Merhaba herkese özellikle erkekler için gelsin bu sorum. Uzun yazacağım. bir çocuk var etkileniyorum fakat biraz çapkın kısacası 2-3 günlük ilişkiler yaşıyor ama tabi sevince de sevdiğini bağlandığını gördüm. aynı zamanda uzaktan akraba bazı ortamlarda yan yana geliyoruz. Şimdi bakışlardan bahsedeceğim. Bana gözlerimin içine içine bakıyor. Çok umursamaz davranıyor ama konuşunca hep gözlerimizin içine bakarak konuşuyoruz. Bir de 2-3 kez yandan yandan baktığını farkettim ama be bir mesaj ne bir arama yok. Düğün çıkışı arabasıyla gezdirdi falan. Göz göze gelince hemen gülümsüyoruz. Ama bilmiyorum sizce ufak da olsa etkileniyor mu? ya da nasıl etkileyeyim bilmiyorum bana ipucu verin. Ayrıca 1 yaş büyük benden ve balık erkeği. Ama yapışmak istemiyorum hani biraz ağırdan almak da istiyorum o gelsin istiyorum. Hadii biraz taktik kızlar erkekler? Bu da ben çok da yüzüne bakılmayacak gibi de değilim yani :)
Fakat biraz çapkın iki üç günlük ilişkiler yaşıyor dedin ve bu ifade aslında herşeyi açkkça ortaya koydu. Bak çapkın erkekler öyledir ki seni arabayla gezdirir arabadan inersin ve 5 metre sonra bir kızı alıp onunla aynı şekilde devam edebilir. Çapkın erkeklerin hareketlerine güvenilmez. Ee yani? Yanisi şu geleki bu erkeğe sen yaklaşırsan bir kere bu ilişkinin biteceği muhakkak çünkü çağkın erkek kolay elde ettiğini çok çok daha kolay bir şekilde bırakır ve bu onu zerre üzmez senin yapman gereken samimiyetinize göre haftada ya da birkaç günde bir kendini ona hatırlatman ve onun sana açılmasını sağlaman açıldığı takdirde ise kesinlikle soğukkanlılığını koruyarak kendini naza çekmen.. Dediklerimi uygula aksi halde kolayca çiğnenip tükürülen nir lokmadan farkın olmaz.. iyi geceler ☺
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynı cafeye hergün giriyoruz zaten. Hiç etkilenmiş midir ya?
Bak geçen gün bir kızla buluştum ve ben de kısmen çapkın sayılabilirim. Ama buna rağmen kızdan o kadar rahatsız oldum ve elektirik alamadımki neyse bizimkiler bekliyor deyip yanından kalkıp eve gelip yattım. Yani seninle o kadar vakit geçiriyorsa bu bir olumlu ışıktır ama dediğim gibi kendini bu ışığa kaptırma aksi halde ampul patlar karanlıkta kalırsın biraz geri çek kendini bugün işim var de ailemleyim bugün falan de kolay lokma olma bunu anlatmak istiyorum.
Yok merak etme fazla birşey istemiyorum ben bundan zaten bunun günlük ilişkilerini de biliyorum hiç öyle şeyler yok bunda zaten bana saygısından yapamaz. Asıl konuya gelirsek etkileniyor mudur bu ya? Çok mu çirkinim napmalıyım
Kesinlikle etkileniyor ayrıca çok güzel bir kızsın sakın aksini düşünme ve unutma ki bir erkek sana böyle davranıyorsa seni gözünde büyütmüştür yani senden fazlasiyla etkilenmiştir
En İyi Cevaplar