AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
19 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Arada cinsellik varsa başkasını bulana kadar ya da başkasını bulsa da boşta olduğunda hala birlikte olabilsin diye açık brakılmaya çalışılan kapıdır :)
Çocukluk.. Hala körpe bir erkektir, hiç sevmemiştir, sevmenin nasıl bişey olduğunu tatmamıştır, o yüzden bu şekilde kalarak hem evlilik işinden yırtacak hemde üzülmemeni sağlayacağını düşünür..
Alışkanlık baska hic bisey degil 2 sene 3 sene berabersin hersey beraber yapmissin giydigin kiyafetleri bile belki o secmis kopamassin hemen e bide hep bir umut iste belkiler
O kadar benimsemissindir ki hayatından çıksın istemiyorsundur. Ayni durum bendede var. Ama benimki farklı ayrılmak zorunda kaldık.
Neden ayrildiniz?
Yurtdışına taşındılar. Ailesine bağlı biriydi. Benimde üniversite ve askerlik var. Kısmetini bağlamak istemedim. Kaçırmak ailesinden ayrı koymakta istemedim.
Oda kotuymus. Nasil hissediyorsun Şu an peki? Ozluyor musun ya da hayatinda baskasi oldu mu?
Hala unutabilmiş değiliz ikimizde ya da unutmak istemiyoruz. Bile bile kendimden soğuttum. Ablasindan haberini alıyorum ama onun haberi yok aldığımdan özlediğini söylemiş dün yazacakmış sonra vazgeçmiş.
"Güvenli bir liman kalsın kenarda henüz okyanus açıklarına tekrar geride dönecek bir yer olmadan açılacak kadar cesur değilim." Tam olarak düşünce ve iç sesi.
ihtimal ihtimal belki barışırım. zaten saçma sapan bir şey yüzünden ayrıldık.
Bir erkek eski sevgilisiyle arkadaş kalmak istemesi ya ondan faydalanmaya devam etmek istiyor olmasıdır ya da çok sevdiği için unutamıyor ve yeniden kendine bir şans yaratmak istiyordur
Yapım değil ben arkadaş kalamam ama kinde tutmam. Bittiyse bitmiştir herkesin yolu açık olsun.
Bence bu çocuk tekrar sevgiliye dönmek istiyor. Ama nasıl yapacağını bilemiyor.
onu sevmeye devam etmek ama biliyor ki onunla evlense mutlu olamayacak.. ama seviyor
Aslinda buna ayrilik diyemeyiz. Eger arkadas olarak kalmak istiyorsa sanki ayrilmamis gibi sevgililige devam eder. Asil oni niyeti arkadas olarak degil sevgili olarak kalmak ister.
"Kararsızlık en kötü çözümsüzlük ya kal ya git."
Demiş Sagopa Kajmer.
Öyle bir düşüncem asla olmadi ben duygularıma söz geciremem ne ona ne kendime o sıkıntıyı yaşatmam yaşatmam istemem
Ya kızı üznemek için ( eğer jendi ayrılıyorsa (, veya Teselli olarak inu arada görebilmek için ( eğer kız ayrılıyorsa)...
Bence her iki tarafta halen bir şeyler his ediyordur bu yüzden olabilir veya uzun bir ilişki ise geçen günlerin hatırı olabilir.
Şimdi bu soruya çok güzel yorumlar yapabilirdim ama taki sevgilim olsaydı hiç sevgilim olmadı olum benim :D :D çok yalnızımm :D
bir cok sebebi olabilir onun icin cok degerlidir her zaman arkadas gozuyle bakmisdir ama yanlislikla sevgilibolmusdur ya da pampasidir :D
Yanliz kalmamak için. Fakat kesinlikle karşı olduğum bir durum eski sevgiliden ne dost nede arkadaş olmaz.
Rezil ve Ezik bir durumdadır ve bunu "Kimseye anlatma" demenin diğer yoludur. Eğer arkadaş kalırsak, ezikliklerimi belki başkalarına anlatmazsın.!
Ben öyleyim 4 yıl ilişkimiz oldu sonra ayrıldık 1 yıldırda arkadaşım en iyi arkadaşım hemde
Hala birseyler hissetmiyor musunuz?
Hayır çok seviyorum hala ama aşk değil bu duygu artık en yakınım oldu o benim
Sevgili olmak gecici bana göre o yüzden arkadas kalmak en güzelidir cünkü her istedigin yapabiliyorsun takılabiliryorsun konusabiliyorsun vs gibi
benım sevgilim varken 1 ay sürdü ilişkimiz ama 2 yıldır kız arkadasım var iyiki sevgili degiliz
Bu ikisine sormak lazım
static2.hypable.com/.../HIMYM-Ted-Robin.jpg
Sevmediği için ama karş ıtarafında kalbi kırılmaması için :)
ya belli değil mi işte bir mazisi var ki çöpe atmak istemiyor
Ne olur ne olmaz mantığı olabilir. Yedekte dursun hesabı..
Tekrar barisabilmek icin olsa gerek exten next olmaz bazi durumlar haric 😏
tamamen kaybetmemek
ona çok alıştığı için bırakamamak
belki tekrar barışırız umudu
Artık birbirimize karşı Özel hisler hissedemeywceğimiz için her gördüğüm de içim yanar. O yüzden arkadaş kalma gibi bir etken söz konusu dahi değil
onu bırakmak istemez aslında... tek isteği ona hala yakın olabilmek biraz olsun sesini duymak yazdığında ondan iki kelime geldiğini hissedebilmek... zor şey :(
saçmalık derim. işin sonu yatak arkadaşlığına döner