Gidiyorum kokun hala üzerimde
Sana korkular bıraktım bir de yeni başlangıçlar
Bir kendim bir ben gidiyorum
Cunku kiymetini bilmez onu anlayan onun daima yaninda olan kisi odur ama o an icin nefsine yenik dusup ofkeyle kizginlarini kusar yeri gelir fazlasini bu soruyu bnde kendime cok sorarim bn kimseyi uzmemeye calisirim ama beni sevdigini soyleyen hayat arkadasim evliligimizden bu yana yapmadigini birakmadi insan bir sureden sonra bu insan beni sevmiyr sevseydi boyle olmazdi diyor ve gitgide sogumaya basliyor vee sonu husraannnn
Kısaca üzüyor kırıyor işte nedeninin bir önemi var mı sence? Daha kırdığı kalbin gönlünü almadan bir daha kırıyor.
Bende kırdım artık patlama noktalarım oldu sabrımin tükendiğin ve karşimdaki insana artık anlayış tanıyamiyor oldum.
Sonuç koskoca kırılan kalp kimse senin sevdiğin gibi sevmiyor ya da sen onun seni sevdiği kadar sevemiyorsun.
Kıymet bilinmiyor usta bilinmiyor hiçler tüketiyor sevgiyi...
Aynen ben sevemiyorum uzağımda sevemk istesem de olmuyor.
https://www.youtube.com/watch?v=eidT8uyoEOk benden sana gelsin :)
Teşekkür ederim😊Zeki müren dinlerim.
Ben gitme sana muhtacim dinlerim birde yıldizların altinda varda yine dinlediklerim bunlar başka.
evet😊
İnsan olduğu için insan hata yapmak üzerine kurulu bir makine gibidir. insan kelimesinin kökü ünsüyetten yani eksik tam olmayan kusurludan gelir işte tamda bu yüzden hep sevdiklerimizi hep bize en yakın olanları üzüp kırıyoruz. ve işte bu yüzden en büyük düşmanlıklar birbirini en iyi tanıyanlar insanlar arasında olmuştur.
Sevdiği salak salak konuşup saçmalıyordur, ve ne kadar salak olduğu yüzüne vurulunca gocunuyordur.
Cevap
1Cevap
İnsan en çok sevdiğine zarar veriyor ama bunu farkında olmadan yapar.
Elbette kırmışımdır ama o beni daha çok kırdı en sevdiklerimiz malesef en çok Can'ımızı yakıyo bunu niye yapıyolar anlamış degilim ama geçmiyo bu yapılanlar
İnsan ne kadar sevsede bazen sevdiğinin kıymetini bilmez ve insan hata yapabilen bir canlı olduğundan dolayı üzebilir.
Kasap sevdiği deriyi yerden yere vururmuş derler ama ben pek katılmıyorum sevdiğini insan üzmemeli yoksa pişmanlığı içe çok zor olur
Bilmem ben uzaklaştırılan taraf olduğum icin bunu hiç anlamam
Aslında daha çok sevilenler inceliyor Çünkü değer çok görüyorlar
bilmiyorum ama belki bize ne hissettirdiğini anlasın diye olabilir..
Malesef incitende bizler incinende. İnsanoğlu olarak azı bulur çoğu ararız. Çoğu bulur azı isteriz. Kusur görmekte üstümüze yoktur kusurumuzu görmek dışında. Ne desek ki ağaca balta vurmuşlar sapı benden demiş.
Asla yapmadım
Kendisi üzülmekten korkar.
Yapısı bozuktur
Sevdiği insanlar için fedakarlık yapabilir bazı davranışlarını düzeltmeye çabalar en azından eğer hiçbir değişiklik olmuyosa da ya yapısı bozuktur ya da güçlü bir sevgi beslemiyodur
Olabilir
Belki farkında bile değildir.
Dikkat ettikçe elimiz ayımıza dolanır
Nazı ona geçiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar