Nişanlım beni zorluyor. Ailemle arasında seçim yapmamı istiyor. Lütfen yardım edin?

Nişanlımla 8 aydır beraberiz. İlişkimizin ikinci ayında istemeye geldiler. Ailemi zor ikna ettim. Ve 2 hafta öncede nişanlandık. Nişanlım en başından beri sürekli hemen evlenmek istiyor. Farklı şehirlerdeyiz oraya ailece gidip orayı gördük köyde yaşıyorlar ve durumları oldukça iyi. Ailem nişanlımın ailesini sevdi fakat acele etmemi istemiyorlardı. Nişanı bile zorla yaptım. Nişanlımın ailesi de sürekli hadi yüzük takalım dediler taktık şimdide düğün diyolar. Kayınvalidem ben hiç bir şey talep etmediğim halde sürekli bana nişanda bilezik takacağını söyleyen insandı. Nişanda sadece erzak diye nitelendirdiğimiz paket getirdiler. Ne takı ne bilezik ne çiçek ne çikolata. Bu durumu benim akrabalarım yadırgadı. Bir ufak altın dahi ne bana ne nişanlıma takmadılar. Yanlarında gelen onca insana rağmen kimse bir şey takmadı. Nişan sonrası ise nişanlıma bileziği utana sıkıla sordum annesi benimle konuşup bileziği evde unuttum dedi. Ailem seni istemiyolar mı bu sana verdikleri değeri gösteriyor dedi. Nişanlımla tartıştık benim verdikleri değerden değilde bilezik yüzünden üzüldüğümü düşündü. Bu suçlama çok ağır geldi. Sonrasında bu konuyu bir daha açmadım. Şimdi ise bana ekim ayında ya da en geç kasımın ilk haftası düğün yapmamız gerektiğini orada yapılan düğünlerin açık alanda olduğunu söylediler. Sadece 1 ay var ve nişanlım ailen rıza gösterse de göstermese de düğünümüz olmasa da nikahımız olacak ve sen ben neredeysem yanımda olacaksın. Eğer o gün geldiğinde nikah olmazsa ben nasıl biri olurum bilmem dedi. Aileme şuanda ekimde düğün yapalım diyemiyorum. Maddi durumumuz kısıtlı bizim, ayrıca hiç bir şey daha hazır değil. Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var.
Nişanlım beni zorluyor. Ailemle arasında seçim yapmamı istiyor. Lütfen yardım edin?