Ders bahanesiyle bir iki kere size mesaj atsa bu sizin için bir ışık sayılmaz mı ya da sosyal medyada takip etse? Bu arada kız normalde erkeklerle pek konuşmayan bir tip ona göre değerlendirin siz artık 😊
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Neden onun anlamasını bekliyorsun ki?
git hemen ondan hoşlandığını söyle
genelde erkeklerin reddedilme olasılığı %75
kızların reddedilme olasılığı % 25
artık kızlar seçiyor erkeği04 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle bir kız değilim biraz geri kafaliyim simdikilere göre 😂
Soran+1 yılBide şu ana kadar hep o % 25 in içindeydim hep cesurdum gidip söylerdim ama hepsi de geri teperdi şimdi de hazır benden hoşlandığını düşündüğüm biri varken o gelsin istiyorum korkuyorum artık çünkü ben şu ana kadar hep çok sevdim ama hiç sevilmedim sorun güzellik değil biliyorum sanırım sorun erkeklerin eğlenmek için kullanmayacağı bir kız olmamda
- +1 yıl
Sana ne yalan söyleyeyim erkeği ilk çeken şey güzellik ve fizik
ama illa ki ondan hoşlandığını belli etmek istiyorsun sürekli kes anlayacağın gözünü üzerinden ayırma o bakınca başka bir yöne bak 2-3 kere yaşandıktan sonra anlar ben genelde öyle anlarım ve arada bir sohbet et :günün nasıl geçti desen o bile yeter sonradan o sana sormaya başlar
Soran+1 yılYa bak ben kapaliyim genelde şu süslü kapalilar gibide takılmam dikkat cekmemeye çalışırım hep erkeklerle de pek muhabbetim yoktur makyaj filan da yapmam beni beğenen böyle beğensin ayagindayim yani anlayacağın günümüzün çoğu kızı gibi rahat bir kız değilim çekinirim ben öyle davranmaya anlatabiliyor muyum ve şu ana kadar hiç sevgilim olmadı bundan sonra olursa da ciddiyet isterim karşıdan güzelliğimden ziyade beni ben olarak sevsin isterim çünkü güzellik geçici ama beni ben yapan karakterim ve o hep kalıcı olacak yani ben lay lay lom ilişkisinde olmak istemiyorum ve bunu da açıldığında ona da izah etmeyi düşünüyorum eğer razı gelmezse hiç olmasın diye düşünüyorum
En İyi Cevaplar
Hiç konusmadigin bir günün sonunda yatmadan "gecen güzel olsun" diye bir mesaj bırak. Eğer hala ışığı alamadiysa. Ya başkası yüzünden kör olmuştur ya da ışığı almak istemiyor.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Erkekler Ne Diyor
20
+1 yılDers çalışmak istemesi yetmez, 1-2 kez ya da sürekli mesaj atmasıda. Söz ve tavırlarla bir ihtimal belli eder. Ama hoşlandığını belli etmesi lazım sözüyle.
00 Yorumlanasılsın diye mesaj at bir sebeptenten ötürü mesaj atarsan sordugun sorunun cevabından başka birşey bulamazsın
00 Yorumlaher dersle ilgili olan mesajlar ışık olsaydı :d en iyi ortamda belli etmen olur
07 Yorumla
Soran+1 yılMesela ne yapmalıyım
Soran+1 yılYa ben biraz çekiniyorum ama
Soran+1 yılYa yapamıyorum işte ya konuşmadan mesaj atmadan yapamaz mıyım bir şekilde o gelip bana sorsa ya bir kere bende bir dersin notları vardı onun o dersten büte kalmıştı bende ihtiyacın varsa vereyim demiştim o da çok iyi olur yarın okula getir ben alayım demişti filan bundan anlamamış mıdır
Soran+1 yılAnladım sağol
Lamba ve avize yakması sorun değil. Uzun far yakması kavga sebebidir. Gözlerini alıyor yahu.
10 Yorumla
+1 yılSelam vermen yeterli olacaktır. Eğer Turkiye'deysen
00 Yorumla
+1 yılMesaj sayını arttır ve araya iltifatları da tıkıştır sen olmasan ne yapardım iyi ki varsın falan
00 YorumlaBir kız aynilarini yaptı bende işaret zannettim teklif ettim kabul etmedi
064 Yorumla
Soran+1 yılHm kabul ediyorum biz kızları anlamak zor
Soran+1 yılIzin verirsen sana olayı ayrıntılı anlatabilir miyim o da 19 yaşında da
Soran+1 yılÖncelikle şunu söyleyeyim ben normalde sınıfta erkeklerle gerekmedikçe konuşmam
Soran+1 yılO da bu durumda bile gerek onunla alakası olmayan konularda laf atarak gelip bana en basit dersle ilgili notlara bakarken gelip yanımda bakmasiyla filan muhabbet kurmaya çalışıyordu ama ben farketmiyordum sonra bir gün bana bu mesaj attı dersle ilgili herkese sorabilecegi bir şey sordu bende o anda işim vardı o yüzden kısa cevaplar verip sorusunu yanıtladım
Soran+1 yıltabi sonradan kafama dank etti tabi anlayınca daha önce yaptıkları da yerleşti kafama o zaman dedim bu çocuk benden hoşlanıyor sonra emin olmak için bir süre bekledim bide belki tekrar atar diye sonra iyice emin olunca 2 3 hafta sonra final haftasında ben mesaj attım dersle ilgili sonra öyle o ayakla 3 4 kere mesajlastik
Soran+1 yılbunların sadece birini o başlattı o da ondan istediğim bir şeyi cevaplamak için sonra en son mesajimda ona bute kaldığı derstennot vermek için söz verdim yarın getiririm dedim sonra o gün yüz yüze konustugumuzda ben utandım bakamadım yüzüne ama o gözlerimin içine içine bakıyordu bakmaya çalışıyordu neyse bana sınavımın nasıl geçtiğini sordu ama ben odunluk yapıp o heyecanla onunkini sormadım
Soran+1 yılsonra zaten son gorusumdu yaz tatiline girdik ben işte sosyal medyada takip etmeye başladım onu o da tabi geri takip etti benimde her fotomu beğeniyor ama işte diğer kızlarınkini de çoğunlukla beğeniyor bende
Soran+1 yılSinir oldum abimle fotomu koydum abim olduğunu yazmadım sonra bu en kötü fotolarımı bile beğenen çocuk bunu beğenmedi sonra acıdım aynı günün sonunda abim olduğunu belirten bir foto koydum onu beğendi
Soran+1 yılHa bide şu ana kadar o benim her koyduğum fotoyu beğendi ama ben son bir kaç tanesini beğendim onları da pp yaptı bide normalde tüm kızların doğum gününü kutlarken sadece mutlu yıllar yazıyordu ama bana uzun yazmıştı
Soran+1 yıl
Doğum günün kutlu olsun mutlu yıllar diye- +1 yıl
Bas baya seninle çıkmak istiyor ama sen pek yüz vermiyince yani öyle hissedince red edilmekten korkup çekilmiştir cesaretini toplamasını beklicen ya da sen bir adim atacaksin ya da bir kişi vasıtasıyla laf gondericeksin ama senin yolladığını soylemicek öyle laf vurucak çık bu kızla gaz verecek biri lazim :D
Soran+1 yılDaha bitmedi ayrıca sınıfta doğum günümü kutlayan 5 kişi var zaten onlardan biri de o ve tek erkek sınıftan doğum günümü kutlayan ayrıca böyle final haftasının başlarında henüz 1 2 kere mesajlastigimizda böyle arkadaşlarıyla konuşup konuşup bana bakıyordu ben mesaj atmadan önce de bir kaç kere aynı şeyi yaptı ne bileyim mesajlaşırken bile boş boş beni izleyip bazen ben bir şey
Soran+1 yılyaparken gülümseyerek bana bakıyordu izliyordu filan ne bileyim tatil olana kadar hep hoşlandığını düşündüm arkadaşlarım da öyle ama tatil olunca hiç atmadı ve artık atması da gerekiyordu ama işte fotolarımı beğenip benim beğendiğim fotolarını pp yapıp doğum günümü kutlayinca yine bir şeyler olduğunu düşündüm
Soran+1 yılkıskandığı da olmuştu bir ara
Soran+1 yılSorun şurada ben şu anda çıkmak istemiyorum
Soran+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q5606236-hoslandiginiz-kiz-yeni-nesildeki-sevgililik-olaylarina-karsi-birisi
Bu linkteki yorumları filan okursan benim gönlümdekini anlarsın eğer vaktin varsa okusan da dusunceni buraya yazsan olur mu
Soran+1 yılYani ben biraz daha iyi tanımak istiyorum böyle lay lay lom bir ilişki istemiyorum o yüzden onun düşüncelerini ilk bilmek isterim eğer olgun olduğunu ciddi olduğunu gerçekten sevdiğini hissedemezsem bir süre beklemesini isterim tabi bu süreçte muhabbeti esirgemem belli sınırlar içinde
- +1 yıl
Biraz gozgezdirdimde dikkatimi çeken şey oda benim gibi düşünür mu demissin erkek sıradan bir makinadir kızlar kadar düşünemez ayrıntılara pek dikkat etmez erkek seviyorsa teklif eder ya da içine atar açısını çeker ama erkek beklemeyi pek sevmem bir sevenim olsun bir soranim olsun su açık birşey çoğu erkek bir sure sever çıkma teklifi edemez ve vazgeçer anlatabildim mi bilmiyorum: D
Soran+1 yılYa hayır bende hoşlanıyorum ama benim şu ana kadar hiç sevgilim olmadı bundan sonra da olursa evlilik dusunebilecegim biriyle olsun isterim ve onun bunu düşünmesi için biraz zamana ihtiyacı olacağını düşünüyorum yaşı itibariyle
Soran+1 yılO yüzden mesaj atınca umut vermiş olmaktan korkuyorum kalbini kırmak istemiyorum ama düşüncelerim diğer kızlara göre biraz farklı ve o bunu kaldırabilir mi bilmiyorum
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılbilmiyorum ama ben şu adım atarsam belki de yanlış yapmış olucam ama böylede hiç açılmaz ne düşündüğümu de bilemez ama işte bende hoşlanıyorum ve onun kalbini de kırmak istemiyorum benden vazgeçsin de istemiyorum yani keşke hiç acilmasa da tavırlarından bilsem hoşlandığını ve zamanı gelene kadar arkadaşça takılsak hem öyle anlasamazsak geri döndüğümüzde kirlenmemis oluruz ikimizde diye düşünüyorum ama erkeklerin çoğu açık kapı görünce hep daha fazlasını istiyor bugün sadece konuşsak yarın buluşmak isteyecek elimi tutmak isteyecek ama ben şu anda bunları yapamam zaten el tutma anca sozlenirsek de hani buluşma filan da onun benle evlilik düşündüğünden emin olmam lazım yani artık tamam biz böyleyiz yaşımızda müsait diyebilmem gerek yani bir uni 3 ten sonra filan anca o zamana kadar okulda muhabbet ederim sadece yani öyle olmasını isterdim
Soran+1 yılBilmiyorum belki linkteki bu yorumu okumamissindir bak ben böyle temiz bir ilişki istiyorum anlatabiliyor muyum ama o ne der kabul eder mi bilmiyorum
- +1 yıl
ya soyle dıyım kendı cınsıyetımı ezıcem ama :D kızlar erken olgunlasır ama erkek 30 35 belkı daha genc olgunlasır ve erkek en fazla 3 seneye kadar dusunebılır sonrasını akısına bırakır :D zaten senı uzmek gıbı olmasın ama okullar acıldımı bırıyle felan cıkarsa sadece ılk goruste asık olmusutur sana sen cok kaptırma kendını allahım hayırlısı neyse onu nasıp etsın hakkında :)
Soran+1 yılAmin inşallah bide niye öyle dedin başka biriyle çıkarsa filan diye ya ben onu kaybetmek de istemiyorum en azından arkadaşça muhabbet etsek önce bir tanısak birbirimizi nolur ki ya
- +1 yıl
hep boyle temız olursun ınsallah ama sana bısey soylıyım mı belkıde gercekten cok sevıyordum bak ben bır kızı cok sevdım haylada sevıyorum 3 ay cıktık 1 gun bıle bulusmadık o ıstemedı tamam dedım sıkıntı yapmadım sonra no oldu boyle durust bır kız bulmusum daha cok baglantı ve bana tekmeyı vurdu ayrıldıktan 2 hafta sonra mesajattı sevgılım var hakkını helal et dıye bu cumle aklımdan cıkmıyor zaten kızıyorumda kendımı unut dıye olmuyor degmıcek ınsanlara deger verdık mı boyle oluyor allahım karsına dogru kısıyı cıkarsın ınsallah gonlune gore olur :)
Soran+1 yılAyrıca bir erkek 19 yaşında da olsa gerçekten sevemez mi
Soran+1 yılAma o sınıfta pek kızlarla konuşan tip değil ki ayrıca anlamıyorum sonuçta haram kilinmis flört olayları ne diye siz erkekler ille de olsun diye ısrar edersiniz bize tesettür farzsa sizede gözünüzü haram görünce kapamak farz niye hiç kendi yukumluluklerinizi yerine getirmeyip eşe sıra gelince temiz kız ararsınız anlayamıyorum
Soran+1 yılInşallah bu arada inşallah gönlüme göre olur
Soran+1 yılYa ama kuran da zina yapmayın demiyor zina ya yaklaşmayın diyor buna da bakmak konuşmak dokunmak da girer ya bak ben öncesinde çok mükemmel bir insan değildim ama hatalarımı farkedince artık daha iffetli bir ilişki istemeye başladım tamam belki bakma ve konuşmayı başaramıyorum ama en azından dokunma olmasın istiyorum
- +1 yıl
bu devırde zor ancak senı cok seven bırı olucak ben anlattıgım gıbı kızı sevmeseydım kabullenmezdım bu bulusma olmıyıcak sartını senınde karsına senı seven bırı cıkmalıkı oyle olmalısın kendımı kımseden ustun gormem hasa ama benım gıbıler cok az kaldı gozukmuyor bıle kızlardada senın gıbıler az kaldı herkes yatmak ıstıyor cok afedersın zaten toprak olucak zevkını alım oyle olım dııylar ama dıger dunyayı dusunen yok cok sanslıyım boyle oldugum ıcın sende boyle temız ve durust oldugun ıcın sanslısın
Soran+1 yılSağol teşekkür ederim açıkçası o da sakin sessiz birisi inşallah o da benim gibi düşünüyordur inşallah ortak bir yol buluruz
Soran+1 yılbir de son bir şey sormak istiyorum benim şimdi ne yapmam gerekiyor sessiz kalmam mi gerekiyor ne yapmalıyım ondan hoşlanıyorum da
Soran+1 yılSence neden bu kadar zor nefse engel olabilmek sence
- +1 yıl
bılmıyorum ya o an bır zevk gelır sen ve karsındakı bırbırınızı kaybedersınız genelde pısman olunur ama bır daha yapmak ıster ınsan ya nefsımızı terbıye edebılsek zaten herkes ıyı olurdu bak mesela hıckımse vesvesa almadan namaz kılamaz o an zevke gelıyosun gelmesen bıle aklından gecıyor hadı yatalım yatalım dıye bır opucuk yetıyor zaten nefsın duruluyor ama cınsel ılıskılerın uyanıyor dur durabılırsen sonra
Soran+1 yılPeki ben ne yapmalıyım ondan hoşlanıyorum ama düşüncelerim ortada o da sessiz sakin birisi ama bilmiyorum
Soran+1 yılNeden bana cevap vermiyorsun
Soran+1 yılYa sevmemek değil ki sevsem bile ben öyle şeyler yapmam
Soran+1 yılAyrıca o bana demeden ben gidip bir şey demem
Soran+1 yılHaklısın ya bak şimdi önümüzde ders kayıtları var haftaya o zaman bir bahane bulup mesaj atsam umut vermiş gibi mi olurum bide muhabbeti uzatsam başka bir konuyla
Soran+1 yılUmut vermiş mi olurum mesaj atarsam ben onun kalbini kırmaktan korkuyorum çünkü ilk defa biri bana karşı ilgili kaybetmek istemiyorum ama dediğim gibi o kadar fazla samimi bir ilişkim olsun da istemiyorum öyle sürekli konuşan beraber olan kişilerden olmak istemiyorum benimle ciddi düşünsün istiyorum yani o benimle evlilik düşünebilecegi zamana kadar öyle çok fazla sevgili ilişkisine girmek istemiyorum onu tanıyacak kadar olsun yeter vakti gelince ciddi bir ilişki yaşarız eğer hislerimiz değişmezse yani anlattım sana işte içimden geçeni hem kaybetmek istemiyorum hemde öyle şu an için pek fazla sevgili ilişkisine girmek istemiyorum öyle yani şimdi değilde kayıt dönemi kayitla ilgili bir şey sorsam daha sonra normal bir konuyla ilgili bir şey sorup konu açsam ümit vermiş olur muyum yani sonuçta o kadar insan varken ona mesaj atmış olcam
Soran+1 yılYa sonuçta ben ona umut verip sonra postayı koymayacagim ki bir süre birbirimizi tanımak için arkadaşça vakit geçirelim dicem sonuc olarak yani kuru kuru beklemeyecek zaten beklemiyorsa keyfi bilir yani ben onun için olabilecek en iyi koşulumu önüne seriyorum seviyorsa zaten bekler beklemezse yolu açık olsun ben valla diğer kızlar gibi rahat bir insan değilim beni seviyorsa buna da katlanması gerekir ben öyle çokta aşırı istekli gibi değil de az önce dediğim bahaneyle vakti gelince mesaj atarım ya da okulu beklerim eğer nasipse olur ama ben öyle durduk yere mesaj atıpta onu pohpohlayamam sonra kendini bir şey sanar valla ben onun bakışlarına karşılık verdim en azından ışık yaktığımi düşünüyorum yani bana geldiğinde açıldığında eğer düşüncelerimi söyleyince vazgececekse hiç olmasın daha iyi şurada uni 2 de olacağız bir iki seneyi aynı sınıf içinde çok görüyorsa kendi bilir ya bir insan ne kadar severse sevsin ne kadar duyguları ciddi olsada erken yaşta olduğu zaman ayrılık muhtemel oluyor
Soran+1 yılÇünkü insan bu karakteri anca oturuyor düşünceleri değişiyor ben istiyorum ki bir erkek beni sevecekse asıl karakteri oturduğu bir şeylere daha ciddi bakabildigi yaşa geldiğinde bana uyuyorsa sevgili olayım yoksa yok yani ben bir erkekle şimdi çıkıp da sonra onun kafasına esmeyince ayrılıp hayatıma devam edecek değilim olacaksa bir tane olsun benim olsun istiyorum bunu istemek de onun için fazla gelecekse hiç olmasın daha iyi ama işte bunları bilmem için onun düşüncelerini bilmek için konuşmamız onun gelip açılması ya da birlikte vakit geçirip beni tanıması ve ona göre karar vermesi şart ama bu işin kırıcı olmamasını istiyorum ve ilk adımı atan ben olmak istemiyorum ben biraz cesaret vereyim o gelsin konuşsun istiyorum acaba ben kendimi anlatabiliyor muyum?
Soran+1 yılAcaba sen benim anlattıklarımdan ne anladın merak ettim
Soran+1 yılTeklif etmesinden ziyade hoşlandığını daha çok belli etsin istiyorum böyle ikimizde hoslanalim ama söylemeyelim sadece hissettirelim artık böyle bir süre takılırız vakti gelincede açılır diye düşünüyorum ama teklif etse bende düşüncelerimi söylesem ve her şey belli olsa onu. Düşüncesini de öğrenmiş olsam da olur
Soran+1 yılInşallah
Net olsunn belli etsin. Sevdiğini söylemek ne ara ayıp oldu?
Doğduğundan bu yana sevmiyor mu ademoğlu? Ben sana hâlâ açım sen ne ara doydun? Hükmüne karşı kılıçtan ince boynum..
Şiirde yazdık :)00 Yorumla
+1 yılYakın bir arkadaşıma söylemeli ben odunum anlamamda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnu düşündüğünü gösteren bikaç kelime yeter. Karşı tarafta eşek değilse anlar zaten
08 Yorumla
Soran+1 yılMesela
Soran+1 yılMesela kalma ihtimali olan bir derste sınavının nasıl geçtiğini sormak mesajla olur mu
Cevap sahibi+1 yılSınavın nasıl geçti, aç mısın bişeyler yedin mi bak soluk gördüm rengini hasta olma kendine dikkat et, su içmeyi ihmal etme, bir derdin varsa ya da olursa anlat hep yanındayım vs...
Bikaç kez bu veya benzer şeyler söylesen anlar zaten
Soran+1 yılYa ben cekingenim biraz durduk yere gidip konuşmaya utanıyorum hep bir bahane arıyorum
Cevap sahibi+1 yılSürekli konuşmak zorunda değilsin. Bekle bir bahane bulduğun anda onu düşündüğünü gösteren bir değil biçok şeyi sıkıştır o bahaneye. Atıyorum 2-3 gün sonra yine bir bahane buldı-un diyelim yine göster bunu. Sabah öğle akşam yap demiyorum zaten tam sırası dediğin anlarda yap ne sıklıkla olucağı önemli değil
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılBol şans
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılKız için evet de erkekler anlamaz ilk etapta 😂 ilk önce bir dusunur noluyo lan diye sonra ; bisey yok der devam eder 😂 özet :anlamaz 😂
00 Yorumla
+1 yılÖyle kızları bana ışık yaktı diyen oldu mu dalga geçeriz 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlamadım
+1 yılben ister ve alırım o kadar o kim bok bana ışık yakacak ben tenezzül edersem sevgilim olur
00 YorumlaIşığı gördüğüm halde karanlık gibi bakmaya devam ederdim bakalım başka ne yapacak diye beklerdim ;)
00 Yorumla
+1 yılilgisi, konuşması, bakışları vs zaten her türlü belli olur.
00 Yorumlanormal konuş zaten o belli eder
00 YorumlaBir arkadaşın mı? 😁😁
00 Yorumladik dik ufak bir tebessumle bak
00 Yorumla
+1 yılKafayı yemesi delirmesi lazim.
00 Yorumla
+1 yılDers bahanesiyle eve davet eder zikerdim
00 Yorumla
Daha fazla(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler, Hoşlandığınız kızın size ışık yaktığını anlamanız için ne yapması lazım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler