Arkadaslar sevgilimden bir sey sakliyorum acil oneri?

Birlikteliğimizin ilk baslarinda bana is yerimden bir adam acildi ve abi dedigim bir adam. Bu evli 27 28 yaslarinda ben ise 18 yasındayım. Dostca giden baglantimiz onun hoslanmasiyla basladi bana açıldı ben ise egom sayesinde onu dinledim telefonda konustum kisacasi yuz verdim. Sevgilime bu adamla telefonda konustuguma kadar her seyi anlattim baya aramiz bozuldu fakat Şu an cok iyiyiz. Gecmiste de yapma dedigi kiskancagi seyleri yapmistim onlarida affetti. Butun hatalarimi affediyor bunuda soylesem bunuda affeder ama soyle bir sey var o bana telefonda duygularini soylerken konusmaya devam etsin diye bende hoşlanıyormuşum gibi davrandim. Aslinda tuglerim urperiyordu. Ego işte konuşsun hoşuma gitsin egom tatmin olsun. Ondan sonra konusmayi kestik hic konusmadik falan. Bugun sevgilimle eski konulari gecmisi bir daha acmayalim diye anlasma yaptik oda anlastik dedi. İgrenc kisiliksiz adam yuzunden benimde olmayan hislerim yuzunden sevgilimi olayi anlatip uzmek istemiyorum cunku cok agir bise onun icin bir yandan da bilmeye hakki var mi diyorum. Oneriniz?
Arkadaslar sevgilimden bir sey sakliyorum acil oneri?