sevgilimle 2-3 yıllık ilişkimiz var. beni sevdiğini evlenmek istediğini bunun için mücadele ettiğini söylüyo. ama bundan bisüre önce ben memlekete gittiğimde 1ay yüzyüze görüşemedik. bigün bunun face hesabına girdiğimde bir kıza size nasıl ulaşabilirim diye bir mesaj yazdığını gördüm oan benim de faceine girdiğimi farkedip hemen şifresini değiştirdi. aradım hesap sordum bana bir arkadaşla para mevzusu vardı kıza ulaşamadım o yazdığım kızda onun arkadaşı onları daha önce beraber çok görüyodum onada arkadaşını sordum para olayı için dedi hatta kıza kız arkadaşım gördü yanlış anladı diye yazdım sonra da zaten kız bana tanımıyorum ben öyle birini dedi diyerek konuyu kapatmaya çalıştı. mesajı silme bakacağım dedim tamam yemin ederim silmicem dedi tekrar şifresini verdi girip baktığımda yoktu silmişti. neden sildin diye sordum bian panikledim sildim yanlışlıkla dedi. bende mesaj yazdığı kızı face den ekleyip sordum. kız da bizim yaşadığımız yere gezmeye gelmiş oralı değilmiş. kız bana beni swarmdan bulmuştur kesin tanışmak falan istemiştir bana kimse para mevzusu falan sormadı sevgilin yalan söylüyo bana yazan erkeklerin mesajlarını siliyorum dedi. ben swarm nedir bilmiyorum dedim ve sevgilimin swarmının olduğunu dahi ilk kez öğrendim. arkadaşın swarm ından baktım ki 3tane yakın kız arkadaşıyla barda olan resmini profil yapmış. ben yokum. ona swarm açtım dediğimde bana açma öyle şeyler millet ordan kız buluyo dedi sen niye açtın deyince ben yanlışlıkla açtım silinmiyoda dedi. sonra birbir vurdum yüzüne hepsini. inkar ediyo kabul etmiyo bana güvenmiyosun demeki öyleyse bitsin falan filan. tamam bitsin dedim. ayrılmak istemiyorum diyo. kız buraya bizimle yüzleşmeye geldi kızla buluşup yüzleşmek istemedi face instagram hesapını dondurdu benle olan fotolarını sildi heryerden. ama benden ayrılmak istemediğini söylüyo. anlamıyorum neden böyle yapıyo? neden sürekli bana güvenmiyosun tanımadığın o kıza güveniyosun deyip inkar ediyo
Güncellemeler
+1 yıl
sürekli bu konuyu bu kızı açıp durma artık yeter kapat konuyu önümüze bakalım diyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer