Sevgilinizin çekici bulduğunuz yönleri?

Bugün evde kimse yokken eve erkek arkadaşımı getirdim. Babamın eve çat kapı gelebilme ihtimali vardı baya heyecanlıydı birlikteliğimiz. Yatağın önünde öpüşmeye başladık ki çıkarttığımız seslere istinaden benim muhabbet kuşu öpücük attı. İkimiz de istemsizce 32 diş sırıttık burun burunaydık. Sevişirken üstüne çıktığımda hayran hayran bakması çok güzelsin demesi cok hosuma gidiyor. Arkamdayken beni seviyor musun diye sordu. Sertlikten hoşlanıyor yeni olduğum için canım çok yandığından yumuşak olmasını rica ediyorum beni kırmıyor. O birlikte olduğum ilk erkek. Karnında 7-8 cm dikiş izi var bıçaklandığını tahmin ediyorum. Bana çekici geliyor her yönden. Sarışın ve zayıf yapılı. Göğüs kılı neredeyse yok ve sanırım sakalları tam cıkmiyor :)) az bıyık var onları kesmiş. Alkol de alıyor. Kavgacı gibi sert ama daha çok alayci. Serserinin teki. Kamyon şoförü kendi firmasının işini kendisi yapıyor. Sanırım ondan hiç ayrılamayacağım. Beni heyecanlandıran tek erkek. Sizin sevgililerinizin size çekici gelen yönleri nelerdir paylaşabilir misiniz?
Sevgilinizin çekici bulduğunuz yönleri?