Eski Sevgilim benimle tekrar sevgili olmak istemiyor?

Eski sevgilimle 2.5 yıl önce ayrıldık. Üniversitede tanışmıştık. İlişikimizin ilk 1,5 yılı çok güzel gitti. Sonra benimle ilgilenmemeye başladığı için kaldıramadım ayrıldım. Sonra tekrar barışmak istedim özleyince. 2,5 senedir arkadaşca biraz samimi takılıyoruz. Beni testlerden geçiriyor gibi. Her şeyimi eleştiriyor karışıyor. Derslerim kaldıkça bana kızıyor. Yanımda çok mutlu olduğunu fakat benimle sevgili olunmayacağını, sevgili olunabilecek insan olmadığımı söylüyor. Anlamıyorum napıyorum anasını mı şey yapıyorum. 2,5 yıldır herkes sevgili sanıyor dışarıdan fakat içeriden alakası yok. Bana o kadar kinlemiş ki arada istemeden kötü davranıyor. Bazen ilişkimiz çok güzel gidiyo her şey düzeliyor paat diye bir şey oluyor. Ben taviz veriyorum sanırım çok. Her dediğine evet deyip kendimi savunmayıp özür dilemeye alışmışım. Acaba rest çekip böyle uğraşmaktansa daha mı iyi olurdu. En son saçma birşeyden yine bana yalan söylediğimi düşünüp her şeyi bitirdi. Ama arkadaş olarak hep yanımda olacağını söyledi. Biliyorum bir kaç hafta aramasam beni özleyip unutup arayacak. Bana beni rahat bırak güvenilir biri olduğunu kanıtla hayatını yaşayıp dedi. Soruyorum ne yapmalıyım? Kötü veya güvensiz biri olduğumu da düşünmüyorum. Fakat her şeyim batıyor ona. Beni seviyor üzülüyor ama benim mükemmel olmamı da beklemesi çok yorucu. Diken üstünde ne zaman ne olacak diye kendimi sabote eder oldum. Sadece tekrar sevgili olmak isterdim. Keşke tekrar bana güvense sadece sevmese yanımda mutlu olmasa. Bazen beni kullandığını düşünüyorum ama kullanılacak bir şey de yok. Bir insan bu kadar sevebilir mi diyorum? Sevgisinden o kadar kırılıp yanımda mutlu olduğu halde sevgili olmamaya dayanan. Sizce ne yapmalıyım? Artık her şey netleşsin istiyorum.
Eski Sevgilim benimle tekrar sevgili olmak istemiyor?