2 yıldır tanışıyoruz ve yakınız hele bu yıl acayip yakındık zaten aynı okuldayız felan sürekli beraberiz ve birbirimizin en yakınıyız ama hep böyle kanka kardeş olarak falandı. Bu yaz daha çok yakın olmaya başladık sürekli konuşup görüşüyoruz felan ve bir iki haftadır ondan hoşlanmaya başladım hala birbirimize kanka falan diyoruz ama geçen gün iki kere geceleyin evin önüne geldi felan acayip gülüp eğleniyoruz.
Geçen bir gün de bana "hangi üniversiteyi düşünüyosun ya aynı üniye gitsek bari." dedi. Dün de buluştuk 4 kişiydik felan laf lafı açtı bu da laf arasında dönüp dedi ki bana "gel lan evlenelim" . Sonra ben bunun omzuna yattım falan hiç kıpırdamadı öylece durdu. Ama sonra yine birbirimize kanka diye hitap etmeye devam ediyoruz. Ben napmalıyım sizce duygularımı bastırıyım mı yoksa umutlanmalı mıyım onun da hoşlanma ihtimali var mı?
Geçen bir gün de bana "hangi üniversiteyi düşünüyosun ya aynı üniye gitsek bari." dedi. Dün de buluştuk 4 kişiydik felan laf lafı açtı bu da laf arasında dönüp dedi ki bana "gel lan evlenelim" . Sonra ben bunun omzuna yattım falan hiç kıpırdamadı öylece durdu. Ama sonra yine birbirimize kanka diye hitap etmeye devam ediyoruz. Ben napmalıyım sizce duygularımı bastırıyım mı yoksa umutlanmalı mıyım onun da hoşlanma ihtimali var mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer