Şimdi şöyle ki ben böyle bir hatunla evlenmek istiyorum. Benim maganda genlerim ve bu tipte bir kadının güzelliği çocuğumuzda birleşir on numara olur. "Yok gitme abi, bu kızlardan var Türkiye'de" diyorsanız gitmeyeceğim. Bana yardımcı olun bakalım.
Al benden de o kadar. Bakım yapmayı gözüne eyeliner çekmek zanneden zihniyette bir kadın istemiyorum açıkçası. Kadında hafif karın kası, sıkılaşmış kalça-bacak, cin gibi bakışlar olacak. Vallahi kendim için istemiyorum, kolumuza taktığımızda "yine yapmış yapacağını" desinler. 👌🏻
Vardır elbet, bana denk gelmiyor demek istedim. E normal tabi denk gelmez, yıl kaç olmuş Whatsapp dışında uygulama kullanmıyoruz. Şunu da belirteyim! Kel ve göbekli biri olup da böyle kadınları aramıyorum, özeleştiriyi de yapıyorum yani. Bu önemli nokta. 👌🏻
Özeleştiri yaptığınii biliyorum. Benden sana tavsiye.👉Yanlış ortamlarda arama aşkı ✌Zaten arasanda gelmez. Aşk oyle bir şeyki baliklama dalar insanin hayatina. Kapina dayandığin git ben musait degilim diyemezsin. Aşk kapidan girdiginde mantık bacadan çikar. Hayat öyle bir sey süprizlerle dolu. Umarim çikar karsina sana sen oldugun icin deger verebilen biri. Dışarıdan harika bir hayatin olabilir. Cebinde limitsiz kartların. ya da sinırsız harcama imkanin. Onemli olan ne biliyomusuz.. 👉şükür etmek. 👉adam kalmak 👉kibir ve egodan uzak durmak
Kibir ve ego kısmı biraz ağır basıyor bende ama dediklerine hak veriyorum. Aşk konusu bence biraz saçma, galiba ondan kapımı çalmıyor. Çalsa tersleyeceğim için herhalde. Zaten mantık ilişkisi arıyorum.
Iste ordada yanlış yaparsnız... çünku mantik ararken en büyük mantiksizliga kapilmakta var. Birde böyle dusun. Sen kapilarini sonsuz acmazsan sacma bulmaya devam edersen geleni kışkışlayip cevrendeki kızlari paçalarindan attigin, senden sevgi bekleyen sevimli kopeklere benzetirsen 70 yasinda prostatli yalniz bir pinpon erkegi olarak yasamaya mahkum edersin kendini.. dikkat edersen "edersin kendini"diye yazdim. Çünkü ne edersen kendine edersin. Sen evrene aşkla ilgili güzel mesajlarini aşka sonsuz kapim acik seklinde yolla. Ama bunu yaparkende inan. Kalben inan.. seni yormus olabilirim kusura bakma. Alanim bu 👉Yaşam kocluğu Birilerine biseyler katmaya bayiliyorum. umarim sanada katabilmisimdir.. Eger oyleyse sevinirim.
Sen çok pozitifsin, benimle muhabbet etme mesleki kariyerin alt üst olur. Zira ben çok negatifimdir. Olaylara son derece realist ve karamsar bakarım. Beni yormuyorsun.
Iyide benim isim bu☺ devamli pozitif degil devamli negatif insanlara guzel duygulari empoze etmek. Hayata farkli bakis acilari saglamak. Aslinda derinlerinde sakladiklarin var senin. Birseyleri o düşunmekten hallaç pamuğuna dönmüş beynine dert ediyosun. Alkolu kendini unutacak kadar iciyosun belki. Belkide ailevi sorunlarin var. Makam mevki koltuk vesayire... ama unutmaki hepimizin farkli sinavlari var bu hayatta. Bazi şeylerin sahip olduklarinin kiymetini bilir şükredersen eminimki o sıkıntılarin hafifler. Mesela yarin her zamankinden farkli birsey yap. Her gün klişelestirdigin o monoton rutinden sıyril. Daģda koş, bunu hep yapiyorm zaten diyorsan al bir kitap hafir muzik esliginde kitap oku. O harala güreleden uzaklas. Kendini dinle. Gorusme kimseyle. Gune erkenden basla. Yolda yururken bir cocugun basini oksa , ona sevinecegi birsey yap. Git ailenden birilerini öp. Iyiki varsin de.. yaparmisin bunlari bilmiyorm. Bu arada kariyerimi alt üst ettin diyelim. Yeniden yaparim. Güç çünkü✌
Güzel konuşuyorsun. Zaten yaptığım şeyler bunlar, pek konuşup anlatmıyorum ama renkli bir hayatım var. Buradan göründüğü gibi hayatı "para" olmuş biri değilim. Balık bile tuttum yahu.
Insanlara kendini farkli yansit veya yansitma , tek basina kaldiginda kendinsin zaten.. evet balik tutmak harika acayip deşarj eder. Bisey sorucam.. yengeç veya akrep erkegi olabilirmisin?
Sen kesinlikle balık tutmaya giderek cok iyi yapiyorsun. Akrep balik yengec. Su grubu burclari. Stresini su alir. Balik tutmak harika hissettirir. Sinirlendiginde ellerini yika. Duş al. Yeniden dogmus gibi huzurlu olursun. Akrep erkegi ozelliklerini cok iyi bilirim. Huylarinida. 😆😆👌
Burcunun erkekleri genellikle iri gozlu olur. Hipnotize eder gibi bakar. Enerjileri oldukca yuksektir. Ince ve uzun bir bedene sahiptir. Abur cubura duskundur. Aşik oldugu zaman son derece kısıtlayicidir. Koyu renk kiyafet takintisi vardir. Ve yakisir. Sadık gerçekci tutkuludur.. kuşkucu yaklaşımlari vardir. annesine oldukca duskundur. intikamcidir. Kizarsa intikam almadan birakmaz. Duygusaldir ama belli etmez.. Odaklanma sorunu yasar. Inatcidir. 👌 #akreperkegi
Ay cok severim kova kadini harikadir.. Aşırı hesapci ve zekidir. Hesaba kafasi inanilmaz yatkindir. Gosterislidr. Ya laf lafı acti... 1 saattir sohbet ediyoruz by mikemmel😆😆👌
Benim pek sohbetim yok buradaki üyelerle. Yalnız senin bilgilerini kullanmak hoşuma gitti, ilginç şeyler öğreniyorum. Annem de ayrı bir ruh hastası açıkçası. Benim hep kız olmamı istemiş, erkek olacağımı öğrenince üzülmüş biraz. Bazen anneme cina cins sorular soruyorum. Mesela "evlendiğim kızı dövsem sana gelse ne yaparsın" diyorum, hemen gider mahkemeye veririz seni, dünyanı söndürürüz diyor. Kadın bana düşman sanki.
Operim ellerini onun. ☺ Ne güzelde söylemis. Sana karsi degil o. Kadina siddette karsi.. bunu yapani da oglu olsa bile desteklemiyo. Bence harika.. Sende bu konuda ciddi degilsin heralde? var mı oyle agresifligin? Ayrica guzel bence sohbetin. Farkli degisik insanlara sohbet et. Sana biseylere katarlar. Belki sende onlara.☺
Hayır ciddi değilim tabiki, annemin bu konuda hassas olduğunu bildiğim için damarına basıyorum sadece. "El kızı değil mi bu tabi ki döveceğim" diyorum kuduruyor, kızıyor bana kovuyor. Canım annem ya. Neyse; ben soğuk konuşurum ama saygısızlık etmem insanlara. En kaliteli sohbetin de karşındakinden bir şeyler öğrendiğin sohbet olarak değerlendiririm. Mesela şu an kaliteli bir sohbet var masada. Senin burcun nedir?
Onlar aşildi benim tarafimdan merak etme. Ayrica bana diyosunda sende duygu adamisin.😊 Törpuledim ben oyanlarimi. Duygusaldir balik kadini. Hatta aşk kadinidir. Romantizmi doruklarda yasar. En guzel sekilde mutlu eder erkegini süprizleriyle sasirtir. Sadece deger verecegi kisiyi iyi secmesi gerekir. Yoksa ciddi yaralar alir. Yasadm cougunu. Ama atlattim sukur. Hayat ışıgim sayesinde ustesinden gelebiliorm. 😄 Yükselen burcu yay. Ates grubu. Gücü ozguveni oradan tamamliyor zaten. Lider ruhuda. Seviyorm ya burcumu. Ya sen akrepe akrep cok duygusal degilmisn.. hatta cogu zaman negatifmidir dusuncelerin?
Duygusallık çok aslında bende. Yolda mırıldanan kediyi bile eğilip sevdikten sonra, onu bırakıp giderken içi burkulan adamım ben. Ama iyi değil işte, insanlar kullanır bu duyguları. Duygusal olduğumun farkındayım, ama gizlemeyi de iyi biliyorum. Bunu "akıllanmak" olarak değerlendirebiliriz
Akıllandigina eminim. Guzel tecrubeler edindiginede. Aşkta çok dikkat et olurmu? Kolay kapilma. Duygularina yenik dusme. Kullandirma o temiz hallerini. Saklaman gusel aslinda bir yandanda şu var. Çok saklarsan yalnizken patlarsin. Hani insanlarin bir sinır cizgileri vardir. Aşmamak gerekir, Mesela ben hep soylerim. Herkesin damarina bas, ama benimkinden zıpliyarak gec.😃😉👌Bu uyarimi dikkate alanlar basamaz damarima. Basıyolarsada dominant olan yanim anında cikar ortaya. Sende inatcisin mesela. Hayatindan bezdirirsin insani bence.😆😃😃😂yani oyle duygularinla oynayani filan..
Aslında aynı şeyden bahsediyoruz seninle. İyi duygularımı bir kere kullandırdım, sonra akıllandım. Bir hatayı tekrarlamam ben. Bu arada nasihatlerin için teşekkür ederim. Ayrıca hayattan bezdirme konusunda çok haklısın, mahvederim. 🔫
Sana kattığım birseyler varsa sevinirim. Güzel sohbet icin bende tesekkür ederim bu arada. Kin beslememeye calis. Insanlari affedip Allaha havale etmeyi adet haline getir bence. Kin gütmek hasta eder insani. Mesela biri sana yanlis yapti. Hemde cok samimi oldugun biri. Affet. Ama hayatindan uzaklastir. Dogru olan yol bu. 🖒
Rica ederim. Dediğin doğru, sana hak veriyorum. Ama ben bunu yapmıyorum. Allah'a havale edince adalet gecikiyor, intikamı bizzat almak çok rahatlatıcı gerçekten. Sana da tavsiye ederim:)
Ay sana ne diycem. Sana diyorumda gecen gun kadının tekini seni Allaha havale ediyorum dedim. 3 gün sonra kocasini acile kaldirdi. 3 gundur hastanede yatiyo... ya aslinda boyle olmasini istemezdm ama haksizlik yapti oyuzden.. Ogunde gunlerden cumaydi. Dedimki bugun mubarek cuma. Muslumanlarin bayrami. Seni bu mubarek gunde Allaha havale diyorm." Suratini gormeliydin. Ah etmedim aslinda.. Ama şu kadarini bil. ALLAHIN ADALETI SASMAZ.. SENINKI ŞAŞABILIR BAZEN.. Sen hafir bir ceza verirsin. Ama belki Allahın verecegi daha agir olabilir. Boyle dusunurmusun? Mesela👌
Ele bak 👌🏻 Çok yerinde bir emoji oldu. Benim seninle paylaşamayacağım olaylar var, Allah'ın adaletini göremediğim olaylar. Kendim müdehale etmek zorunda kaldım. #EkSoru: Belki de Allah benim müdehale edeceğimi bildiği için kendi karışmamıştır? Biraz kafa karıştıralım.
Allahın hicbir zaman bir kulunu kotüluk veya cezalarla uğrasmasini isteyecegini sanmiyorm. oyle dusunmuyorm. Aksine bize namazi ve islamin sartlarini yerine getirmemizi emredip , bos insanlara kin güdüp hadlerini bildirmemiz yerine gunahlarimizi affedmeyi ona yakararak dualarla tovbeler etmemizi istiyceni dusünuyorm. Ben kotulerin bir sekilde cezasini bulacagi bunuda er ya da Allahin tecellisinde isleyecegi taraftariyim. Gonul isterki böyle bize zarar vereni ibreti alem olsun die meydan dayagiyla gebertmeyi, ama mutevazi ve naif kisiligimiz buna el vermeyeceginden bu istek kursakta kalir. Dedigim gibi en gusel yol Allaha havaledir. Cünki o , ol emriyle oldurur..
Ben de imanı güçlü biriyim. Başarılarımın hepsini şükretmeye borçluyum diyebilirim. Cuma namazlarını hiç kaçırmam ama günlük namazları kılmam. Allah'a inanıyorum ama İslamiyet ile ilgili sıkıntılarım var, o yüzden sorgulamıyorum.
Daha derine inmeyelim istersen.. Hayata yarin sabah itibariyle benim gibi bakmaya başlarsin falan .. 😄 butün tezlerini çürütürüm filanlar falanlar.🖒 çok sevindim cuma namazini kılıyor olmana. Allah kabul etsin insallah.🙇
Şaka ediyorum yahu, kimsenin tezlerini yıkmaya çalışmam, uğraşmam #bylifecoach Aslında ön yargılıyımdır ben, nickine bakınca senin böyle hoş sohbet aklı başında olduğunu düşünmek olmazdı. Ama oluyormuş, bak bisey daha öğrendim.
Tesekkür ederim.🙈 Onyargılar... ah o on yargılar.. Hep kavgalar empati eksikligi ve cabuk karar vermekten olur.. hatta bunun hikayesi bile var. Sana link atmak isterim. Nickimi 5 dakikada aldim ya. Oylesine kisa mesaj vermeli bise olsun istedim. Aklima bu geldi. Ama seviyorm yinede.😄
✊✊👉Hayat, havaya attığımız 5 topla oynanan bir oyundur. ⚽⚾⚽⚽⚽⚽Bu toplardan sadece bir tanesi lastiktir, diğer toplar ise camdandır. Bu toplar; ✔işimizi, ✔ailemizi, ✔sağlığımızı, ✔dostlarımızı ve ✔benliğimizi temsil etmektedir. Bu 5 top içinde bir tek İŞİMİZ lastik toptur. Onu düşürürsekte zıplatabiliriz. Ancak diğer 4 top camdan yapıldığından, düşerse kırılırlar ve yerlerine konulamazlar.😨 Bunu fark etmeli ve hayatımızı bu dengeye göre kurmalıyız.👍 Oysa hepimiz O lastik topu tutabilmek uğruna, diğerlerini kırıp dökeriz.😕😋 Dostlarınızı çantada keklik sanmayın.:) Sıkıca sarılın onlara, tıpkı hayata sarıldığınız gibi.👭👬👫💑👪 Çünkü onlarsız hayat anlamsızdır.👌 Hayatı çok hızlı koşmayın. 🏃Nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. ↖↗⤵ ▶↔Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel biryolculuk olduğunu aklınızdan hiç çıkarmayın.. (bugünkü motivasyonları buydu 3 danısanima gönderdim. Toplu mesaj olarak)
Bu sadece örnek. Ben spor yapan, fiziğine dikkat eden kız arıyorum. Bakımı sadece eyeliner sürmekten ibaret sanmayan, aynı zamanda da kültürlü kız istiyorum.
Ya bir git mk kabuğunu byenmeyen göbği çatlamış türk erkeği git o zaman onlara acaba beğenirlermi hahah hatta gidemessinki dil sıfır mk yazıık üÜldüm ya bu zavallıya o zaman evlenmeyin türklerle mk bana türk erkeğini övmeyin coolluğun küfür etme olduğunu zanneden türk erkekleri msela göbeği çatlamışlar sizin gibileri bizden allah korusun sakınsın mk.
İki lafından biri "sizin gibiler" olmuş. Beni bu davar çobanlarıyla nasıl aynı tutarsın, resmen Allah'a küfür ettin şu an o beni özel yaratmıştı. Dil yok demişsin, cart curt demişsin, demişsin de demişsin. Özgeçmişimi yazsam aşkından altına işersin, beni burada konuşturuyorsun. "MK" diye küfür eden kızdan da anca mahalleye torbacı olur. Bence benim gibi biriyle iki kelam konuştuğun için tanrına şükretmelisin. Hadi hoşçakal tatlım
Evet sizin gibiler ünkü siz ayen bir bo. Olmadığı halde kendini bir beğenmiş sanan bencilden ibaret olduğunuz apaçık ortada hem senin geçmişin yokturki sen olsa olsa daha annen altına bez bağlardı konusma sende o zaman konuş diyenmi var hem sizin gibi erkekler de dünyada yer edinememiş fakir çöpçüler olursunuz anca senin gibi biriyle de konuşmak tam mallık olsa gerek yorumu yazan sensin geçmiş burada ağalananda sensin kabuğunu beğenmeyen türk erkeği işte adı üstünde türksün son olarakta bana tatlım demeye hiç bir türlü hakkın yok çünkü sen bir hiçsin.
Brezilya'ya kürek çekerek gitmeyeceğim yahu internetten bile alırım bileti atlar giderim. O sorun değil de bizim memlekette yok mu spor yapan diri popolu kızlar?
Tip var, kültür var, İngilizce ve Fransızca var, 16 yabacı ülke dolaşmışım, yelken gibi omuzlarım ve Antep usulü baklavalarım var. Sırf magandayım, altın saat altın zincir takıyorum, takım giyiyorum diye mi kızlar beni istemeyecek. Kenarımın kızları onlar.
Ayrıca; kızın bacağını poposunu beğendiğimden değil sorum, Türkiye'de de böyle spor yapan fiziğine dikkat eden kızlar var mı? Varsa boşuna gitmeyeyim... Malum bizim kızlar "bakım" dendiğinde akıllarına eyeliner filan geliyor. Ondan yani...
En İyi Cevaplar