Sabah işe gidiyorum. Motosikletim var. Zinciri ses yapıyodu durdum ona bakıyodum. Kaldırımın kenarında da ağaç vardı onun altında bir kız bir erkek sarılmışlar bende dedim ben zincirle uğarıyom adam malı götürüyo kızda boylu poslu güzelde bişey. Neyse telefon çaldı telefonla konuşurken gözüm kaydı onlara bir baktım erkek kızın ağzına tükürdü itti. Sövdü saydı kıza ana avrat. Gittim yanlarına erkek olan it çekti gitti bişey demedi. Bende kıza ne oldu kaçıyo bak yakalayım mı dedim ağlamaya başladı. Neyse anlattı. Meğerse erkek kızın ağzına açlıktan kokuyo diye tükürmüş. Abi ben bunu duydum ya insan olmaktan utandım erkek olmaktan utandım. Yer yarılsa da yerin dibine girseydim. Ağzını sildim peçeteyle felan. Kıza da gel dedim bir çay çorba içelim attım motora bir çay çorba ısmarladım. Kız işe geç kaldım diye kahvaltı yapmamış. Gece de haliyle o kadar aç kalınca oluyo ya yani insanız. Bende dikkat etseydin dedim pat diye karşıma çıktı ben iş yerinde yapıyorum hep dedi. O şerefsiz de iğrendi demek ki ama benim çok zoruma gitti bu. Kızda numaramı aldı numarasını verdi tanıştık işte. Sonra iş yerine bıraktım. Sorum bu değil tabı anlatacak kimsem olmadıgından buraya yazdım. Sorum şu:
Kızın yerinde olsaydın ne yapardın?
Erkeğin yerinde olsan ne yapardın?
Kızın yerinde olsaydın ne yapardın?
Erkeğin yerinde olsan ne yapardın?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat