Arkadaşlar sevgilim ve ben ayrı şehirlerdeyiz. çok iyi biri. Seviyor ve değer veriyor. ama sorunumuz şu ki ikimizde 1.67 boyundayız. Napıcam bilmiyorum. Seviyorum onu ama boyu uzun olsaydı keşke. kafama takılmasndan korkuyorum. Hiç buluşmadık acaba nasıl durur 😞? Ben onunla çok mutluyum çok huzurluyum da...
Cevabın nedir?
Davul bile dengi dengine demişler. Boyunuz aynı seviyorsan da daha ne istiyorsun. Topuklu ayakkabı giymezsin olur biter. Ben sevgilim bile olmadığı halde kendini kötü hissetmesin diye yanında sıfır düz taban ayakkabı giydiğimi bilirim erkek yanında.
01 Yorumla
Soran+1 yılbnde giyerim ama erkk dedgn ne bileyim sanki kötü durur off
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok ufak ve saçma bir sebebi sıkıntı yapıyosan tam sevmiyosun demektir :) Bence sorun etme inşallah tek sorun olan boyu olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim boyum çok kısa ve sevgililerimin en kısası benle eşitti.. ona bunu hissettirirsen takmıyan biride olsa seni sevdiği için çok üzülür onun suçu değil boyunun kısa olması
02 Yorumla
Soran+1 yılevet biliyorum ve hissettirmemek icin çabalıyorum
Cevap sahibi+1 yılAma gerçekten mantıklı düşününce biri bunun için ezik olmuyor zaten
çocuk senle aynı boyda diye rahatsız olurmu ya seviyorsan gerisi önemli olmaz
07 Yorumla
Soran+1 yıliste bnde ona şaşırıyorum. hele ki bir erkk olarak bu durum yani üstünlük istegini ekarte etmiş oluyor ve cidden tipi de yakışıklı yani bana oranla ki ilk gördüğümde ben kendime yakistiramadm
Soran+1 yılduyma engelli olmasinda ne varki ya boy bu ama
Soran+1 yılzor olacak
Soran+1 yıldenicem
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
28Cevap
+1 yılYorumlardan anladiğim kadarila aşk yok öylesine birliktesiniz ve aşk olmadiģi içinde boyu takmişsin madem öyle ayril ikiniz içinde en iyisi bu yazik ona...
50 Yorumla
+1 yılSevdiğim çocuk benden tam 10 cm kısaydı
Ama ben nasıl görünürüz diye hiç bir zaman düşünmedim
Çünkü gerçekten seviyorsan bu tip şeyleri göz önünde bulundurmazsın03 Yorumla
Soran+1 yılne diyordu etraftakiler peki
- +1 yıl
Onunla çıkmıyorduk ben onu seviyordum. Annem biliyordu ve ara sıra dalga geçiyordu onun boyu kısa diye
Ama sen ne olursa olsun etraftakilerin düşüncelerini umursama
Sonuçta sevdiğin kişi mi önemli? Üstüne vazife olmayan işlere karışan insanların saçma sapan düşünceleri mi?
Soran+1 yılama hos dursun ister dimi insan sevdigiyle?
- Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılSana bişey söyliyim insan sevdiğinin hiçbir kusurunu görmez derler. Sen eğer bu konuya azıcık bile takıldıysan ayrıl derim.
38 Yorumla
Soran+1 yılcok duygusal bakıyorsun
- +1 yıl
Başka nasıl bakıcaktım? Şekilcilikten hoşlanmam.
Soran+1 yılama fizkte önemli
- +1 yıl
Anladım senin aradığın aşk meşk değil herhalde :D
Soran+1 yılhe değil
- +1 yıl
Çok sinir bozucu birisin umarım çocuk ayrılır senden ya büyük kurtuluş olur onun için.
Soran+1 yılsende cok duygusalsn. git juliyet ara
- +1 yıl
Ben duygusal değilim ki sen odunsun. Ben olması gerekenden bahsettim. Çomarlık bulaşıcı değil neyse ki :D
aynı boy kötü durur görsellik açısından ama seviyosan takma bunu kafana sonuçta boyunu mu seviyosun yani insanlığı önemli
05 Yorumla
Soran+1 yılinsanlığı bna olan sevgisi falan 10 numara
Soran+1 yılnasil durur ama
Soran+1 yıl😔😔 off
+1 yılinternetten tanıştın galiba ama bence bırak aklına takılır o şimdi olmasa da sonra soğutur çocuktan
15 Yorumla
Soran+1 yılbeni cok seviyor cok bağlandı
- +1 yıl
aşkım bak normalde aynı boyda olmak hiç sorun değil gayet yakışırsınız yanyana da.. Ama demek istediğim sen kafana taktıysan bir kere böyle bir şeyi zor atarsın bir daha
Soran+1 yılyakışır mıyız? ya onu bir duysm ne bileyim benim boyum bir kıza göre gayet iyi ya o yüzden hep uzun boyli bir erkk arkadasm olsun istedm ama olmadı
- +1 yıl
siz en kısa zamanda buluşun yüzyüze baktığın zaman ya içindeki tüm şüphe gidecek ya da böyle olmaz diyceksin
Soran+1 yılbulusucaz zatn
+1 yılAaa boyu kısa mı hemen terket o ne öyle ya.! (çocugun hayatını kurtarayım bari)
20 Yorumla
+1 yılYa bu düşünce tarzına çok şey söylenirde söylememek en mantıklısı. Bırakta hayattaki tek sorunun boy farkı olup olmadığı olsun.
00 Yorumla
+1 yılGrzekalılığın daniskası millet aynı boyu boyuma huyu huyuma der sende uzun boy diye sacma sapn soru sormuşsun ruhuna karakterine birs küfür ettim helal et..
00 Yorumla
+1 yılYok artik drogba ya hersey bitti biraz daha uzununu istiyorsun. Yakinda bir iki tane daha istersin
00 YorumlaAnlamadım bulusmadin çok mutlu ve huzurlusun degisik
00 Yorumla
+1 yılBunu sorun etme buluştuğunuz zaman gerçekten seviyorsan eğer bunu takmazsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyor değer veriyor diyorsun.
Seviyorum diyorsun.
Boyunu mu sorun ediyorsun?
Sizde bulup bunayanlardansınız be, bir bitmediniz.04 Yorumla
Soran+1 yıledilecek kkadr var ama
- +1 yıl
Adam bu saatten sonra uzayamaz sende kısalamazsın ayrıl o zaman
Soran+1 yılayrilamm cok seviyor mahvolur
- +1 yıl
Keyfin bilir o halde.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHic gorusmediginiz halde nasil sevgili olabiliyosunuz? Ayrica kisa erkek cok itici. Ben 1.62 olmama ragmen sevgilim 1.95
11 Yorumla
Soran+1 yılsiz kısa kizlar sanslisiniz iste
1.67 boyunda adam mı olur lan olsa olsa 16-17 yaşında veletir
13 YorumlaAy benim sevdiğim çocuk 196 da n'oluyor boşver takma kafana
00 Yorumla
+1 yılaamir khan"adlı bir aktör geldi aklıma onun boyu 1,65!' dalga geçmek için demiyorum çok büyük bir aktördür yani demek istediğim böyle saygın bir adamın boyu 1,65
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy bence erkek dediğin güçlü olmalı, boyu uzun olmalı, maço olmalı. Haksız mıyım :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu takiyorsan bastan konusma bence cunku ilerde begenmicen belli ki
013 Yorumla
Soran+1 yıltipi desen cidden yakışıklı hatta ilk gördüğümde ben yakiştiramadm onu kendime ama boyu iste 😔
Cevap sahibi+1 yılBen 1.85 boyundayim 1.55 sevgilim olur farketmez o, seven bunlari gormez bence model gibi erkek mi istiyorsun tamam anliyorumda ne yapalim cocugu mu dovelim uzasin mi takicaksan konusma yani insani oldugu gibi sevmeniz lazim simdi yan yana takip elbise giysek ikimiz yanimda cok siritir o ama yapick bir sey yok
Soran+1 yılkeske ben kisa olaydm
Cevap sahibi+1 yılAcik acik soyler misin topuklu filan giyince ezik gibi kalicagindan filan mi korkuyorsun
Soran+1 yılevet ben onu güçlü uzun görmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılAma sen dış gorunusu icin seviyor gibisin nasil yurucek bu iliski
Soran+1 yılonun sevgisi bna kat kat fazla doğrudur ve henüz iliskimiz 4 aylık o yüzden ben onun kadr sevgimden emin olmayabilirim ve ondan takiyorm belki
Cevap sahibi+1 yılBulusun 1-2 ay gecsin ondan sonra sen ya ilerlersin ya da ayrilirsin
Soran+1 yılama beni cok seviyor cok bağlandı 😔mahvolur
Cevap sahibi+1 yılO kadar seviyorsa ve sen az seversen daha kotu olur
Soran+1 yılnapcm
Cevap sahibi+1 yılSevmiyorsan cok sevemiceksen soyle sirf o seni cok seviyor diye biri sevilmez ki seninde onu sevmen lazim
Soran+1 yılseviyorum ama boyu takıntı yaptım
- Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılbir sey olmaz ya ama topukludan feragat edeceksin sen :D
00 Yorumla buluşmadan nasıl sevgili olunur. nasıl onunla mutluyum dersin. ilginç ve saçma
05 Yorumla
Soran+1 yıluyumluyuz anlaşıyoruz. beni kirmiyor deger veriyor
- +1 yıl
kaç yaşındasın bilmiyorum ama bir kişi ile yanyana gelmeden uyumlu olduğuna kaar verm. hata yaparsın. sen daha o konuyu geçmeden boy olayına takmışsın. çok uyumlu oluran topuklu giymezsin olur biter. insanlar birbirilerini yazı ile %15 ses ile %40 el kol mimik hareketleri ilede % 55 tanır. sen daha % 45 lik kısma göre konuşuyorsun
Soran+1 yılolsun
görünüş için sevmeye sevmek diyorsan başka birisini bul
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 600 cevap paylaştı. Sahte insanların sahte ilişkileri
11 Yorumla
Soran+1 yılnesi sahte
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne takmış millet boya. Psiko lazım size. s
02 Yorumla
Soran+1 yılsizde takintilisiniz
- +1 yıl
Benim boyumla bir sıkıntım yok. Tamam bende isterdim 2 metre boyun olsun. d ama olmadı diye sıkıntı etmiyorum. Kuzenlerim var arkadaşlarım var bir kısmı kısa sayılır. Ama hiçbirinin boyunu dert ettiğini görmedim. Daha doğrusu bu sitede ki boyu dert edinmiş vatandaş kadar sokakta insan görmedim.
Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Hiç buluşmadık? Sevgilim? Çok seviyorum?
021 Yorumla
Soran+1 yılbunlara takilmayn. boy diyorum ben
Soran+1 yılkötü durur dimi
Soran+1 yıltakarm sanki
Soran+1 yılyok onu yüzüstü birakamm. o benden cok seviyor biliyorum ama bnde seviyorum ama takılıyor iste
Soran+1 yılevet uzun durmak istemiyorum hatta keske boyum 1.50 falan olsaydi diyorum
Soran+1 yıluzun boynumun hic faydasini görmedim zatn
Soran+1 yılbide diger kısa kizlar suzerken ve genelde aldigin pantolon ve elbiseler terziye ihtiyaç duymadan olur üstüne. bunlarda guzel
Soran+1 yıluzn erkekler 1.60 1.50 olanlara bakıyor
Soran+1 yılben okulda cok gördüm
Soran+1 yılyalanci erkkler ya
Soran+1 yılevet
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki senin de memen küçük, kıçın küçük? Sen mükemmel misin. mk?
00 YorumlaBirbiriniz için yaratılmışsınız bence.
00 Yorumla
+1 yılCok mutluysan boyu onemseme
00 Yorumlahobit aşkı <3 en sevdiğim çok sekersiniz
118 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔😔
Soran+1 yılkeske 1.50 olaydm
Soran+1 yılbenimki iyi de sevgilim icin kötü iste 😔
Soran+1 yılonunki de büyük cesaret ama benim boyumda bir kızla çıkmak falan
Soran+1 yıl1.50 ye dolu kiz var
Soran+1 yılkeske benimde olaydı
Soran+1 yıl1.50 falan
Soran+1 yıl23 yaşında ki 😔 uzamaz
Soran+1 yılyasitiz. benim umarm yoktur ya yetr
bir şey olmaz ya topuklu ayakkabı giymezsin :))
00 Yorumla
+1 yılBen 12-13 yaşımda 1.67 idim
00 Yorumlaolsun ya cokta sıkıntı degil
00 YorumlaMutlu ve huzurluysan sıkıntı olmaz
00 Yorumla
+1 yılsevgilin ve hiç buluşmadınız?
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan boyu değil işlevi demişler takma :)
00 Yorumla
+1 yılTopuklu giymezsin olay biter
02 Yorumla
Soran+1 yılkullanmam zatn
- +1 yıl
Sorun yok takma kafana
Bunlar basit şeyler takma bu kadar
00 Yorumla
+1 yılBoyu boyunca 😊
013 Yorumla
Soran+1 yıluzun olsaydi ya
- +1 yıl
Birkaç santim kısa da olabilir idi
Soran+1 yılhayr ya
- +1 yıl
Olsa ne var?
Soran+1 yılkötü durur hem beni nasil koruyop kollayack öyle
- +1 yıl
Ne alaka :) kaba dayı mı istiyorsun yanında
Soran+1 yılyok ama yakışık durmaz
- +1 yıl
O zaman çocuğu rahat bırak bence
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Takıntın
Soran+1 yılne alaka
- +1 yıl
Yakışık değil diyen sensin
Soran+1 yılama degil dimi
ayni boylarınız ne güzel işte niye üzülüyorsun
00 Yorumla
+1 yılDevam edin diyecem de kusura bakma atılacaksınız
00 Yorumla
+1 yılBoyun bir önemi yok.
10 Yorumla
+1 yılıkımzde aynı boydayız nıranan na
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılCok kotu
10 Yorumla Kısasınız🙄
01 Yorumla
Soran+1 yılbende mi?
Ergenlik volüm %100
00 Yorumla
+1 yılhiç buluşmadınız :D
00 Yorumla
+1 yıl1 buldun 10 isteme
00 YorumlaAyrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye