicek adam 😄Hey Allah'ım
45 Yorumla
Soran+1 yıl8 kıza açıldım sekizinden de reddettildim hepsi apaçi serseri müptezel can yakan tiplerden hoşlanıyorlar ben bu tiplere dahil olmadım hiçbir zaman olmayacağımda ayrıca bunların aksine efendi oturmuş bir karakterim var
- +1 yıl
Boyle devam et. Helal süt emmiş birini muhakkak bulursun.
Soran+1 yıl4 yıldır kimseyi sevemiyorum artık tiksinir hale geldim artık ben bulmak için uğraşmıyorum çok seven ya da hoşlanan söyler ben yoruldum artık.
Bana aşkını itiraf edecek bir kız çıkmazsa evlilik dahi düşünmüyorum.- +1 yıl
O kadar da şey yapma yahu 😊 bu sinir neden
Soran+1 yılÇünkü duygularımı yüzüne karşı gözlerinin içine bakarak crsayetimle dile getirdim ancak aşağılanan ve hor görülen taraf hep ben oldum. Evlilik konusu da basit bir konu değil sonuçta beni seven kişiyle evlenmek istiyorum. Malum güvenecek kimsede kalmadı.
+1 yılAslinda kiza gore degisir ben daha cok iliskide liderligi elinde tutmayi seven bir bayanim birinden hoslandigimda bunu belli eder eger cok hoslaniosam solerim de ama dedigim gibi kiza bagli biraz ozguven isi anlayacagin ;)
30 Yorumla
+1 yılBunun sebebi erkeklerin zoru sevmesidir. Bir erkeğin kapısına ölü bir geyik bırakırsanız umursamaz hatta belki iğrenir ama aynı geyiği kendisi uğraşıp avlarsa kafasını çerçeveletip gururla duvarına asar. Bilmiyorum derdimi anlatabildim mi. Bunu bilen kız erkeğin peşinde koltuğunda değersizleşeceğini bilir ilk adımı erkekten bekler
11 Yorumla
Soran+1 yılSanki öbür şekilde yine yapmak isteyen yapıyor sonra da terk ediyor burada sizin rolünüz önemli kızlar kendinizi erkeğe teslim etmeyeceksiniz
Eger birini gercekten seviyorsan soylemek o kadar zordur ki. Ister erkek olsun ister kiz farketmez. Seven insan soyleyemiyor iwte
11 Yorumla
Soran+1 yılBen 8 kez söyledim ama bazıları bir anlık hoşlantıydı ne olursa olsun içimde kalmadı ama 4 yıldır kimseyi sevemiyorum ve açılmıyorum çünkü kızların genelinden iğrenir hale geldim. Benim kişiliğimi soracak o efendi saygılı ve dürüst bir kişilik. Ama etrafımdan gördüğüm kadarıyla kızların hepsi apaçi, serseri, müptezel, can yakan tiplerden hoşlanıyorlar. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim; sevdiğiniz insan başka birisiyle sevgili olduğunda evlendiğinde ya da öldüğünde pişman olmayada hakkınız yok.
+1 yılKaybetmekten korkar erkek soyle bir dusjnce oluşur "HA BU BENİ SEVİYOR İSİMİ İYİCE GARANTİYE ALAYİM ALDATAYİM ZATEN BU BENİM"
01 Yorumla
Soran+1 yılDiğer türlü de aldatmak isteyen yine aldatıyor bu tamamen karakter meselesi
Erkekler kızlar gibi kalp kırmak reddetip üzmek gibi bişey yapamamaya çalışmaz. direk terslediklerinden dolayı haliyle kızlar geri çekilir yani
06 Yorumla
Soran+1 yılKaç erkeğe açıldın da böyle diyorsun benim açıldığım kızların 8 de 6 sı senin düşündüğün gibi beni hor gördü aşağılaladı ben napıyım..!
Soran+1 yılAğırdan satma sırası bende artık 4 yıldır da bende ben kızların daha aşağılayıcı olduğunu düşünüyorum. Karrşıdan ilk adım gelmediği sürece evlilik dahi düşünmüyorum ve aşkın gerçekliğine inanmıyorum.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Niye surekli teklif ediyorsun? Her dakika baska birine ilgi duyuyorsan sorun sende.
011 Yorumla
Soran+1 yılÖncekinin reddettinin verdiği acıyı yeni bir kişi ile unutmak için ;)
Ayrıca 4 yıldır kimseye açılmıyorum ve kimseyi sevemiyorum
Soran+1 yıl8 kız diyeyim ben sana sekizide olumsuz
Daha ne yapayım duygularım bitti 4 yıldır kimseyi hoşlantı dahii duymuyorum
Soran+1 yılKişiliğimi soracak olursan efendi bir kişiliğim var :)
Soran+1 yılNe yapılmalı peki sizden de teklif gelmiyor malum burnunuz çok havalarda
Soran+1 yılHer önüme gelen demeyim..
Sosyal çevrem geniş sürekli ortam değiştiriyorum.
Soran+1 yılMutlu olmak istemenin neresi ortalık malı olmak oluyor?
Soran+1 yılNeyse zaten artık kimseyi sevecek dermanım kalmadı duygularım iyice köreldi 4 yıldır da böyle zaten bir kızdan teklif gelirse ki şayet bende reddeceğim sadece neden böylesiniz diye sordum
Bana bakan bir kız görünce dahi rahatsız oluyorum artık
+1 yılerkeklerin çoğu onu seven kızı öğrendiğinde böyle kendini bişey sanır çoğu kez başıma geldi bende bana açılan bir çocuk olmadığı sürece kimseye açılmam
04 Yorumla
Soran+1 yılAynısı banada oldu ben 8 kıza açıldım sekizinden de reddettildim
Soran+1 yılArtık kimseyi sevmiyorum sevemiyorum seven varsa söyler bende sevgisine karşılık vermeye çalışırım yoksa evlilik dahi düşünmüyorum
Soran+1 yılReddedilmeyi bırak üstüne hakaret ve aşağılama bile gördüm :/
- +1 yıl
O kadarı fazla nasip ya
+1 yılValla ben sevdiğimi haykirdim herif s*ktir çekti :D Bir daha bir erkeğe acilacagimi düşünmüyorum :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ben napıyım 8 kıza açıldım sekizinden de reddettildim ayrıca bazıları reddetmekle kalmadı aşağılama moduna geçti ama bundan sonra bende kimseye açılmayacağım karşı taraftan ilk adım gelmediği sürece evlilik dahi düşünmüyorum ve aşkın gerçekliğine inanmıyorum
- +1 yıl
Valla bende he ayni
aslında bu konuda çok rahat olanlar da var. sana biraz antikalar denk gelmiş olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yıl8 kız azmı bu sayı beni bıktırmıya yetti bana da hiç açılan olmadı yakışıklılık dersen çirkin değilim züppe serseri apaçi can yakan tiplerden de değilim aksine efendi oturmuş bir karakterim var gördüğüm kızların hepsi apaçi serseri müptezel can yakan tiplerden hoşlanıyorlar ben bu tiplere dahil olmadım hiçbir zaman olmayacağımda birşey kaybedeceğimi de düşünmüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazı erkekler p*c p*c dalga geçip yüz vermediği için yani yüz vermiyor ama el altında tutuyor
06 Yorumla
Soran+1 yılKaç erkeğe açıldın da böyle diyorsun
Cevap sahibi+1 yılÇevreme baktığımda gayet rahat görüyorum
Soran+1 yılTamamen karakter meselesi benim bir tane bile yakın kız arkadaşım bile olmadı. Olsaydı da keşke baştacım yapsaydım aşk evliliği yapmak istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılSen ne güzel insansın valla
Soran+1 yılTeşekkür ederim kızlar benim gibi karakteri oturmuş dürüst efendi kişiliğin yanından dahi geçmiyor dışarıda gördüğüm kadarıyla kızların hepsi nerede apaçi serseri müptezel can yakan tiplerden hoşlanıyorlar ben bu tiplere dahil olmadım hiçbir zaman olmayacağımda.
Cevap sahibi+1 yılTabiki olma herkesin bir alıcısı vardır elbet 😊
+1 yılSen de teklif edecek kizlardan hoşlan. Demekki gozun cok ykseklerde.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır çokda yüksekde değil aslında
Soran+1 yılDuygularım köreldi zaten 4 yıldır kimseye bir hoşlantı dahii duymuyorum ayrıca iğrenir hale geldim bir kız bakınca dahi iğreniyorum
+1 yılben söylerim hatta söylemişliğimde var yani :)
10 Yorumla
+1 yılSöyledikte ne oldu, adamin poposu kalkti 😄😄 yapmam birdaha o hatayi
03 Yorumla
Soran+1 yılKaç kişiye açıldında böyle diyorsun?
- +1 yıl
Birine 😂
Soran+1 yılBende 8 kıza açıldım sekizinden de reddettildim hepsi apaçi serseri müptezel can yakan tiplerden hoşlanıyorlar ben bu sınıfa dahil olmadım hiçbir zaman olmayacağımda. Artık hoşlanan gelir söyler aksi halde evlilik dahi düşünmüyorum
+1 yılHoşlanılacak erkek yok o yüzden
02 Yorumla
Soran+1 yılBekarlık sultanlık diyorsun yani :)
- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılCesareti olan cekinmez
10 YorumlaAgirdan satmak
Ego
Reddedilme korkusu01 Yorumla
Soran+1 yılBiz erkekler ağırdan satmayarak hata yaptık herhalde ama bundan sonra kimseye açılmam teklif eden kızıda reddetederim.
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Brn söylerim seviyorsam
10 Yorumlaya utanir soyleyemez ya da hoslanmiyodur
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz neden utanmıyoruz
+1 yılToplumsal baskı, türlü türlü yakıştırmalar..
00 Yorumla
+1 yılCanları oyle istiyor
00 YorumlaTaş yerinde ağırdır.
02 Yorumla
Soran+1 yılArtık ağırdan satma sırası bende
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılÇekinmem
10 Yorumla
+1 yılEmin olmak isterler
06 Yorumla
Soran+1 yılBiz niye emin olmadık 8 kız tarafından reddedildik
Soran+1 yılEmin olayım derken pişman olmayın
- +1 yıl
Kısmet değilmiş der geceriz problem değil ;)
Soran+1 yılBekarlık sultanlık diyorsun o zaman
- +1 yıl
Aynen ;)
Soran+1 yılÇok iyi böyle devam et bende karşı taraftan ilk adım gelmediği sürece aşka inanmıyorum ve evlilik dahi düşünmüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. iğren bizden
01 Yorumla
Soran+1 yılİğrendim teyze
+1 yılUtangaciz
01 Yorumla
Soran+1 yılBizde utanırsak nolacak
agirdan satiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa reddedilirsek 😀
022 Yorumla
Soran+1 yılYa ben napıyımm 8 kişi tarafından reddedildim
Cevap sahibi+1 yılOlur öyle şeyler😊
Soran+1 yılBir daha kimseye açılmam 4 yıldır açılmıyorum da zaten çok seven veya hoşlanan varsa gelir söyler aksi halde evlilik dahi düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılAbartmaaaa
Cevap sahibi+1 yılBelki senin teklifini kabul edecekleri bu saçma düşüncenden dolayı kaybediyorsun
Soran+1 yılHayır herşeyi erkekten bekleyen bir kızla yapamam zaten abartmıyorum ben 8 kıza açılırken ve bir taraflarını kaldırdığını düşünmedim ama artık sıra bende ;)
Cevap sahibi+1 yılsaçma
Soran+1 yılNeresini anlamadında saçma diyorsun
Soran+1 yılSizin ki saçma değil ama benim ki saçma öyle mi?
Etrafımdan gördüğüm kadarıyla kızların hepsi apaçi serseri müptezel can yakan tiplerden hoşlanıyorlar ben bu tiplere dahil olmadım hiçbir zaman olmayacağımda. Benim efendi ve oturaklı bir kişiğimi kimse bozamaz. Kaybeden taraf her zaman siz olacaksınız unutma bunu bak tv'de bile her gün görüyoruz aile içi şiddet olaylarını bu şekilde devam ederseniz daha çok kadına şiddet haberleri göreceğiz ve artık sizlere zerre kadar acımayacağım.
Cevap sahibi+1 yılçocukça dusuncelerin var olgunlasmamissin
Soran+1 yılÇocukça düşünce mi neresi çocukça benimde bir gururum var. Siz korkaklığınızla ve hiç bir kişiye açıklamadan reddedilmekten korkuyorsunuz ama ben acı çekiyorum çocukca oluyorum öyle mi?
Cevap sahibi+1 yılEn azından belli ediyoruz bakıyoruz gulumsuyoruz konuşmaya çalışıyoruz heyecanlanıyoruz 😣birini hatırladım ya yine
Soran+1 yılHemde 8 kişiye duygularımı yüzüne karşı gözlerinin içine bakarak aksine hep senin zihniyetin beni hor gördü aşağılaladı sürekli reddedilmekten şikayetçi olduğumdan daha çok sizin bu kıçınızın yüksekliği yüzünden başınıza daha çok şeyler gelecek..
Soran+1 yılBenim kalbimin dayanacak gücü kalmadı artık sizin korkunuz, gururunuz ve duygularınız varda erkeklerin yok mu yani hala çocukça ve saçma diyorsun kendine de benim saçma bir kişiliğim var diyorsun. İnşAllah bu düşünce ile ilerde aile içi şiddet haberlerinde sen olmazsın ya da seni bu şekilde kabul edecek erkek çıkar karşına ama çıkacağını sanmıyorum yinede hayatında başarılar dilerim.
Cevap sahibi+1 yılpsikolojin bozulmuş
Soran+1 yılAnlamak isteyene sivrisinek saz anlamak istemeyene davul zurna az ;)
Cevap sahibi+1 yılAllah yardım etsin
Soran+1 yılKızım ben sana ne dedim
Senin ya reddedilirsek diye korkun varda bizim yok mu 😂
Kendi yazdığına psikolojisi bozuk görüş olarak bakıyorsun bence senin psikolojin bozulmuş ön yargılı birey.. 😂
Cevap sahibi+1 yılHım hi hi😀
Soran+1 yılAferin ha şöyle 😛😜😂
Cevap sahibi+1 yılbak bana akıllı ol 😂😎😛
Soran+1 yılTamam teyze
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım