Eski sevgiliye karşı vicdan azabı?

merhaba arkadaşlar neredeyse 5 seneye yakın zamandır birini seviyorum. bu kişininde bana karşı duyguları vardı ama çocuk yaşta olduğumuz için (şu an 18 yaşındayım) çıkma gibi bir olay olmadı aramızda yani ama ikimizde bilirdik ve bir şeyler paylaşırdık. her şey çok güzel gitti ama ben bu sene hayatımın en büyük hatasını yaptım ve başka biriyle çıktım ama bu süreçte o benı bırakmıstı arkadas kalmak istedigini söylemisti ki baazıı nedenlerden dolayı yalan soylemıs ben bunu yeni öğreniyorum. yenı cıktıgım kısıyı sevdıgımı zannedıyordum ama onu kafamdan atamadım 1 2 aylık bir süreçte ilişkimi bitirdim karşı tarafa haksızlık olmasın diye. şimdi ise eski sevgılımle ( bir nevi sevgili) tekrar konuşmaya başladık ve benden hoşlandıgını söyledi. asıl korku ise o 2 ay çıktığım çocugun bana kızıp arkamdan kotu seyler soylemesı ve mutlulugumu bozması :// sonucta onu bırakan bendım ve biz cıkarken eskı sevgilimi unuttugmu soylemıstı. ayrıca onunla yakınlasmalarımız oldu. hıcbırı cok ılerısı degıldı ama bana göre elin tutma bile aldatmak :// işte bu yüzden onun yüzüne bakamıyorum kendimi suçlu hissediyorum. bide erkeklerin bire bin katma olayı var tabi. çok pişmanım ve bunalımdan çıkamıyorum ne yapmalıyım? yalnızlığımı tercih etmeliyim. bu arada kötü yorum yapıcak olanlar yazmasın
Eski sevgiliye karşı vicdan azabı?