Utangaç insanı bilerek utandırmak?

Sevgilim sürekli beni utandırıyor bu arada çok utangaçım başka biri varken sevgilim demeye bile utanırım artık kalp krizindenmi gidicem bilmiyorum konuşurken gözüne bakamıyorum geçen gün bişey anlatıyordu bende onu dinliyordum ama yere bakıyordum oda bana sen beni dinliyormusun dedi bende evet dinliyordum dedim sonra başımı kaldırıp gözlerim e baktı ben o an yerle bütünleşip parke olmak istedim bide kızarmazmıyım sonra bide üstüne opmezmi o an terlikle öldürülen sivri sinek olmak istedim sürekli böyle şeyler yapiyo ve artık dayanamıyorum cosplay yaparken başımı sevip sevip duruyo bikaç kez neko girl karakter lerinden olmuştum tasmamdan tutup çekti sonra perde takıyodum oda oturuyodu merdivenden dusdum tam da önüne sonra beni taşıyıp koltuğa koydu be perdeyi taktı anlıycaginiz durum böyle artık utanmaktab sıkıldım bu arada utangaçlığımın sebebi kısa olmam ve gulunce bende göz kalmıyor sonra ayaklarım cok küçük daha bir sürü neden var lütfen saçma sapan yorumlar atmayın troll değil zaten gizli kullanıcı yı acamiycak kadar utangacim
Utangaç insanı bilerek utandırmak?