Ayrıca siz erkekler açılmadan ve ya teklif etmeden önce arkadaşlık kurmayı mi tercih edersiniz?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Bir kiza pat diye cikma teklif edersen , reddedilir ve oturup kalirsin.. once bir sekilde diyaloga girersin.. bu arada da ilgini de belli edersin kiza.. sobra diyalog zaten sekillenir.. kizin da ilgisi vqrsa sohbet ilerler.. sonra ufak ufak komplimanlar, atilan zarflar derken, kiz da bu dogrultuda devam ediyorsa acilirsin kiza .. bir kizdan hoslaniyorsan bastan belli edeceksin.. seni en bastan karsi cins olarak gorecek.. hic bir sey yokmus gibi arkadas olursan, kiz iki hafta sonra , kanka muhabbeti yapar sonra acilirssn da , ay ben seni arkadas olarak goruyorrumm der, apisir kalirsin kizi rahatsiz etmeden belli edeceksin ilgini. uzeri kapali anlik minik kurlar.. saglikli bir acilma olur.. daha dogrusu su akar yolunu bulur.. kimse kapak olmaz en azindan.. uzulmez yani.. cikma teklif ettim hayir didii olayi olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılYorumları okur musun bide yorumlardaki link e girip soruma bakar mısın
Soran+1 yılSadece soruma baksan o zaman
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Birinden hoşlanırsam bunu o kişiye söyleme taraftarıyım ama sevgili olmam. Bana göre sevgililik evliliğe atılan ilk adım yani biriyle sevgili olursam o kişiyle ciddi düşünüyorum demektir. Bugüne kadar hiç kimseye teklif etmedim zira henüz evlenebileceğimi düşündüğüm biri çıkmadı karşıma. Öyle eğlencelik ilişkiye karşıyım evleneceğim kişiye şimdiden sadık olmak istiyorum açıkçası bu yüzden öylesine sevgili olamam birileriyle önce tanımak uyumlumuyuz görmek isterim uyumluysak ve o da benden hoşlanıyosa o zamanda sevgili olalım derim ve ciddi bir yola adım atarım😊
18 Yorumla
Soran+1 yılHa yaşa bende aynı şekilde düşünüyorum ama onun ne düşündüğünü bilmiyorum ondan da hoşlanıyorum o da benden hoşlanıyor belli ama benim düşüncemin farkında mı bilmiyorum ve gelip açılmadı da öyle çok bir muhabbetimiz de yok henüz ve yaşımız da 19 yani ben böyle düşünebilirim ama onun için şu anda böyle düşünmek için bu kadar ciddi düşünmek için erken olabilir belki diye de düşünüyorum sence farkında mıdır ne düşündüğümun
Soran+1 yıl
Soran+1 yılBide cevabına yaptığım yoruma cevap verseydin çok iyi olurdu aslında :)
Soran+1 yılSağol teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Erkekler Ne Diyor
15
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen çıkma teklif etmedim hiç
Bir omur elimi tutup bu yolda yürürmüsun benimle dedim ayni oluyor mu bilemem11 Yorumla
Soran+1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı.
+1 yılçıkma teklifi yapması hoşlandığı anlamına gelir ama sevdiğini söylemesi aşık olduğunu söylemesinden biraz daha farklı
032 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Hemen hemen aynı sayılır mesela ben bir kızı görüp hoslandigimda çıkma teklifi yaparım ama önceden aşık olduğum biri varsa ona onu yıllarca sevdiğimi ve aşık olduğumu söyler öyle teklif yaparım biraz farklı bu çıkma teklifi yapan çocuk ne zamandır tanıyorsun eğer yeni tanıyorsan büyük ihtimalle senden hoslanmistir ama yıllarca tanıdığın birisi ise seni seviyor olabilir
Soran+1 yıl1 senedir tanıyorum
- +1 yıl
Aşık olma ihtimali vardır o süre zarfında sürekli senle konuşmuş senle ilgilenmiş se büyük ihtimalle seviyor olabilir
Soran+1 yılYa ben erkeklerle pek konuşmayan biriyim sınıfta onunla da o kadar çok konusmuslugumuz yok daha doğrusu o konuşmaya çalışıyordu ama ben pek yüz vermiyordum sonra mesaj attıktan sonra kafama dank etti yani istersen olayın ayrıntısını anlatayım
- +1 yıl
Olur anlatsan daha iyi yorumlayabilirim ama senle sürekli iletişim kurmak istemiş demek ki senden hoşlanmış
Soran+1 yılÖncelikle şunu söyleyeyim ben normalde sınıfta erkeklerle gerekmedikçe konuşmam
Soran+1 yılO da bu durumda bile gerek onunla alakası olmayan konularda laf atarak gelip bana en basit dersle ilgili notlara bakarken gelip yanımda bakmasiyla filan muhabbet kurmaya çalışıyordu ama ben farketmiyordum sonra bir gün bana bu mesaj attı dersle ilgili herkese sorabilecegi bir şey sordu bende o anda işim vardı o yüzden kısa cevaplar verip sorusunu yanıtladım
Soran+1 yıltabi sonradan kafama dank etti tabi anlayınca daha önce yaptıkları da yerleşti kafama o zaman dedim bu çocuk benden hoşlanıyor sonra emin olmak için bir süre bekledim bide belki tekrar atar diye sonra iyice emin olunca 2 3 hafta sonra final haftasında ben mesaj attım dersle ilgili sonra öyle o ayakla 3 4 kere mesajlastik
Soran+1 yılbunların sadece birini o başlattı o da ondan istediğim bir şeyi cevaplamak için sonra en son mesajimda ona bute kaldığı derstennot vermek için söz verdim yarın getiririm dedim sonra o gün yüz yüze konustugumuzda ben utandım bakamadım yüzüne ama o gözlerimin içine içine bakıyordu bakmaya çalışıyordu neyse bana sınavımın nasıl geçtiğini sordu ama ben odunluk yapıp o heyecanla onunkini sormadım
Soran+1 yılsonra zaten son gorusumdu yaz tatiline girdik ben işte sosyal medyada takip etmeye başladım onu o da tabi geri takip etti benimde her fotomu beğeniyor ama işte diğer kızlarınkini de çoğunlukla beğeniyor bende
Soran+1 yıl
Sinir oldum abimle fotomu koydum abim olduğunu yazmadım sonra bu en kötü fotolarımı bile beğenen çocuk bunu beğenmedi sonra acıdım aynı günün sonunda abim olduğunu belirten bir foto koydum onu beğendi
Soran+1 yılHa bide şu ana kadar o benim her koyduğum fotoyu beğendi ama ben son bir kaç tanesini beğendim onları da pp yaptı bide normalde tüm kızların doğum gününü kutlarken sadece mutlu yıllar yazıyordu ama bana uzun yazmıştı
Soran+1 yılDoğum günün kutlu olsun mutlu yıllar diye
Soran+1 yılayrıca sınıfta doğum günümü kutlayan 5 kişi var zaten onlardan biri de o ve tek erkek sınıftan doğum günümü kutlayan ayrıca böyle final haftasının başlarında henüz 1 2 kere mesajlastigimizda böyle arkadaşlarıyla konuşup konuşup bana bakıyordu ben mesaj atmadan önce de bir kaç kere aynı şeyi yaptı ne bileyim mesajlaşırken bile boş boş beni izleyip bazen ben bir şey
Soran+1 yılyaparken gülümseyerek bana bakıyordu izliyordu filan ne bileyim tatil olana kadar hep hoşlandığını düşündüm arkadaşlarım da öyle ama tatil olunca hiç atmadı ve artık atması da gerekiyordu ama işte fotolarımı beğenip benim beğendiğim fotolarını pp yapıp doğum günümü kutlayinca yine bir şeyler olduğunu düşündüm
Soran+1 yılŞimdi ne yapmalıyım bilmiyorum karmakarışıgim burda soru sorunca aldığım cevaplar da iyice karıştırdı kafamı düşüncelerim karakterimde ortada anlayacağın ne o geliyor ne ben gidiyor ve aklımda deli sorular var
Soran+1 yılbide şu var ben bunu farketmeden önce baya tersliyordum yüz vermiyordum öyle beni kıskandığı da olmuştu bir ara
Soran+1 yılBen ona mesaj atmadan bir kaç gün önce bir çocukla muhabbet ediyordum sonra gelip aramıza girdi çocuğa ne konuşuyorsunuz gibisinden sorular sorup gitti zaten o gün anladım kesin bir şekilde benden hoşlandığını
Soran+1 yılnormalde de çok konuşmayız sınıfta da kızlarla iyidir muhabbetim ama erkeklerle mecbur kalmazsam konuşmam zaten o çocukla da ilk defa öyle normal muhabbet etmiştik onu da kıskandı işte ayrıca ben kapaliyim da
Soran+1 yılYani bunlardan dolayı benden cekinmis olabilir diye düşünüyorum belki okulun başlamasını bekliyordur bilmiyorum ama ben şu adım atarsam belki de yanlış yapmış olucam ama böylede hiç açılmaz ne düşündüğümu de bilemez ama işte bende hoşlanıyorum ve onun kalbini de kırmak istemiyorum benden vazgeçsin de istemiyorum yani keşke hiç acilmasa da tavırlarından bilsem hoşlandığını ve zamanı gelene kadar arkadaşça takılsak hem öyle anlasamazsak geri döndüğümüzde kirlenmemis oluruz ikimizde diye düşünüyorum ama erkeklerin çoğu açık kapı görünce hep daha fazlasını istiyor bugün sadece konuşsak yarın buluşmak isteyecek elimi tutmak isteyecek ama ben şu anda bunları yapamam zaten el tutma anca sozlenirsek de hani buluşma filan da onun benle evlilik düşündüğünden emin olmam lazım yani artık tamam biz böyleyiz yaşımızda müsait diyebilmem gerek yani bir uni 3 ten sonra filan anca o zamana kadar okulda muhabbet ederim sadece yani öyle olmasını isterdim
Soran+1 yılBide arkadaşlarıyla konuşup sürekli bana bakıyordu
Soran+1 yılKendisi de kızlarla pek konuşmaz dine saygilidir arkadaslari da sessiz sakin tipler öyle gevşek erkeklerden değil çok muhatap olmaz kızlarla olduğunda da öyle el kol şakasına girecek kadar gevsemez
Soran+1 yılBu arada biz 19 yasindayız ondan korkuyorum acaba benim kadar ciddi düşüncesi olan bir kızı kaldıramaz diye benim daha önce hiç sevgilim olmadı bundan sonra olursa da evlilik niyetiyle olur yani hayatımda olacaksa bir tane sevgilim olsun onunla da vakti gelince evleneyim istiyorum o yüzden bilmiyorum daha 19 yasindayiz tamam ondan hoşlanıyorum onu tanımak istiyorum ama eğer sevgili olup da sonra ayrılmak da var o yüzden bir süre o da belli bir olgunluk kazanana kadar belli sınırlar içerisinde onu tanımak istiyorum yani o zamana kadar sevgili olmak istemiyorum onu taniyayim istiyorum sadece hem öyle düşüncelerimiz değişirse hiç birbirimize baglanmamis oluruz zamanla uzaklasiriz birbirimizden hemde temiz kalmış oluruz diye düşünüyorum ama o ne düşünür bilmiyorum ve bu düşüncelerimi o teklif ettiğinde nasıl anlatacağımı bilmiyorum ve gözünün korkmasini da istemiyorum düşüncelerimden dolayı
- +1 yıl
Anladım o erkekte benim gibi ben sana söyleyeyim o büyük ihtimalle biliyor hoşlandığını ama teklif etse yürütemeyecek devam ettiremeyecek olmasından korkuyor ya da hayalleri ve hedefleri vardır önceliği ona ayırmıştır diye düşünüyorum yoksa başka bir durumdan dolayı değildir diye düşünüyorum benimde hoşlandığım kız var ama hiç sevgilim olmadı onu tatmin edemem ilgilenemem vakit ayıramam diye korkuyorum yine utangaç ve cekingenim o açıdan uzak duruyorum şimdilik
Soran+1 yılBen ne yapmalıyım
- +1 yıl
Arkadaş gibi konuş onunla vakit geçir inan bana sana alışır ısınır hani ona ben diğer kızlar gibi değilim yanımda olsan bana yeter hissi ver sen yanımda olsan bana yeter çok mutlu olurum hissi verdirmeye çalış şimdi kendim den biliyorum kendimi hazır hissetmedikce gidip konuşamam ondan dolayı onun hazır olması ve o seviyeye gelmesi lazım ama sende sabret sabırlı ol dertleş arada onu tanı onun senden daha çok hoslanmasini sağla teklif edecek seviyeye getir onu
Soran+1 yılSorun şurada anlattığım gibi şu an bir ilişkim olsun istemiyorum sadece onu tanımak istiyorum ve bir ilişkimiz olacaksa bir kaç yıl sonra olması lazım bir de bir şey sorcam nasıl yapicam bunları çünkü benim daha önce hiç sevgilim olmadı böyle bir şey de hiç yapmadım nasıl bunu yapabilirim
- +1 yıl
illam sevgilin olmaması şart değil ki bunları yapmak tecrübe istemez sen sadece arkadaş gibi çok yakınlaşmayacaksın ama uzakda durmayacaksın kendini unutturma anlatmak istediğim o çokta bunaltma sıkılmasın ama dediğimi yap vakti geldiğinde eğer gerçekten onunda senden hoşlandığını hissediyorsan o zaten sana teklif edecek vakit geçir sohbet et zamanla sana dertlerinide anlatmaya özelini anlatmaya dertleşmeye başlar o zaman anlarsın ki sana güveniyor ve inanıyordur inşallah hayırlısı ile bir birinize kavuşursunuz istediğin olur inşallah çok mutlu olursun
Soran+1 yılInşallah bir şey sorcam ben bugün konserdeydim orda keman çalan kişinin videosunu koydum instagram a benimki de keman hastası çalıyor da sence anlar mı onu düşünerek koyduğumu henüz görmedi sanırım ama sence mesaj atayım mı bide ya da bunun üstüne artık bir şey yapmayıp okulu mu bekleyeyim belki o atar demi
- +1 yıl
Anlamaz mı ben anlardım benim sevdiklerime ilgi duyduğunu anlardım iyi yapmış sin
Soran+1 yılSağol ya ama ne oldu biliyo musun görmüş ama beğenmemiş yani o gün paylaştığım fotoları beğendi ama videoları beğenmedi herhalde sadece izledi
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen sevmediğime teklif etmem. O yüzden benim lafım evlilik anlamına gelir anca
13 Yorumla
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılYorumumu oraya yazdım. Bence sen ciddi bir kızsın. Rabbim karşına kalbine göre ciddi birini çıkarsın. Amin
Soran+1 yılAmin sağol
+1 yılbence birçok erkek sadece istediğini almak ve yaşamak için seviyorum ölüyorum bitiyorum der :) yani kolay kolay inanma kimseye
13 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum zaten inanacağımdan değil sadece meraktan sordum
- +1 yıl
ben de cevap verdim :D
Soran+1 yıl
Yanii benimle çıkar mısın eskidenmiş ya hoşlandığın söylenir genelde
00 Yorumla
+1 yılSorumu saçma sanki? birine çıkma teklifi etme ve birine açılma? ilk birine açılırsın sonra çıkarsın NET =)
00 YorumlaArkadaşlık kurmak daha yararlı hatta direk sevgili olmak sıkıcı :P Biraz eğlencesi olsun dimi D
00 YorumlaAynı şey değil. Uçurum var arada.
00 Yorumla
+1 yılhepsi çok farklı şeyler
00 YorumlaÇıkmak diye birsey yok
10 Yorumlasayılır kıza gore degısebılır
08 Yorumla
Soran+1 yılEvlenilecek kız derler ya öyle her erkeğe yüz vermeyen çok erkeklerle konuşmayan daha önce hiç sevgilisi olmayan kendi halinde pek erkeklerle haşır neşir olmayan bir kızsa
Soran+1 yılAma yaşımız 19 henüz ve ben onun yaşından ötürü o kadar ciddi dusunebilecegini düşünmüyorum sence doğru mu düşünüyorum
Soran+1 yılBen henüz sevgili olaylarına girmek istemiyorum yani evleneceğim erkekle uzun süre ilişki yaşamış olmak istemem ve evleneceğim kişiye de temiz gitmek isterim
Soran+1 yılAma uzak durmak da çok zor geliyor içimdeki konuşma isteğini zor bastırıyorum
+1 yılÇıkma teklifi nedir ergen miyix?
00 Yorumla
+1 yılBnce aynı
00 Yorumla
+1 yılTabiki evet
024 Yorumla
Soran+1 yılHangisine evet
- +1 yıl
Hoslanti sevdigini soyleme konusna evet ergn gbi bnmle cikar misin demem seviyorum asigim bitti
Soran+1 yılYani bu sevgili olmak istediğini mi gösterir hemde
- +1 yıl
Elbette ama seni seviyorum asigim diyosa sevgili olmak istiyordur
Soran+1 yılPeki kız da hoşlanıyor ama öyle sevgili olup gezip tozacak şey kızlardan değil ve muhtemelen şu an için önünde uzun zaman olduğu için kabul etmek istemiyor kız ama hoşlandığı için kalbini de kırmak istemiyor sence ne yapmalı kız nasıl cevap vermeli
- +1 yıl
Cok iyi birisi oldugunu soyle o zaman usulunce ama kalbinin aska kapali oldugunu soyle
Soran+1 yılKalbim aşka kapalı değil ilişkiye sevgili olmaya kapalı
- +1 yıl
Aynenn oyleee de en. guzeli
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
Rica ederim siz saolunn yardimci olabildimse ne mutli bna
Soran+1 yılŞöyle de bir şey var biz 19 yaşındayız ve onun benim kadar henüz olgun dusunemeyecegini düşünüyorum sence böyle düşünen bir kıza o yaştaki bir erkek yaklaşır mı yaklaşırsa da ne yapar yani susma ihtimali var mı her türlü belli edip yinede açılmayabilir mi
- +1 yıl
Soyle soyleyim sana ben ilk basta bir sans ver diycektir ama sen boyle seylere vakit ayiramicagini istemedigini soyle biraz israrci olcaktir ama arkadasin olarak kalirim de fakat ask. bekleme de ona bir sure sonra vaZgecicektir
Soran+1 yılAma ben vazgecmesini de istemiyorum çünkü bende hoşlanıyorum ama işte henüz erken o kadar ciddi bir ilişki düşünmek için ben sadece şu anda onu tanımak istiyorum bir süre eğer hala aynı düşünce de olursam vakti gelince ilişkimiz olabilir
Soran+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q5606236-hoslandiginiz-kiz-yeni-nesildeki-sevgililik-olaylarina-karsi-birisi bide bu soruya da bakar mısın
- +1 yıl
O zaman zaman iste bir birimizi taniyalim de
- +1 yıl
Sayfa bulunamadi diyo malesef
Soran+1 yılAa niyeki ya
- +1 yıl
Bilmiyorum ki acilmadi sayfa bulunamadi dedi
Soran+1 yılTekrar bakar mısın
- +1 yıl
Olmuyorr ki
- +1 yıl
Buldumm. yorumm yaptim
Soran+1 yılDaha açıklayıcı olsaydı sevinirdim 😊
- +1 yıl
Nasill yanii anlamadim.:)
evet önce arkadaşlık
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler, Birine çıkma teklifi etmekle birine açılmak sevdiğini, hoşlandığını söylemek aynı şey mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler