ya ben balık burcuymuşum. 5 yılda 3 fakülte okuyordum bir final zamanı 40 tane sınava giriyordum hatta aynı güne sınav koydukları oluyordu birine 20 diğerine 20 dk ikisine girmek zorunda kalıyordum. güya balık burcuymuşum da hayalperestmişiz. Bir kız bunu bana söyledi. kendi evkızıydı ben ise hayalperestim. Şu an hakimlik sınavına ve Dışişleri bakanlığında aday memurluğu için uğraşıyorum. o ise şimdi evde çocuğuyla uğraşıyor iyi bir okula yadırıp okutma derdinde. niye acaba :D
025 Yorumla
Soran+1 yılbilmem yükselenin etkliyordur belki :)
Soran+1 yılpeki excelansları :)
- +1 yıl
burcunu araştırıp öğrendiğin 5 dk bile boşa harcanmış zamandır. o kişiye de ki ben senin için ne ifade ediyorum diye sor cevabı bekle. aşk meşk sevgi hoşlantı vs vs derse bil ki hayalperesttir. eğer fiziğin çok hoşuma gidiyor derse ona sapık gözüyle bakmışsan çok büyük hataya düştün derim. o insanı öp başına koy! Her erkeğin kızdan beklediği şey fiziği iyi olmasıdır. ben gerisini bilmem. sana çok yisin şöyle naziksin böyle düşüncelisin diyenleri geç gözünüzü boyama derdindedir. doğrudan kütük gibi mevzuya girse de dürüst insanlar her zaman gözüme girer. sen de erkeğe senden göbekli olmamanı iyi bir işte çalışıp güzel gelir kazanmanı istiyorum dersen süper olur
Soran+1 yılyok fiziğimi ve yüzümü beğendiğini söylemişti zaten :)
- +1 yıl
tamam işte ne güzel... kozların hep açık olacak ki beni anlamıyosun şikayetleri oluşmasın. bu gün hadi sabah kahvaltısına beni şuraya götür de :D ya da bu gün senle görüşmek pek içimden gelmiyor de.. yarın için seninle şöyle planım var de. yırtık ol.. istediğin şey mümkün olduğu ölçüde gerçekleşir :D :D kız neredeyse doktor olacak ailemin yanında bana yavşıyor yakınlaşıyor, başka gün mesaj atıyorum dışarda görüşelim mi diye.. bakıyorum "kısmet diyim söz vermiyim" demiş daha bunu kendime 5 mtereden fazla yaklaştırır mıyım artık :D
Soran+1 yılhahahhah :) ya artık görüşmüyoruz ona birşey söyleyemem :)
Soran+1 yılçok eski değil ama daha yeni ayrılık oldu :(
Soran+1 yılmesj attm ona watsaptan cvp veriyor soğuk değil ama watsapta numaramı eklemden cvp verdiği için bir dahada bişey yazmadım ona alındım cünkü
Soran+1 yılpeki teşekkür ettim
Soran+1 yılona beni heryerden sil demiştim belkide cezalandırmaya kalktı faceden ve watsaptan eklemeyerek bilmiyorum
Soran+1 yılgaliba dediğin doğru öyle dediktn sonra mesaj atınca biraz kendini bişey sandı ama dahada yazmam artık gerek yoktu onunda öyle davranmasına çünkü önemli olan bir insanın hatasını anlayıp gurur yapmayıp sana geri dönmesidir ama o bu durumu kötüye kullandı beni cezalndrmak istedi ya da gercektn istemedi ondan öyle yaptı , ama istemese soğuk konusrdu belli ederdi galiba bilmiyorum
Soran+1 yılneymiş o son istediği
Soran+1 yılbeni kullanacak biri değil kendisi... o kadarını yapmıyacağını iyi biliyorum bu yüzden zaten ona değer verdim. ben onu çözemedim neden soğuk değildi eskisi gibi sıcaktı ama aynı zamnda beni hiçbir yere eklemedi hala soru işareti kafamda.
- +1 yıl
ben bu durumda erkek olsam ayrılmış olduğumuz kıza hele ki kendi sil kaldır demiş olacak üstelik kendi dönüp mesaj atacak benim bile aklıma verecek ceza bahsettiğin kadar uyduruk bir tavır olmayacaktır. seni kullanmak isteyip istemeyeceğini şimdiki durumunda karar veremezsin. sevgiliyken belki kullanmak istememiş olabilir ama şimdi roller değişti yabancı gözle bakınca insanın aklına bu geliyor. beni ağlatacak dercede üzeceğine inanmadığım kız ayrıldığımızda neler yaptı off bilsen neredeyse savcılığa şikayet edip hapse attıracak kadar gözüm karardı sonra bırak karşına gelince kendi ağlayacak özür dileyecek korkudan dedim hattı değiştirip onu da hayatımdan tamamen attım
Soran+1 yılneyse önemli değil yolu acık olsun.. hayırlısı olsun.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı.
+1 yılonu şımartmalısın ilgisiz bırakmamalısın bunları yaparsan gerçektende aşkı yaşarsın
018 Yorumla
Soran+1 yılama ilgilenince sanki kendini ağırdan satıyordu , ben de kızyordum ilgimi azaltıyordum
- +1 yıl
ayarı iyi bilmelisin balıklar genelde çabuk soğurlar başka limanlara açılabilirler
Soran+1 yılsenin balık mı? peki beğendiği kıza geri gelir mi?
- +1 yıl
evet balığım. evet ama duygusal açıdan onu geri istediğini hissettirmelisin ve onu göklere yükseltmelisin
Soran+1 yılya ona faceden mesaj attım beni eklemedi ama konustu benmle wtsaptan yazdım cvp verdi ama watsaptada eklemeden cvp verdi soğuk değildi ama neden eklemedi bende uzaklaştım ondan
- +1 yıl
biraz uğraşman gerekiyor erkekler balık veya başka burç olsun balık biraz daha fazla olmak üzere taştan falan yapılmadı onlarda ilgi, özür bu tür şeyleri bekler onlarda naz yapar
Soran+1 yılya tarzım değildir öyle erkeğin peşinden gitmek, watsaptn eklemdiği için beni istemediği algısı olustu yani :)))))
- +1 yıl
istyiorsan gideceksin peşinden ben bayanım demeyeceksin şimdi birsürü bayan var güzel kimse kimseninin havasını çekmiyor
Soran+1 yılya gerçekten istemiyorsa beni o zamanda ben üzlürüm ama onun beni isteyip istemediğini nerden anlayabilirmki
- +1 yıl
en azından ben istiyordum denedim dersin boşver gerisini istesin istemesin hayatında keşke deme ilerde
Soran+1 yılneden? siz balık erkekleri geri gelmiyormusnuz :)?
- +1 yıl
çabuk geri geliriz ama çabuk da geri gidebiliriz:)
Soran+1 yılya ben güzel bir kızım o da yakısıklı benden önceki hiç güzel değildi ve aldattı onu sadece biraz fazla karıstım galiba facende su kız kim bu kız kim , wtasaptn kimle konuyrsun bir kadınla mı konuyrsun eğer bir kadın varsa beni sil derken , bir kaç kız arkadsımla konusyrm ama normal konusuyorz dedi ve tamm silerim rahat ol dedi ve sildi.. 1ay sonra ekledim isteği ne kabul etti ne de sildi istek kaldı öyle ben geri cektim mesaj yazdım soğuk konusmadı watsaptan yazdım normal konustu soğuk değildi ama eklemedi watsaptan bende cok alındım ve yazmadım bir daha neden böyle yaptı sence :(
Soran+1 yılyani benden önceki kız aldattı onu oysa ben sadığımdır onada söyledim defalrca
- +1 yıl
özelden yazabilirmisin bir sakıncası yoksa
Soran+1 yılben mesaj atamıyorum galiba
- +1 yıl
sıkıntı yok
Soran+1 yılsence niye böyle yaptı
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok duygusal. Ilk başlarda çoğu şeye alınıp kiriliyordu o zaman bayağı zorlanıyordum ama artık birbirimize alıştık ve sıkıntı yasamiyoruz.
16 Yorumla
Soran+1 yıldengesizlik var mıydı acaba seninkinde?
Cevap sahibi+1 yılDengesizlik değilde tüm duyguları uc noktalarda yaşıyordu. Uzulse herşeyden vazgeciyordu mutlu olsa b*kunu cikariyodu😃 gerçi o zaman yaşı küçüktü şimdi daha da olgunlaştı ama duygusallığı devam ediyor bende öyle kabul ettim
Soran+1 yılhadi ya iyimiş , başka sitede kızlar cok cekmiş balık erkeklerinden ben de dahil cok dengesizdi :)
Cevap sahibi+1 yılDemekki farklılıklar oluyormuş. Kızların burcuna da bağlı bence Allah kolaylık versin😊
Soran+1 yılteşekkür ederim canm :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yılbalık burcu kızları iyidir de erkekleri çekilmez olurlar.
017 Yorumla
Soran+1 yılsen balık burcu musun?
- +1 yıl
Kova
Soran+1 yılerkekleri nasıl oluyor ki?
- +1 yıl
balık erkekide kızlarıda aynıdır aşırı duygusal. bu sebeple çoğu şeye alınıp kırılırlar herşeyi filmlerdeki gibi yaşamak isterler ve hayalleri gerçek olmadığında gözleri dolar ağlarlar
kova ise güçlüdür liderdir ormanları ben yarattım edasıyla dolaşır. duygusal ve romantiktir ama yerine göredir. yeri gelir saçlarını kızın okşamasınıda bilir masaya yumuruğu vurmasınıda. yatak odası ve mutfak en önem verdiği yerlerden biridir. yeniliklere açıktırlar. özgürdürler bu yanlış anlaşılmasın bir bakarsın hiç gitmediğin yere seni tatile götürür bir bakarsın pikniğe ya da festivale yani renkli kişilikleri vardır bence bir balığın en ama en iyi anlaşabileceği burç kovadır çünkü balık kovada aşkı sevgiyi tutkuyu baba duygusunu sevgiliyi arkadaşı koruyup kollama duygularını yaşayacağı için konun kollarında kendisini aşırı güvende hissedip onun gözlerinde kaybolacaktır. - +1 yıl
Neden kovalar tüm bunları yapmaya muktedirken geceleyin KizlarSoruyor. com da bunları yazmakla yetinir. benim burçlarla ilgim yok. balık burcunu kurtaracak da değilim. bana balık burcusun diyenlere bakıyorum benim gülüp geçtiğim konularda günlerce yas tutuyor. ya bırakın balığı kovayı bir film seç yumurta pişir ekmeğin arasına koy ye çayını demleyip iç bundan kral burç olmaz :D
- +1 yıl
@excelanss kardeş kısaca açıklayayım 365 gün var ve dakikalar saniyeler. bugün doğan 10 bebeği ele alalım biri 9 da biri 11 de biri 12 de diğeri 21.36.08 de doğmuştur yani bunlar aynı burç ama kişilik özellikleri farklıdır neden hepsinin ayrı burç özellikleri vardır.
yıllar yıllar önce asırlar önce burçlar araştırılmış peki şimdi yeni keşfedilen gezegenler yıldızlar eklendi mi hayır yani eklense belki olay farklı olacaktır. kısaca burçlar etken olsada burda aile okul çevre maddi güç çok büyük rol oynar. - +1 yıl
ya burçların yani dinde de bahsedilen onların etkisini bilmiyorum ama her saniyenin yorumu yapılmıyor ki şu günle şu gün arası diyor bir de yükseleni alçalanı var. yani tek bir bomba bile çevresinde farklı etkiler bırakıyor. parçaların hiç biri aynı boyutta değil. demek istediğim bu. yoksa insan huyu insana benzeyebilir ama ben bile kızacağım yerde kızmayıp başke şey yapıyorum tek başıma bile beni inceleyecek olsalar aynı olaya benzer tepki vermeyebiliyorum. burçlardan biri hakkında kestirmede bile bulunamazsın. balık duygusalmış da yengeç insanlıktan çıkmış hayvan mı :D
- +1 yıl
@excelanss işte detaya inmedikçe burçlara fazla inanılmaz bende bunu diyorum. mesela benim projem var ticari gelir modeli bulamadım diye hayata geçirmedim ama doğum gününden kişilik analizi diye sen 23 ocakta mı doğdum senin özelliğin ayrı 25 ocakta doğanın farklı ama olumlu özellikler olumsuz özellikler ve kısa yorum veriyorum. asla gerisi yok. gerisi doğum saati ailesi çevresi eğitimi yaşadıkları vs vs çok detaylıdır ki o beni aşar ve yeni yıldızlar gezegenler derken kısaca asla %100 doğru sonuç alınamaz alınır belki ama %60 seviyelerini aşamaz
- +1 yıl
ya bir de benim burcum beni anlatıyorsa ben bile bazı olaylarda yetersiz kalıyorsam mesela senin örneğin gibi. bence artık senin de pek önemin kalmıyor. şöyle düşün senin elindeki iple gezen köpek bile ipi elinde olmasına rağmen başka yerelere kaçıyor idare edemiyorsun ki. burç seni anlattı diyelim ee sen dugusalsın diye karşına hep hüzünlü olaylar mı çıkacak. tamam muzu çok seviyorum ama 10 km çevremde market yok ne yapim şimdi!
- +1 yıl
@excelanss biraz bu evleneceğin insanı tanımak onun hakkında fikir yürütmek aslında gerisi palavra. biraz bunu fala büyüye çeken o otobüse binme kaza yapar ya da havaya bakıp yarın kar yağacak bana para vere çevirenler var. bu sebeple diyecek başka sözüm yok. ama şu an doğan bir bebek bile bizi dolaylı yollardan etkiliyor
- +1 yıl
@excelanss o kısım tamamiyle uydurmasyon ben asla olmaz denilen akrep ve yengeçle muhteşem sevgiliydim mesela. bu sebeple sen ufak fikir sahibi ol yeter
- +1 yıl
mesela bebek olan bir kişi balık burcuymuş. bebek iki günlükken öldü ne oldu burç yarım mı kaldı. ya da akıl hastası çıktı veya özürlü doğdu. Bunun için bir hüküm verebilmek için sonsuz ilim sahibi olmak gerek biz buna Kader diye inanıyoruz. bazen kaderdeki bir durum bir duanın vesilesiyle kıymete kadar onu tutuyor. bu da elbet kaderde belirliydi , o duayı ederse kaydı vardır elbette. yoksa burçlara haritaya güvendiğin gibi bakarsan, benim şöyle biri olmamın şu olayı şöyle yapabileceğime garanti vermez. bu durumda benim özelliklerimi istediği kadar anlatsın ben sınav günü uyanamayıp sınava yetişemezsem ne anlamı var. başarılı ve çalışkan olduğumu hocalar da bilir ama girmediğin sınava 10 bile vermez
- +1 yıl
@excelanss bu konu cidden kader kısmet olacağa çare yok. ben mesela 2 kere sınavı kaçırdım birinde trafik diğerinde uyanamadım sonuç üçüncüde oldu ama bunda hayır aramama rağmen bulamadım ama olsun.
- +1 yıl
ya öyle bir düzen var ki yediğin yumurtanın izini takip etsen belki avustralyadan çıkacak. bunun hesabını yapı yaratacak ve katrilyonlarcasını bir arada yürütecek. zaten bunu anlamak zorunda değil insan. Şeytan kaç bin yıl Allaha ibadet etmiş secde etmedik yer bırakmamış.. bak sonunu bile bile kaç bin yıldır yaşıyor bir de baş rolde! ahirette de kurtuluşu yok.. Mesele bizim istediğimizin olması değil ki O'nun ezeli takdiri. bizi yaratmadan takdir ettiği olaylar başımıza gelince anlamıyoruz diyoruz. bundan normal ne var :D bunun kararını senin ruhunu yaratmadan önce verdiydi zaten. Kader hakkında çok az bilgi verilmiş peygamberler. hatta Hz. Cibril Prygamberimize kucağındaki torunun şurada şehit edilecek demiş. şimdi bunu kim kaldırabilir. öğrenme daha iyi bazı şeyleri. bilsen daha kötü olacak :D neyse amaç belli kendisini tanımamız için bizi yaratmış. biz kızları tanıma derdindeyiz. kızın ipleri bile kendi elinde değil ben burcunu bilsem ne yazar :D
- +1 yıl
@excelanss haklısın her sözünde haklısın
- +1 yıl
işte olmuyor dediğim kişileri böyle çözdüm. ben bile bir kızı deli gibi istesem elime fırsat geçse bir yerden dönüyorum. sonra kızlar şöyle davrandı böyle davrandı diyoruz. herkesin bir kırılma noktası var oraya gelene herşey isdediğin gibidir orada kararı değişir. bazılarına merhaba dersin kaçar bazısı yatağına kadar gelir oradan geri döner
+1 yılburçlarla herşeyi bağdaştırmayın
02 Yorumla
Soran+1 yılaslında inanmıyordum burçlara gecen gün balık burcu secgilisi olan kızlar hepsi aynı şeyi yaşamışlar benim yaşadıklarımın aynısını merak ettim burada da ayn şeyler mi cıkacak diye
- +1 yıl
Tesadüf onlar boşver sen
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler