4 yıl oldu her şeyi yaşadım başkasıyla sevgili oluşunu falan ama unutmadım düşün. her bir konuşmamızda tekrardan aşık oldum. şimdi ise üni için farklı şehirlere düştük bir daha görememe ihtimalleriyle gidiyorum. biz hiç olmadık ama kaybediyo gibi hissediyorum. kısacası ne olursa olsun ilk aşk unutulmuyor hep bir yerde kalıyor
03 Yorumla- +1 yıl
Durumumuz kotu desene
- +1 yıl
Biz niye boyleyiz ki. Galiba askin oyunuda tek tarafli olmasi. Karsilik buldumu ask olmuyor heralde
En İyi Cevaplar
o kisiyi hic gormiyerek gorursen bir sekilde guclenir duygularin asik olursun deli gibi unutmak icin zaman ilacdir ve birseylerle ugrasmak her ne olursa olsun onu dusundugun anlar olacaktir.
06 Yorumla- +1 yıl
3 aydan fazla zamandir gormuyorum. Azalmak surda dursun gormedikce daha çok sevip ozlemeye başladim onu.
- +1 yıl
Evet şu 5 gundur hele hergun goruyorum
- +1 yıl
bende cocukluk sevgilimi 1 ay once ruyamda gorunce asik oldum turkiyeye gitdim tatile 2 hafta onu gorunce dahada asik oldum 3 defa gormusdum 2-3dkligina ondan sonra hergun ruyalarima girdi girdi asik oldum kiz bilmiyorda sordum arkilere falan erkek sevgilisi varmis acilmadim bende hayat boyle ist. e
- +1 yıl
Yani simdi görmeyip unutsam bile gorunce yine aşık mi olucam. Bu arada geçmiş olsun sanada. Onun baskasini sevmesini istemiyorum. Senin yerinde olmak istemezdim
+1 yılzamanla.. Hızlandırmak için ona ait hiçbir şey bırakma
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılNe mal oldunu hatırlayarak her gordunu adam ask sandinin farkina vararak aptal olmayarak
016 Yorumla- +1 yıl
Hepsinde ask sanmadim hepsinin sevgi oldugunu bir hoslanti oldugunu biliyordum. Ruhum birini ariyordu onu buldu. Insanlari tanimadan onlari mal olarak tanimlamanizda cok kibar tesekkur ederim
- +1 yıl
Gercekler zoruna gitmesin dost aci soyler dusman duymak istediklerini pohpohlar seni simdi git pohpohlayanlara inan o vakit
- +1 yıl
Evet dogru dost aci soyler ama dediginiz sey dogru degil iste. Insan kendini biliyor o benim ilk askim ve unutamicamda. Burayada sirf biri belki benim durumuma dusmustur bir yol bulmustur diye yazsim ama sonuc yok gene
- +1 yıl
Ya harbi safsin ya 10 dk konussak ben ne malmisim dersin birak bu ask ayaklarini hepsi gercek aski bulana kadar o da senin gibi saplantililara gelmez
- +1 yıl
Saf olup olmadigimi bilemezsin beni tanimiyorsun. Gercek aski bulup bulmadigimida bilemezsin cunku ne yasadigimi bilmiyorsun. Sen benim yasadiklarimi hayal bile edemezsin. Bende bu zamana kar askin ne oldugunu bilmiyorsum merak etme
- +1 yıl
Ya sus allah askina sus cildirtma insani git ne halin varsa gor o zaman
- +1 yıl
Sagolun
- +1 yıl
Sus git gor ebeninkini yap bildigini ok
- +1 yıl
O kadar malsin ki saplanmis kalmisin senin gibilerine mustehak
- +1 yıl
Evet malim ve saplandim kaldim. Mal olmasam zaten asik olmazdim heralde. Göruyorum merak etmeyin.
- +1 yıl
Bide muslumanim demis birak musluman ayaklarini hakiko musluman olsan kula kulluk etmezdin ! Allah askiyla yanar durur idin mal mal degmezin birine kanmaz kuluna tapmaz hayirlisi olmadığı icin nasip. etmeyen allaha isyan etmez illede o demezdin git tovbeni et aklini basina al hadi ordan et sunu
- +1 yıl
Isyan ettigimi nerden biliyorsun. Ic dunyami nerden biliyorsun. asik olmadan ilahi aska erisemessin bunu bilmiyor musun.
- +1 yıl
Ya birak bu bos safsatalari lafa bak ya. Sen gercek aski tatsaydin kuluna kulluk etmezdin simdi git ne halin varsa gor bana edebiyat parcalama sen hakki bilsen haktan cok sevmezdin hakki bilsen sana armagan edeceğini beklerdin. Kendi aklinla seytana imanini satarak kuluna kulluk et mezdin bir dhaa bu beyninle yazma. duzel oyle gel
- +1 yıl
Yaradilani severim yaradanda oturu sende once mevlananin guzel sozu olan ne olusan ol yine gel i hatrla ondan sonra bana biseylerden bahset. Anca insanlari eziklemeye çalış. Şunu sakın unutma Allah katinda ne kendi yerini ne de benim yerimi bilebilirsin. Şeytana kimin kulluk yaptigini şeytan iyi bilir ben bilemem. Sana insan olarak ne bir kotu laf ettim ne de bisey ama sen mal dedin saf dedin seytana kulluk ediyor dedin. Kötü sö sahibine aittir der konuyu kapatirim. bir daha yazmayin bana
- +1 yıl
Senin gibileri gordukce kapatasim geliyo su hesabi sen seytana teslim olmusun haberin yok bana bos safsatalarla gelme mustehak senin gibi aptallara hersey
- +1 yıl
Kapat sayfayi o zaman kardeşim elinden alan yok banada cevap vermek zorunda degilsin ki. Şeytana esir olduysam bile bu benim sorunum sizin degil. Bu yaradanla benim aramda sizinle degil yani."Ne olursaniz olun yine gelin"bizim kapimiz herkese açik. Teşekkur ederim yorumlariniz için.
Aşk İlişkileri konusunda 911 cevap paylaştı. unutamazsin ama sen sip sevdisindir yeni birini bul
010 Yorumla- +1 yıl
Evet o kadar şip sevdigim ki 1 senedir adam beni hiç sevmedigi halde ondan baskasini gozum gormuyor
- +1 yıl
Ne kadar acı verdigini yaşamayan bilemez. Bakamiyorum iste
- +1 yıl
Iste kimse kimsenin ne yasadigini bilmiyor. O yuzden beni sip sevdilikle suclama. Ben seni biseyle suclamiyorum mesela
- +1 yıl
Ben yeni nesil degilim. Yeni nesilin nasil oldugunu bende biliyorum. Bende daha once baskalarini sevdim. Bunuda biliyorum. Bu çok farkli. Bunu anlatamiyorum. Iste. Ben unutamicagmida biliyorum merak etme sadece belki o ben unuttum sanar bunun icin ugrasiyorum
Unutamazsın unutursan hiç aşık olmamışsındır zaten.
01 Yorumla- +1 yıl
Galiba oyle o yuzden unutamiyorm
Nasıl birine aşık oluyorsunuz? sizi etkileyen ne
014 Yorumla- +1 yıl
Beni etkileyen bisey yok. Onda benim sevmedigim ne kadar sey varsa var ama onlar bile guzel geliyor.
- +1 yıl
Hic sevmedigim bir tipi var sevmedigim ozellikleri arasinda bu da var. Ama iste emin ol insana sevdigi dunya guzeli geliyor. karakteri sunyadaki en iyi karakter
- +1 yıl
Merak etme bende bilmiyorm. Bir erkek neden bir kiza bakar 1 sene boyunca sebep ne?
- +1 yıl
Valla o kadar kolay anlatiyorsun ki. Ama ben anlamiyorum yani. Ne benimle oluyor ne bensiz bu adam. Ben onu anlamiyorum. Olur mu bilmiyorum ama zaten oyle davraniyorum galiba. Yok ya hep gulmuyorum artik guleyim dur.
- +1 yıl
Şuanda hayatinda biri yok ama birini seviyor mu bilmiyorum. Tek bildigim benden baska kimseye bakmadigi. Benim olmadigim bir ortamda sevdigi biri varsa bilemem
- +1 yıl
Adam benden kafasini cevirse bakicak belkide iste onu yapmiyor hissediyorsun biliyorsun hep sana baktigini. Bile bile beni kiskandirmaya bile calisti o ya. Son dediginiz olabilir bunu bilemem tabi
- +1 yıl
Ben ona onu sevdigimi soyledim zaten. Ama yuzyuze konusmaya utaniyorum. Bulusalim dedim kabul etmedi. Disarda olsa kolay olurduda herkesin bizi tanidigi bir yerde bilemedim
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hazir asik olmusken neden unutmak istemek?
03 Yorumla- +1 yıl
Beni sevmiyor galiba ya da seviyorsada 1 sene oldu insan hiçbisey demez mi onu çok sevdigimide biliyor hatta
- +1 yıl
Denedimde olmadi ne onu unuttum ne baska bisey hem bana hem sevgime hem karsidakine haksizlik oldu sadece
İlk aşklar asla unutulmaz tatlim
02 Yorumla- +1 yıl
Bununla nasıl yaşayacağim peki. Başkasini severse ne yapicam mesela
Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. unutamazsın heleki ilk aşklar hiç unutulmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Sagol
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka birine aşık olarak. Çivi çiviyi söker.
01 Yorumla- +1 yıl
Emin ol denedim. Ama ondan baska biri çok siradan geliyor olmuyor
ben unutmak için sevmedim
02 Yorumla- +1 yıl
Unutmak için sevmedim evet ama o unuttum sansin istiyorum
+1 yılGeçmiş olsun o ilk aşkı önür boyu unutamazsın
06 Yorumla- +1 yıl
Durum o kadar kötü diyorsun...
- +1 yıl
Benim ilk aşkımın üstünden yıllar geçti kız evli felan ama hala aklımda
- +1 yıl
Benimde sonum boyle olcak galiba
- +1 yıl
Geçmiş olsun
- +1 yıl
Sagol. Sanada gecmis olsun
- +1 yıl
Teşekürler
+1 yılGerçek aşk değilse zamanla geçiyor zaten
01 Yorumla- +1 yıl
Zamanla gecmiyip artiyor
+1 yılMillet bise kendi uygular yaşa ve gör
🙃03 Yorumla- +1 yıl
Insan destek bekliyor bazen. Bazende sizi hic tanimiyan insanlardan ogut almak.
- +1 yıl
Ama hiç bir söz seni avutmaz Çünkü bunun adı aşk sa eğer sadece yaşayıp görmen lazım
- +1 yıl
Avutmuyor zaten.
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçer, geçmez dediğin ne varsa.
01 Yorumla- +1 yıl
Geçer belkide unutamicam galiba
+1 yılUnutamazsın vazgeçebilirsin
02 Yorumla- +1 yıl
Cok denedimde o da olmadi
- +1 yıl
Zamanla vazgeçersin be canım
+1 yılfarklı bir kişiyle konuşarak unutabilirsin
07 Yorumla- +1 yıl
Bunuda denedim. Kendimi ona ihanet ediyormus gibi hissedip daha kotu oldum. bir farklilik olmadi
- +1 yıl
bunu unut.. ihanet değil ki
- +1 yıl
Olmuyor iste
- +1 yıl
bunu atlatabilmen gerek
- +1 yıl
Atlatmak kolay olsa keske ama degil. Sagol
- +1 yıl
kolaylaştırmalısın
- +1 yıl
Elimden geleni yapiyorum. Ama o benim isimi her zaman zorlastrmanin bir yolunu buluyor
Kolay değil. Zamanla unutursun.
00 Yorumla
+1 yılunutamazsin unutmaa
062 Yorumla- +1 yıl
Daha guclu olmak istiyorum. Benimle oynamasini istemiyorum artik. O yuzden unutmaliyim. Unutmadan bunu yapmanin bir yolu var mi
- +1 yıl
oynuyor mu seninle hmm o zaman uzun bir süre görme baskalariyla vakit gecir ayni durumdayiz ben 3 senedir unutamiyorum
- +1 yıl
Oynuyor mu bilmiyorum. Bakip duruyor. Arkadaslarina beni anlatiyor yani onunla hic tanismadan nerdeyse rum arkadaslari beni bnde onlari biliyorum. O olmadimi arkadaslari takip ediyor beni. Sanada gecmis olsun
- +1 yıl
ya seviyosa
- +1 yıl
bu oynamak degilse
- +1 yıl
Bilmiyorum arkadaşlarim onun benim sevgimden korktugunu soyluyorlar.
