Sevgilim bana sarılıyor ağlıyor seni çok seviyorum diyor ilişki sırasında ağlıyor beni hiç bırakma diye neden olabilir?

ilişki sırasında. gezerken vakit geçirirken bana sarılıp ağlıyor seni çok seviyorum ben sensiz nefes alamam nefesimsin limanın sığınağım erkeğimsin seni karşıma çıkaran Allaha şükürler olsun diyor bende seviyorum seni diyorum sebebi ne olabilir ağlıyor gözleri doluyor hep
Güncellemeler
+1 yıl
Biz 1 hafta felan küsmüştük ama yinede telefonla konuşuyorduk ben zarf attım bitinden etkilendim felan teklif etti dedim ağlamaya başladı sen benden başkasına o gözle bakamazsın canımı acıtmak için söylüyorsun bana da teklif ediyorlar benim aklım kalbim sensiz işlemiyor neden böyle yapıyorsun canım çok yanıyor diye öyle içli ağlıyordu ki benimde gözüm doldu canım acıdı pişman oldum soylediğime ama bana duygusunu bu denli yoğun olması çok hoşuma gitti yeminler ettik ayrılmayacağız diye
Güncellemeler
+1 yıl
Allahın işi ya pazadan poşetlerini taşıyamayan bir teyzeye yardım edeyim dedim sohbet ettik felan çok mutlu oldu teşekkür etti.. Eve gelince Yakılıklı bir delikanlı zeki okumuş temiz bir çocuk yardım etti dalasım olsaydı keşke demiş birgun annesiyle çarşıda gördüm kızıyla sevgili olduğumuzu bilmiyordu biz annesiyle sohbet ettik ayaküstü o övdüğü kişinin ben olduğumu öğrenince sevinçten çığlık attı annesine açılmış sevgilim var diye anneside gönülsüz gelsin tanışalım diyor beni öğrenince çok sevndi
Sevgilim bana sarılıyor ağlıyor seni çok seviyorum diyor ilişki sırasında ağlıyor beni hiç bırakma diye neden olabilir?