+1 yılBunun birçok nedeni olabilir.
Bedenin şekil değiştirmesi, memelerin süt kokması, çatlakların oluşması, bakımsızlık olabilir... Bununla birlikte kadının garip isteklerini yapmacık bir şekilde doğuma kadar sabırla yerine getirmeyi düşünen erkek, içten içe duygusal olarak bu duruma katlanamayabilir...
Belki bebeğe zarar gelecek diye kaçınabilir...
Kaldı ki bana göre en büyük etken kadının artık bir anne olmasıdır... Yani anneyi herkes kutsal kabul eder. Tartışılmaz kutsaldır anne! O artık annelik rolünü üstlenmiştir onun zihninde. Aslında dokunmak, deliler gibi sevişmek ister ancak kutsal olan bir şeye nasıl el sürebilir o süreçte? Geçici bocalama dönemi yaşar. Travmatik olursa kalıcı olur. Roller değişir. Eşini kadını olarak değil de, annesi olarak görür, onun yerine koyar ve cinsellik yaşayamaz eşiyle... Kendini çok zorlasa bile sonuç odaklı, hemen boşalmaya konsantre olur. Geçici bir rahatlığın ardından anneyle özdeşleştirdiği eşiyle yaşadığı bu durumdan pişmanlık duyup uzun süre dokunamaz eşine ve cinsel açlığını doyurmak için farklı kadınlara meyleder... Çünkü eşi annesi olmuştur artık ve anne kutsaldır! Anneyle cinsel ilişki olmaz! Artık ona yeni bir sevgili gereklidir... Kadınıyla aşk yaşayamaz... Çünkü sevgilisi değildir evdeki kadın, sadece ve sadece bir annedir!
Saygılar...20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl"Neden aldatir" demistin ya iste bu yuzden, erkek adam hamile eşten uzaklasmamali aksine daha cok yakin olmali, o guzel aşkin meyvesini tasiyor O kadin, cinselik diyenlere guluyorum ayrica, 5-6-7 ay kadinsiz kalmak dunyanin sonu degil... Arti hamile kadin erkegini dusunur cunku daha hassastir bu devrede...
41 Yorumla
+1 yılistatistikler kadınların genelde hamilelik döneminde aldatıldıkları yönünde...
11 Yorumla
niye uzaklissin canım aksine daha ilgili olurlar bnce
26 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Aksine şahsen ben olsam daha ilgi gösterir ve daha şefkatli davranıp yattığı yerden kalkmasını dahi istemem.. o hamile olan insan benim eşim ve çocuğumuzu karnında taşıyor, ben nasıl kaçarım ondan. Ailemize gelecek olan meyve daha tatlı ve güzel olması için daha anne karnındayken bile benim şefkatime ihtiyaç duyar.
60 Yorumlaben şahsen uzaklaşmak bir kenara bırak o dönemde kölesi olurum be 2 ruh taşıyandan niye uzaklasırım canım o benim :)
22 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım seks yapamadıklarından ya da eşlerinin hormonal dengesizliklerinden dolayı meydana gelen duygusal değişimlerden. bir anda mutlu, bir anda ağlıyo, bir anda kavga başlıyo, sonra sarılmalar cicilikler. Bunlar sanırım. Ama hiç hamile bir eşim olmadı o yüzden sadece tahmin.
10 Yorumla benim eşim cinsel anlamda uzaklaştı ve bebeğe zarar gelmesinden korktuğu için olduğunu söyledi hep. zamanla ikna ettim ve doktordan riskli olmadığını duyunca rahatladı biraz ama yinede bana sebep sadece oymuş gibi gelmiyor. Hep ben istiyorum diye benimle olduğunu dusunuyorum yani beni kırmamak, üzmemek için yaşadığını ve her ne kadar o anki yoğun istekle olsamda sonradan bu beni düşündürüyor ve birazda uzuyor. cirkinlestim mi acaba beni sevmiyoru mu artık gibi düşüncelerle doluyorum ve bu da bir bahane bulup sürekli tartışmak istememe sebep oluyor birde aldatıyor olabilecegini düşünmeden edemiyorum. Zor bir durum özellikle hamilelik piskolojisiyle
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekler hamile eşlerindne neden uzaklaştın. bikaç salağın yaptığı saçmalıkları neden bize maal ediyorsunuz
21 Yorumla
+1 yılKadının iyisi erkek askerdeyken erkeğin iyisi kadın hamileyken belli olur.
50 YorumlaZoru görünce hep ilk yaptıklari uzaklasmak kaçmak genelde erkeklerde..
30 Yorumla
+1 yılKarnında bebiş olduğu için bir çekinme oluyor haliyle
11 YorumlaAksine yakınlaşırım , yalnız bırakmaya tedirgin olurum.
20 Yorumla
+1 yılUlan eşim hamile olacak ben ondan uzak olacağım öyle mi?
20 YorumlaÇünkü görünüşü estetik değil çirkin ve göbekli görünürler ayrca hormonal sebeplerden dolayı ruh hallerindeki değişikliklerden rahatsız olurlar.. şahsen ben de hamile kadınlardan tiksinirim.. cinsel anlamda soruyorsan bebeğe zarar vermemek için uzaklaştıkları da düşünülebilir ama hamilelikte cinsel ilişki sakıncalı değildir
04 Yorumla- +1 yıl
Saçma. Yanlış düşününüyorsun tam tersi eşimi hamile görmek duygusallaştırır beni, hamile olmak çok doğal birşeyin neyin estetikliğınden bahsediyorsun?
Yok göbekliymiş falan.. bu kadar güzel görünmek için abartmayın sırf bunun yüzünden hamile olan biri bu yazını görse depresyona girer kötü sonuçlar olur..
+1 yılkorkar..
hem bebeğine hem eşine birşey olacak diye..
tabi bu anlattığım fiziksel olarak..
duygusal olarak uzaklaşmak, adiliktir..10 Yorumla
+1 yılbu tamamen bilgisizlik ya da aşırı merhamet ile birleşen korkudan... gebelikte bir sorun yoksa cinsel ilişkiye getirilen bir yasak yok... tam tersine tavsiye de edilmekte
10 Yorumla
+1 yılÇocuğumun annesi olacak ve uzaklasacagim. o bir doğurasıya ben dokuz doğururum yav.
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 8,3b cevap paylaştı. bu birazda kadınla alakalı. hamilelikte cinsellik yararlı. bunu karşıya hissettirmek lazım
20 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 2,8b cevap paylaştı. neden uzaklaşın ki hatta bence insan hamle eşine daha bir ilgi alaka göstermeli karnında onun çocuğunu taşıyor
10 Yorumla
+1 yılfarklı görünürler artık o ince belli hatun yok karşılarında ve başka birisiymiş gibi çekinirler.
10 YorumlaBu kadar cahil olmayın hamilelikte seks hem anneye hem bebeğe faydalı iyi araştırın derim
20 Yorumla
+1 yılBen aksine daha çok bağlanırım. Şerefsizlerle evlenirseniz olacağı o.
20 YorumlaBence uzaklasmasi sacma olur cunku sonucta senin cocuqunu tasiyo birazda adam cinsel iliski yasayamadiqi icindir diye dusunuyorum. Kaldi cok azdiysa 31 ceksin yani
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 2,1b cevap paylaştı. Erkekler uzaklaşmaz. Şerefsiz olanlar uzaklaşır.
314 Yorumla
+1 yıluzaklasmaz aslında sadece doğum telası stres derken biraz kadınlara öyle gelir
10 Yorumla
+1 yılneden uzaklaşalım ki tam tersi daha fazla zaman geçiririm
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılFazla naz gamze yapıyor kadınlar. Abartıyorlar herşeyi
10 Yorumla Bilmem evlenirsem esim hamile kslirsa ve uzakkasirsam soylerim
10 Yorumla
+1 yılOlur mu oyle sey ya
Ikimizin canini tasiyor olacak
Daha cok sever sıkı sarilirim ben20 YorumlaUzaklasmaya gerek yok ki yine yapilabilinir biseyler
10 YorumlaEşimizin hormonları yüzünden yaklaştırmıyor ki yaklaşalım
10 YorumlaVitrin güzeli enli güzele dönüyor ondan olmalı 😁
13 Yorumla
+1 yılİlk kez duyuyorum böyle bir şeyi. 😳
12 Yorumla- +1 yıl
Çok şükür yok 😊
+1 yıl"erkekler" hamile eşlerinden uzaklaşmaz?
16 Yorumla- +1 yıl
o apayrı bir karakterde insandır. erkekler diye katagorize edemezsin. şahsi düşüncem birgün evlenirsem de eşim hamile kalırsa heyecandan dizinin dibinden ayrılamam gibime geliyor.
- +1 yıl
hamilelikte uzaklaşmak kadının psikolojisino alt üst eder. yanlış.
+1 yılsonuçta sikemicel karısını uzaklaşr yani. ama ciddi bir uzaklaşma değil. ne yani karnındakiyle mi sevsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüldüm bu soruyu görünce. Acaba bende bir anormallik mi var ki
10 YorumlaUzakladiyorlar bebeğim malum fizik bozulunca
110 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpsikolojik birşey, kadın da uzaklaşıyor sadece erkeğe özgü değil.
10 YorumlaBilemrm benim eşim dahada bağlandı
30 Yorumlasaçma geldi karnında uyurum :)
20 YorumlaIlişkiye giremedikleri için
14 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 7,3b cevap paylaştı. Onu ben de hiç anlayamıyorum..
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılHamileyken çok birlikte olamıyolar çünkü
10 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılher erkek uzaklaşmaz.
10 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİstekleri nazlari kaprisleri bitmezzzzz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzaklaşmazlar aslında
10 YorumlaBöyle bir durumda eşinden uzaklaşmak adiliktir
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılUzaklasmaktan kastin tam olarak nedir
12 Yorumla- +1 yıl
O karakterle ilgili bisey esine sadik olmamakla ve onu yetistiren ailesiyle ilgili
+1 yılneden uzaklasayim ki?
10 Yorumla
+1 yılUçkurunu tatmin edemediğinden neden olacak😒
10 Yorumla
+1 yılHamile erkek olduğun için
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılValla hiç hamile eşim olmadı olsa da uzaklaşmam.
10 Yorumla
+1 yılBen hamileyken böyle bişey yaşamadım
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum hamile olmadım
10 Yorumlabilmem, hiç hamile eşimden uzaklaşmadım😴
10 Yorumla
+1 yılHamile eşim olunca düşünürüm
20 Yorumla
+1 yılbilmem ilk defa duydum bunu
10 YorumlaHormonlar yüzünden olabilir
10 Yorumlaben 7 aylık bile olsa severim
11 Yorumla
+1 yılDoğacak çocuğu ile göz göze gelmemek için
10 Yorumla
+1 yıluzaklasmaz uzaklasanda birlikte olamadigi icindir
10 YorumlaŞerefsizse uzaklasır
20 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 24,4b cevap paylaştı. zarar görmesin o evrede bebek diye
10 Yorumla- Devamını Gör (27)
5 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar