+1 yılKarakteri çok saglam her kızla ilgilenmeyen. Benle berabersede sadık göz ucuyla biri bakamayacak hatta ayrıldık mesela kalbindeysem hala beni unutana kadar başkasıyla olmasın o adamı dönsün diye bir ömür beklerim. Böyle azıcık maço ama azıcıkta romantik. Kolumdan tutup çekip öpecek sarılacak 😂 çocuk seven şefkatli kıskanç ve gerçekten aşık. Gerçekten aşık olmalı yoksa yara almayı göze alamam ve hayatıma alamam. Şimdi diyeceksin oldu bide ortaya karışık djdkksskjs 😂 öyle işte
28 Yorumla- +1 yıl
yemin ediyorum aynı beni anlatmışın ama kabul etmedi :)
- +1 yıl
@hhangover oldum oldum da sevmiyordu öyle yaktı ki canımı defalarca şimdi ben sana anlatırım oturup ne yaşamışsın dersin olurdum oldum ama daha fazla acı çekmek istemedim gittim sevdamdan.
- +1 yıl
O zaman yapacak birşey yok elinden geleni yaparsın ama olmuyorsa gidersin bak bunu unutma. Bu dünyada herseyi yapabilirsin çok çalışıp zengin olabilirsin ya da tüm hayallerini gerçekleştirebilirsin ama seni sevmeyen birine kendini sevdiremezsin bunun bir yolu yok hiç olmadı.
- +1 yıl
@hhangover aynen öyle yaptım 😊
- +1 yıl
Ne yaparsan yap sevmiyorsa sevmez
- +1 yıl
Allah gönlüne göre versin 😄
En İyi Cevaplar
+1 yılAşık olacağım erkeğin örneğin böyle bir soru sormaması gerektiğini düşünüyorum. :) Mütevazı, ağırbaşlı, dürüst ve kültürlü olmalı. Bir seviyesi olmalı. Dış görünüşünden ve maddi durumundan ziyade karakter çok daha önemli. Karakter varsa bir erkekte, diğer her şey hâllolur.
11 Yorumla- +1 yıl
karakter var zeki ve akıllı olduğumuda düşünüyorum ama yok yani bisey beni o kıza sevdirmiyo
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılKıza göre değişiyor
Paraya aşık olan var
Tipe olan var
Karaktere olan var
Fıtrata olan var
Gönül güzelliğine olan var hangisini sayayım11 Yorumla- +1 yıl
Karakter kriterleri
+1 yılKızlar adına cevap veriyorum.
Zeki, espritüel, karakterli, kadın ruhundan anlayan olması kafi115 Yorumla- +1 yıl
Aklı başında olan bir kadının tercihi bu yönde olmalı diye düşünüyorum
- +1 yıl
öleyim ama yetmedi galiba
- +1 yıl
Bazen kızlar şaşırabiliyor ne aradığını bilmeyebiliyor muhtemelen sende o anına denk gelmişsindir...
- +1 yıl
çok kötü bir anmış beni paramparça eden an :(
- +1 yıl
Boşver sıkma canını kendi kaybeder.
Yarın bir gün dövünür durur.
Benimde başıma böyle bir durum geldi.
İstemedi beni şimdi başkası ile evlendi ve pişmanlık yaşıyor.
Şu an başka biri ile birlikteyim ve mutluyum seninde karşına elbet seni anlayan değer veren biri çıkacaktır...😉 - +1 yıl
çok sansliymisin ben onu seviyorum çok tatlı bir kız hayalimdeki evlenmek istediğim kız o yüzden içim paramparça ve ona karşı nasıl yaklaşacağımida bilmiyorum şu an
- +1 yıl
Bende onu çok sevmiştim hatta gözyaşı bile döktüm onun için ama onun için bir önemi yokmuş yapcak bişey yok unutmaktan başka zor ama unutmalısın şans bir gün senin de kapını çalacaktır..
- +1 yıl
en zoru unutmak kafama sık deseydin bundan iyidi :)
- +1 yıl
Eğer çok seviyorum diyorsan asla vazgeçme ve pes etme
- +1 yıl
vazgeçmem zaten ama onu kaybetmekten çok korkuyorum üzerine gidersem sogumasindan arkadasligimizinda bitmesinden çok korkuyorum o yüzden ne bir adım atabiliyom nede 1 adım ger gidebiliyom ne yapacagimi bilmiyorum kisaca şu an bekliyorum sadece yanında beni isterse konuşmak isterse onun konuşmasını bekliyorum
- +1 yıl
O zaman sana tavsiyem edindiğim tecrübelere göre söylüyorum.
Sevmekten vazgeçmeyeceğine göre hep iyi bir arkadaş olarak kal ve ona şunu söyle hiç bir zaman sevmekten vazgeçmeyeceğini bekleyeceğini söyle ve bir daha bu konuda konuşma ondan sonra kararı ona bırak ama ara ara hissettir onu sevdiğini ama arkadaş gibi yaklaş - +1 yıl
bekledigim yorum geldi sonunda
- +1 yıl
deneyecem
- +1 yıl
bakalım bir sonuca varabilcez mi
- +1 yıl
Dene bakalım ne olacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Oturmuş fikirlerini kolay degistirmesin benimle çelişse bile kavga etmeden tartışabilsin, sadık olsun, aşık olmasına gerek yok doru düzgün sevebilsin yeter.
313 Yorumla- +1 yıl
onun uğruna yapamıyacağım hiç bisey yok sevgimi anlatamam ama eminim o benim kadar kimse sevemez
- +1 yıl
yoook benden kaciyo arkadaş ayağı yapiyo istemiyo yani kısaca
- +1 yıl
inşallah ya onsuz olmak çok koyuyo
- +1 yıl
aynen sabrediyorum bende arkadaş olarak yanında duruyom belki bugün farkıma varır
- +1 yıl
yakınlaşmaya çalışırken kendimden soğutmazsam iyi :)
- +1 yıl
yazmıyorum 2 gündür bakalım durum nolcak
- +1 yıl
sorma gerçekten dün düşünmekten 2 saat uyku uyudum veya uyumadım
+1 yılDış Görünş önemli değil karşımda ki erkek bana yakın davranıp aşırıya kacmayacak şekilde benimle uğraşırsa komik olursa iyi kalpli olursa istemeden de olsa onu seviyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
valla senin dediğini yaptım yakınlık hissediyo sandım ama meğersem hissetmiyomus
- +1 yıl
zamanla hisseder bence
Ilk basta tipini begenmeliyim onu tanimam icin hoslanmam gerek ilk asamayi gectikten sonrada guvenilir olmasi ve eglenceli olmasi asik olmam icim yeter
17 Yorumla- +1 yıl
Tipimde bisey yok o kadar tipsiz deilim eglenceli biriyim de güvenilir olduğuma da inanıyorum ama hala neden kabul etmediğini çözemedim acaba bende eksik olan neydi
- +1 yıl
Elbet biri çıkar ama kalbime söz geçiremiyorum :(
- +1 yıl
Onsuz olmak çok koyuyo çok iyi bir kız aslında tam böyle hayalimdeki eş konuştum ama kabul etmedi arkadaş olarak konuşuyorum yine
- +1 yıl
teskkurler görüşlerin için
+1 yılHiç aşık olmadım bilmiyorum ama ağır başlı erkekler iyidir hoştur
11 Yorumla- +1 yıl
ağır başlı erkek derken eğlenceli biriyim yerine göre davranırım
tip olarak mavi gözlü sarı saçlı olması şart karakter bakımından da saygılı dürüst romantik ve kültürlü olmalı bence
14 Yorumla- +1 yıl
buldum sorunu tipten kaybetmişim :)
- +1 yıl
burdan senin esmer biri olduğunu kahverengi gözlerin olduğunu çıkarabilirim 😃
Cesur zeki ve karakterli olmalı. Bir parça yakışıklılığın da zararı olmaz tabi :D
11 Yorumla- +1 yıl
bunlar var ama neden kaybettiğini bulamadım
Gevsek olmamali agir olmali, espirili olmali iyi kalpli olmali vs
11 Yorumla- +1 yıl
gevşek erkekle zaten çıkılmaz ya espirili ve iyi kalpliyim ondan yanada sıkıntı yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılVicdanlı, duygusal belki tezat olacak ama otoriter :)
13 Yorumla- +1 yıl
vicdan ve duygusallık ya bir problem yokta otoriter olmak ne bilim bana ters onun düşüncelerine saygı göstermek lazım sonuçta biseyi istiyosa bir sebebi vardir
Cevap sahibi+1 yılBen öyle istiyorum sözünü gecirebilmeli
- +1 yıl
sözünü geçirdiği kişi sensin ama kime sözünü geçirecek sana zorla baskı yapılması hoşuna gider mi istediğin şeyler ozman çok ters seyler anlamına gelir bu dediğin
+1 yılbeni incitmeyecek espirili olacak akıllı olacak kendisine güvenecek
12 Yorumla- +1 yıl
incitmek mi kafamı keserim onu incitmem espirili ve akpli olduğum konusunda da şüphem yok bundan dolayı da kaybetmemisim
- +1 yıl
akıllı
+1 yılYemin ederim bak bu sitedekilerin çoğu gerçek kişilikleriyle ben insan sewmiyom artık abi net
13 Yorumla- +1 yıl
Darbe almışın ama basit bir örnek veriyim bardak kırıldı diye us içmekten gaz geçtin mi bardağı değiştirdin aynı mantık başka birini sev
- +1 yıl
Darbe falan yok öyle sewmek falan ben burda sadece insanlara fikir vermek ya da fikirlerimi sunuyorum arkadaşım sadece bazıları çok saçma cevaplar weriyor ondan dedim
- +1 yıl
Bazıları var aynen katılıyorum o konuda
Tipini bilemem de aradaki saygi ve deger vermesi cok onemli
11 Yorumla- +1 yıl
saygı ve değere önem verilmeden zaten aşk olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHanım hanımcık olan bir bayan beni kendine aşık eder
10 Yorumla manken ararlar onlar tipe bakarlar evde kaldım
12 Yorumla- +1 yıl
İlk baktıkları tip oluyo genelde ama kendine güvendiğin sürece sıkıntı yok
+1 yılDuygusal, romantik ve dindar.
13 Yorumla- +1 yıl
Yok ya bunlarda var bunlardan kaybetmiş olamam neydi acaba bende eksik olan
- +1 yıl
İnsaniyet, iyi niyet ve merhamet olabilir mi karşı tarafa yansitamadiginiz seg?
- +1 yıl
bunlar olmazsa zaten aşk sevgi değil başka bisey olurdu
+1 yılNe kadar değer verebildigine
13 Yorumla- +1 yıl
oooo ona okadar değer veriyorum sürekli onu güldürmeye çalışıyorum üzgün olduğunda hediye felan gönderiyorum şirinlik felan işte yani ama yok kabul etmedi
- +1 yıl
Hayırsız salla
- +1 yıl
hayırsız deme öyle şeyler :)
Ağır başlı ve her zaman gizli bir tarafı olan.
13 Yorumla- +1 yıl
Çok ağır başlı olduğum söylenemez :)
- +1 yıl
bunu hiç iyi demedin :(
Zekasına ve kişiliğine
14 Yorumla- +1 yıl
Tipine bakmazmisiniz?
- +1 yıl
Tebrik ediyorum seni sakın kendini uzdurecek birine aşık olma
+1 yılSadık ve güvenilir olması gerekir
11 Yorumla- +1 yıl
O bende var ama nie kabul etmedi
Gizli Üye(36-45)+1 yılTipine karakterıne ses tonuna
11 Yorumla- +1 yıl
tipsiz olduğum söylenemez
karakterde de sıkıntı yok ama
sesim çok kötü ondan mi kaybettim acaba :)
+1 yılpara:)
24 Yorumla- +1 yıl
Yok ya onlar hafif kızların işi 😉
- +1 yıl
onunla alakası yok yani para derken de tam olarak onu kastetmedim bence bir erkeğin duruşu kendine güveni (boş , gereksiz değil tabiki) olmalı ve bence mutlaka iyi giyinmeli
zaten erkekler saç sakal ve kıyafetten olusuyor yanı erkek olmak kız olmaktan daha kolay bısey kızların birsürü derdi var haline şükret bence :) - +1 yıl
katılıyorum tipten kilim kıyafetten yana sıkıntım yok giyimine önem veren bir insanım
- +1 yıl
satabildin mi _?
+1 yıltemiz, bakımlı, ahlaklı ve zeki olması
12 Yorumla- +1 yıl
bundan da kaybetmemisim :)
- +1 yıl
iyi o zaman ;)
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılTip+zeka.
25 Yorumla- +1 yıl
çok tipsiz deilim ya zeki olduğum konusunda şüphe yok ama hala neden kaybettim bulamadım
- +1 yıl
"çok tipsiz değilim" kısmında.
- +1 yıl
yani elimiz yüzümüz düzgün işte ama mükkemmel bir yakışıklılık yok bir brad pit deiliz
- +1 yıl
a birde hani bence bu kızlar icinde erkekler icinde geçerli ilişkide aşırı ciddiyet veya cıvıklık olmamalı
- +1 yıl
katılıyorum
Kafasına.
24 Yorumla- +1 yıl
şöle yorumlara bayılıyorum 😃
- +1 yıl
beyni dolu olmayan erkeğe hiç bir kız aşık olmasında zaten
- +1 yıl
omur geçermi be
Aşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı. Net olmali ve hicbirseyi aceleye getirmemeli
10 YorumlaBeni anlamasına
11 Yorumla- +1 yıl
ooo onu okadar iyi tanıyorum ki sesinden psikolojisini sorduğum sorulara ne vea vi vereceğini bile hatta konuşmadan içinden ne geçtiğini bile tahmin edebiliyorum o konudada sıkıntı yok ben birseyden kaybettim ama nedenini daha bulamadım
+1 yılZeki olsun yeter.
17 Yorumla- +1 yıl
Maalesef buna katilmayacam çünkü zeki ve mantıklı o düşünen bir insanım ama kabul etmedi ve bunu kendiside söyledi
- +1 yıl
Ona yetmemiş olabilir. Herkes zeka aramıyor da olabilir.
- +1 yıl
:( neden istemediğini de bilmiyorum ki
Etrafımda kime sorsam sevilecek evlenilecek erkek tipisin diyo ama o kabul etmedi
Aklıma acaba kendine mi yakıştırma di sorusundan başka bisey gelmiyo - +1 yıl
Mesela ben evlenebileceğim insanın dünyada var olduğunu düşünmüyorum. Herkes herkesi sevmez.
- +1 yıl
Ben buldum onu kaybetmeyi kabul etmek istemiyorum
- +1 yıl
İstemiyorsa zorlamayın. Aksi halde sizden sogur.
- +1 yıl
öyle yapıyorum onu kaybetmeyi göze alamam
- Aşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı.
+1 yılparayı göster yeter
11 Yorumla- +1 yıl
Yok ya para göz birisi değil ya ondan da kaybetmedim
Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı. Herseyinw
13 Yorumla- +1 yıl
Çok açıklayıcı bir yorum olmuş :)
- +1 yıl
😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasin gibi olmalı😍
11 Yorumla- +1 yıl
bak buda iyiydi selam sole yasine
+1 yılzekaya