Sevgilimi seviyorum ama artık ondan soğumaya başladım sizce ne yapmalıyım çok çaresizim :(?

6 aylık sevgilim değişti artık benimle ilgilenmiyor buluşmak bile istemiyor mesaj atıyorum işim var diyor bu gece sana atmıycam diyor küfür ediyor günaydın mesajı atmıyor sen atıcaksın ben sana attım yeter artık diyor ama o benden çok erken kalkıyor bende ilk kalkan atar bunun sırası mı var diyorum evet diyor beni ayrılmakla tehdit ediyor buluştuğumuzda tek yaptığımız şey sevişmek ve onu boşaltmam ne bir yere gidiyoruz ne bir şey yapıyoruz ve benimle sadece 15 dk buluşuyor uykum var yorgunum diyip arkadaşlarınla geziyor hayatında başka birisi mi var diye şüpheleniyorum artık ama ben seninle zor uğraşıyorum diyor eskisi gibi nerde kiminle olduğundan haberim olmuyor ben anasınıfı öğretmeni olucam kendi 2 yıllık Üniversiteyi 4 senede bitiremedi arkadaşları oraya gidince seni bırakır diyormuş bana sen safsın canımsın seni erkekler kandırır aklım hep sende olucak biliyorum kandırcaklar diyor benimle fotoğraf bile çekinmiyor görmesini istemiyorum kimsenin diyor kimse bilmesin diyor kardeşi bizi kaç defa gördü aynı mahallede oturuyoruz çocuğa başka bir yerde oturuyor diye yalan söylemiş ailesine zaten söylemiyor bir şey diyince sen benim karım mısın bekar adamım ister karılarla takılırım ister başka şey yaparım sen karışamazsın kimsin evli değiliz diyor öğretmen olucam diye bildiğin kıskanıyor ondan daha havalı olduğumu ona fazla geldiğimi söylüyorlar bu yüzden mi diyorum artık ne düşüneceğimi bilmiyorum doğum günüde yaklaştı bir hediye alıcaktım anladı kıyafet alıcam sandı kıyafet falan alma bana dedi benimle evlenmeyi düşündüğünü hiç söylemedi sizce ben bu çocuğu terslesem ayrılsam peşimden gelir mi arkadaşlarım olsun çevremdeki çoğu insan bu senin gibi kız bulamaz imkansız eninde sonunda gurur yapmazsa sana döner diyorlar güzelsin bir mesleğin olucak öğretmen olucaksın havan var bakımlısın böyle kız çok az diyorlar ve şu an peşimde bir çok eski sevgilim var yeni yeni erkekler mesaj atıyor hepsini engelliyorum sizce kendime haksızlık mı ediyorum?
Sevgilimi seviyorum ama artık ondan soğumaya başladım sizce ne yapmalıyım çok çaresizim :(?