- +1 yıl
olabilir neden olmasin ama unutma ya pisman olursan?
- +1 yıl
Başkasina aşik olursa. Unutmama izin vermiyor merak etme. Unutmamam için gözlerine hapis ediyor her seferinde beni
- +1 yıl
Peki senin sevdigin kisi biliyor mu onu sevdigini
- +1 yıl
oyy kiyamam ya eger baskasina asik olmak istese gozlerine hapsetmez seni eger asik olursa da sana davranis sekli degisir ve sogursun zaten ondan
- +1 yıl
biliyo biliyo
- +1 yıl
Sonuç hiç bisey yok mu? Başkasini sevmesini istemiyorum. Benim hapis olmaya raziyim
- +1 yıl
hapis olmussun zaten baskasini sevmez
- +1 yıl
o istemiyor ki bence sevgimi hak etmiyo
- +1 yıl
Baskasini mi seviyor yoksa benimki gibi mi ne senle ne sensiz hesabi
- +1 yıl
ne benle ne bensiz
- +1 yıl
Geçmi* olsun sanada. O durumu çok iyi biliyorum. Neden korkuyorlar ya bu kadar sensiz olamiyor iste gelsin alsin seni dimi. Gelde anla bunlari
- +1 yıl
aynen ya bide derler kadinlari anlamak zordur diye asil erkekleri anlamak zor bu arada siz nasil tanistiniz
- +1 yıl
Bizim ki biraz karisik ya bu bir klupte baskanmis bir kurs icin numarasini verms bir afiste gordum sonra bnde o ara o kursa gtmek istiyordum tabi numarasini aldim oyle iste. siz?
- +1 yıl
O konuda çok haklisin kesinlikle erkekler anlasilmaz. Kadinlari anlamakta ne var ya
- +1 yıl
oyle üniversite de tanismistik o ilk bana cok yakin davrandi bana benim aklimda ole bisi yoktu su an hala gorusuyoruz da iste ben ona soledim ama yok ole bisi olmaz demis arkadaslarina
- +1 yıl
Soyliyince bir duygusu varsada bitiyor heralde
- +1 yıl
yani bilmem ki aslinda farkindaydi duygularimin ama
- +1 yıl
Soyliyince o buyu bozuluyor galiba ya da bilmiyorum ki kelin ilaci olsa hesabi :)
- +1 yıl
yani ama bilmiyorum ben nasil yuzune bakicam onu bilmiyom
- +1 yıl
Neden onun yüüne bakamiyorsun ki
- +1 yıl
utaniyorum cunku
- +1 yıl
Neden utaniyorsun onu anlaamdim
- +1 yıl
ne bileyim ya
- +1 yıl
Onu sevdigini soyledigin icinse utanma bence. Sevmekte utanilacak birsey yok bnce.
- +1 yıl
tesekkur ederim yaa cok yardimci oldun saol🙏😊
- +1 yıl
Herşyeden utan ama sevginden utanma. Hakkinda hayrlisi. Bende çok te*ekkur ederim. Konuşmak iyi geldi. Insan herkese anlatmak istiyor
- +1 yıl
istedigin her zaman konusalim
- +1 yıl
Ayni şekilde sende ne zaman istersen konuşalim. Birde şimdi ben bunla buluşmak istedim hani artik bu iş bitsin birbirimize hoşcakal diye ama kabul etmedi buluşmayi neden dersin?
- +1 yıl
bulusun bir cay icin gezin dolasin ne hoscakali
- +1 yıl
Bunu kabul etmiyor benimle bulusmuyor
- +1 yıl
nicinn
- +1 yıl
Bilmiyorum işte. Başta tamam isim var sonra bulusalim dedi sonrada yok dedi. Anlamiyorum bende
- +1 yıl
nedenini sor bir
- +1 yıl
Konuşcak bişey yok dedi. Benimle konuşmuyor. Bakisiyor adam. Konuşmaya kalktim mi korkup kaciyor
- +1 yıl
korkuyo
- +1 yıl
solemek istermisin onu sevdigini
- +1 yıl
Neyden korkuyor iste. Bende bunu anlamiyorum. Yicem mi ben bu adami. Guclu biseyde degilim ki doveyim:)
- +1 yıl
iste erkekleri anlamak zor selermisin peki sevdidini
- +1 yıl
Ben onu sevdigimi en basinda soyledim zaten ve 8 aydir filan bunu biliyor. Bunu bile bile yaptigi tek sey bana uzaktan bakmak. Arkadaslarina anlatiyor beni birde. Bulusmak yok konusmak yok
- +1 yıl
arkadaslarina ne anlatiyor olabilir
- +1 yıl
Onu bilmiyorum. Ama yakin arkadaslarinin hepsi biliyor beni. Artik bnde onlari biliyorum. bir kaç kere bu okulda yokken bunun arkadaslari mesela benim pesim sira gezdi. Hatta birgun ben telefonla ugrasiyordum bunun arkadasi geliyordu karsi taraftan sonra bildigin telefonuma bakti arkadasi
- +1 yıl
hmmm tuhaf bir durum ikinizinde cok yakin oldugunuz arkadasi yok mu ortak
- +1 yıl
Yok
- +1 yıl
hmm benim var mesela o bana anlatiyo neler oldugunu
- +1 yıl
ama sen pesini birakma oylesine ara neler oldugunu sor
- +1 yıl
Bende yok işte bişey anlatanda yok o yüzden hiç anlamiyorum.
- +1 yıl
haklisin valla bulusmayi da kabul etmiyo mesajlaşin o zaman
- +1 yıl
Telefonlarima bakmiyor baksada bir dk konusup musait degilim diyip kapatiyor ki. Yuzyuzede konusmuyoruz.
- +1 yıl
Benle hiç konuşmuyor işte mesajlarima cevap vermiyor ki.
- +1 yıl
1 dk bile olsa telefonu actigi an sor yuzune kapatacak hali yok
- +1 yıl
Musait degilim diyip telefonu kapatiyor canim ya.
- +1 yıl
ayy nasil bir adam bu ee nasil olcak
- +1 yıl
Bilmiyorum iste
- +1 yıl
hmm bunu dusunelim bir
- +1 yıl
Mesaj attim şimdi cevap vermez ama gaza geldim bakalim
- +1 yıl
bakalim insallah hersey gonlunce olur
unutmak için midir aşk. boşver unutma yaşa gitsin
01 Yorumla- +1 yıl
Canım yaniyor ama o istemiyor nasil yasiyim
unutamassın
03 Yorumla- +1 yıl
Hiç mi ihtimal yok
- +1 yıl
Zaman onu daha çok sevmeme sebep oluyor sadece unutmama degil
Niye unutasın ki?
01 Yorumla- +1 yıl
Bana sadece uzaktan bakıyor. Yoruldum bu durumdan. Canım yanıyor. Ama unutamıyorum.
kafana takma geçici bunlar
00 Yorumla
+1 yılÇok zor en az 1 sene
01 Yorumla- +1 yıl
1 sene dolcak 1 aya ama benim aşkim hergun artiyor hiç azalmiyor
+1 yılilkleri unutamazsın
01 Yorumla- +1 yıl
Oyle galiba. Bende unutabilcegimi sanmiyorum.
+1 yıldurum vahim
01 Yorumla- +1 yıl
Oyle galiba
kafanı sık geçer
03 Yorumla- +1 yıl
Bunu onun yuzunden yaptigimi bilir ve bu aciyi ona yasatamam ki. Ben muslumanim intihar edemem. Yoksa cok mantikli bir fikir
- +1 yıl
Biliyorum. O yuzden ciddiye alip cevap verdim.:)
+1 yılZamanla
02 Yorumla- +1 yıl
Zaman geçti 1 sene olcak bitmiyor ama. Hergün artiyor tam tersi
- +1 yıl
Olur olur
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılZaman.
00 Yorumla Yeni aşk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAyran iç
00 Yorumla
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar