Bana neden böyle davranıyor bilmiyorum uzun süredir böyle çok üzülüyorum hep ters konuşuyo umursamıyo takmıyo ben yazmasam mesaj bile atmıyo

''ters cevap veren sensin'' derken bundan önceki konuşmalardaki bir şeyi ima eder gibi sanki. Senden bişey istemiş ama karşılamamışsın gibi. Sende anlamamış aşkım diyorum daha ne diyimlere getirmişsin.
Hayır en son tamam dedim ya sadece tamam dediğim için ters cevap Veren ben oldum
ilk mesajdan beri ''iyi davranayım ki, ona bana neden iyi davranmıyorsun dediğimde bana suç atamasın'' diye düşünerek, güzel ama samimiyetsiz yazmışsın :)
not: adam haklı haksız bilemem
Alakası yok ben ona hep iyi davranıyorum iyi de davransam kötü de davransam anlamıyor zatenn
boyu devrilsin :/
Ters cevap vermemiş ki, sen her cümlenin sonuna sevgi kelebeği gibi aşkım balım böceğim yazınca düzgün yazdığını sanıyorsun sanırım.
Ya ters işte tanıyan ben olduğum için
Tanıyan sen isen konuşmayı ayıp neden bize soruyorsun? Burada kendini haklı çıkarmak için inatla "sevgilim, aşkım" diye bastira bastira konusmussun, bu daha itici oluyor sevgilinin yaptığından.
Kendimi haklı çıkaracak bir durum yok ortada kavga yok çünkü bir yere gitti şu an bir hafta orda kalacak gittiği yer bana göre kötü arkadaş ortamı var arkadaşları kötü Oray'a gidince beni hiç takmıyo bende düzgün dille haver ver dedim eğer bunu başka türlü söyleseydim beni suçlayacaktı
Bir tarafları kalkmış ya ondan senden araya mesafe koy arama mesaj atma tersle sana nasıl davranıyor ise sende öyle davran
Yapamıyorum ki ben öyle
Yapmadığından zaten
Cevap
23Cevap
Sen daha cok seviyorsun oda seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyor...
aynen öyle ilgimden soğumuş bunalmış zaten onu da demişti daha önce. hatta bazen seni haketmediğimi düşündürüyosun bana dedi ben kaybetmektne korkuğum için baskı yapıyorum ama arıtk onu da yapmıyorum sırf bunalmasın diye kendimi tutuyorum aramamak yazmamak için
bana yazmayıp facede aktif oluyo belki de aldatıyor bilmiyorum ama onun umrunda değilim ben
7 ay
ilkim değil ama 2. sevgilim uzun bir aradan sonra
Ben sevdiğim için ayrılamıyorum ama o neden hala benle onu da bilmiyorum 😒
Az da olsa seviyo diyosun ama
Sence ne anlamda
Ya evet yani öpüyo zaten birlikte okuyoruz her gün görüşüyoruz araya tatil girdi şimdi
Kardeşim alttan alma, kaybetmemek için verdiğin bütün mücadele sonunda kaybedersen kahrolursun. Vazgeçilmez olduğunu hissettirdikçe sana havalı yaklaşacak ve ilk fırsatta vazgeçecek. Al karşına konuş. Seviyorsa sevdiğini belli etsin.
İlgiden sıkılıp bunalıyorsa sevmiyor kardeşim.
Bilmiyorum olabilir 😒
Görüşünce düzeleceğine inanıyorum ama şu an bu dediğinden sonra düzelmesinin sebebini de bu dediğine bağlarım artık
Hemde hiç özledim demiyor seni seviyorumu bile bitek gece yatarken söylüyor o da zorla
Hayır alakası yok kendi ağzımla ilgilen benle çok az da olsa ilgi istiyorum diyorum ona rağmen hala aynı
Bunu böyle duymak canımı acıttı şu an
kıyamam ya üzülme öyle o seni hak etmiyor emin ol senin değerini sen onu bırınca anlar ama sende hala onu seviyorsan bırakmak sanada acı verecektir yavaş yavaş ondan kopmaya başla başkalarıyla konus daha fazla insan tanı ve dışarda da insanların oldugunu farket. dışardaki insanların sana ondan daha cok deger verdiğini gördükçe ondan sogumaya başlayacaksın...
Daha yeni barıştık ki 20 gün ayrı kaldık onun hatası yüzünden ayrıldık ama mesaj Atan gene ben oldum ona göre o hep haklı
Koparmış da belli ki zAten 10 gün önce kavga ettiğimiz de olmuyo bunalıyorum üstüme geliyosun diyodu soğudum Dedi sevmiyo Musun dediğimde de bilmiyorum demişti ama sonra ayrılmadık
Görüşünce oluruz belki 😒
Bir yıl hep beraber olacaz ama
Çok mutsuzum ya
Ya artık seni seviyorum bile demiyo bu ne kadar acı bir durum
Tek umudum gidince düzelmesi
Ağlıyorum şu an umrunda değilim ki ben onun
Aldatıyo beni ya aldatıyo göz göre göre ama hiç bişey diyemiyorum
yavruucum adamın totosunu göklere cıkarmıssın ego tatmin ediyor :) biraz sal onu kedi olup geri dönsün :)
Nasıl salacam
Bilmiyorum Burcu'nu da kıskanç bir insan değil işe yaramaz o
Balık ama balıklar duygusal olur bu öyle değil
Ablacım bak dedim sana insanlara sorma kafanı karıştırma git konuş. Ayrıca şu iki cümleyle paranoya yapma. Ben bu paranoya yüzünden sevdiğimi kaybettim. Böyle devam edersen bu işi bitirmesine sebep olacaksın. Git konuş, arama başbaşa konuş.
@Kerimali_21 farklı şehirlerdeyiz şu an
Belkide sadece kuruntu yapıyorsundur. Odundur belki romantik değildir yani olamaz mı
Önceden böyle değildi Böyle davranmazdı
Bunu onunla sakin bir şekilde konuşmayı denedin mi peki
konuşunca bağırıyor ki direk bunaltma beni diyo sonra
Ters giden bir şeyler var gibi görünüyor ya. Sende aşkım sevgilim demeyi kes bakalım tepkisi ne olacak aklıma başka bir şey gelmiyo
ben kesince o da kesiyo of of :(
Allah yardımcın olsun valla
amin :(
Iyyyhhhhhhhhhhh enn sinir oldugumdannnnnn tamm agzinaa kurekle vurmalik
Bu mesajları tek seferde değil de parça parça gönderenlere sinir oluyorum :D
Bence zorunun ne olduğunu sor emin olabilirsin ki tek tarafli aşk bir işe yaramiyo
Ona göre sorun yok sorunca bunaltma beni diyo
Ters konusmamis ki. adamlari o kadarr sıkıyorsunuz ki bunaltiyorsunuz...
bu kız ayrılmak istiyo istediğini ver ona uzatmasın :)
bişey yaptın mı ona yapmadıgın halde böyleyse vardır sorun
Yapmadım hiç bişey
sorunca bunaltma beni diyo
seninki yine hemen yazmış, benimki bir mesaja yarım-1 saat sonra cevap veriyor.
burada sacmalayan sensin cocugun ne kabahati var ki?
Oyle sevgı sozcukleri kullanmayı sevmıyor olabılır ben ters bir durum goremedım
Sıkılmıstır belki, boyle davranarak tartisma cikarip ayrilmak istiyodur
Knk seni sevmiyo. Eğleniyo senle. Seven böyle konuşmaz
Bu iş bitmiş. Seni cepte görüyor kaybetme korkusu kalmamış bu işin sonu cıks
Aynen öyle
demek ki karsı tarafta duygular bıtmıs senı bezdırmeye calısıyo
Senden soğumuş veya başka biri var aklında. Tez zamanda ayrılmak istediğini söyler.
Soğumuş zaten onu söyledi
Bence yol ver gitsin
Çocuğun üstüne çok gitme sıkılıyor zuzular böyle üstüne çok gidince tamam mı
kendini biraz geri çekmelisin. çok umursamaz yazıyor uzaklaşmış olabilir.
Soğuduğunu söylemişti daha önce
hiç sanmıyorum o pişman olsa da dönmez
o beyazlar sevgiln dimi sen çok soguksun be
@Bummy aşkım diyince sıcak olunmuyor ki
@Bummy başlıktan önce yazışmayı okudugumda o mesaj alan kişi soguk geldi bana
Nerem soğuk pardon da
her yerin ya bir kişiye öyle bana ters cevap verme denmez üstelik ters cevap da vermemişken.
Hep boyle ise tavri anlada git diyor
bir süredir böyle
Sorunda bunaltma beni diyo üstüme gelme diyon
ben içimden gelmeyerek dedim zaten aşkımı çünkü aşkım demeseydim kavga çıkaracam sanacaktı sonra boka saeacaktı iyice insan gibi söyledim farklı dille söyleyseydim kavga edecektik
ya ben yazmak isterim ilgimden bunaldığı için zaten ne aşkım demek geliyo içimden ne bişey içimden gelsede tutuyorum seni seviyorum bile diyemiyorum bunalmasın diye
ama şu an bulunduğu ortam çok kötü arkadaş ortamı çok kötü içim rahat edemez ki rahat bıraksam :(
kıskancım
ya zaten bıraktım ama şu an 1 hafta orda 1 hafta içim içimi yer benim
tatil değil okuduğumuz yer arkadaş ortamı çok pis hepsinin aklı bir karış havada yani kötü bişeuy yaptırabilirler buna kızlar falan, çünkü önceki gidişinde aldattı korkıyorum artık ister istemez
tam olarak böyle
Seviyorum bitiremem ki
Bilmiyorum artık olabilir
Ben sıkılmadım sıkılan oysa neden ayrılmıyorm
Ayrılmıyor
Mesela
Sanmıyorum uzaktayız zAten şu an
Ama zaten böyle bişey yaptı gecelik bir ilişkiyle aldattı beni
Bilmiyorum bu çok üzücü 😒
😒😒😒
Siklemiyo seni ayrıl gitsin
Bosver gülüm inan hiç uğraşma çoktan yoldan cikmis
Üzerine çok gitme. Erkekler sevmez öyle.
iyi de sana ters cevap vermemiş ki bu
Ikinizde bir triplerdesiniz.
İklimler değişmeye başlamış.
sizin ilişki ölmüş ruhuna el fatiha :)
Neden
Aynısını yaşadım. Boğa burcu mu bu?
Balık
Benim nişanlımda böyle yapıyordu. Konuş onunla açık açık konuş. Soğuma var bu ilişkide.
Kimseye danışma. Nişanlını al karşına açık açık konuş herşeyi. Üstünü geçiştirmesin. Belki bir hatan vardır söylemiyordur. Dert etmiştir.
Sana düz cevap veriyor ters cevap vermiyor. O anki duygusal hali böyle abartıyorsun.
Ters cevap veriyor
Kardeşim adam sana ters cevap vermiyorum diyor. Sen onu daha fazla sevdiğin için öyle algılıyyorsun
Bilmiyorum ki niye böyle..
Dostum bence adamda biraz kaynak sorunu var
sana kırılmışdır ya da seni sevmiyordur
sevildiğini duymayı ister bazen...
iyi dayanmış sana, ömrünü yemişsin çocuğun.
Aynı ben
Umursamaz tiplerden nefret ediyorum
Baya sevmiyor
Nerden anladın
Ters konuşmamış
Soğumuştur
Ergenlik
Sevmiyor gibi
Seni sevmiyo ayril
Yaşlar 16-17 mi?
Soğumaya başlıyo co
Seni sevmiyor