Bir gülüşü var ben sizlere ömür dediginiz biri var mı? Hayatım da her seyi unuturum ama gülüşünü asla dediginiz biri oldu mu?
Her şeyi unuturum "Gülüşünü" unutmam! dediğiniz biri oldu mu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bunu kim dediyse Alzheimer görmemiş. Canımdan öte sevdiğim kardeşim dediğim 5 senedir bu hastalıkla cebelleşiyor. Bunu hakaret sayarım. İnsanların neler yaşadığını düşünmeden hareket ediyorsunuz bana bir daha bu kelimeyi etmeyin :( Hayallerimiz vardı aynı üniversiteye gidip beraber ortamlara girecektik çevremiz olacaktı ama o ne yaptı? Beni yarı yolda bıraktı kodumun şehrinde bir başıma bıraktı beni 5 senedir okuyorum bir 5 senedir daha okuyacağım heralde, çünkü kardeşiminn yerine de okuyacağım onun okuyamadığı seneleri okuyacağım. O hastalık benden kardeşimi almadı sadece beni de bitirdi o yüzden bana bir daha o kelimeyi etmeyin. Siz bilir misiniz hayatınızın planını birlikte çizdiğiniz bir insanın yokluğunu? Yokluktan beter birşey bu var ama başka biri sanki hiç konuşmamışız sanki hiç görüşmemişiz gibi uzak. Bana her ''sen kimsin'' diyişinde hislerimi anlayabilir misiniz? içimin parçalanışını gözlerimden akan yaşı bilemezsiniz o yüzden bana bir daha o kelimeyi kullanmayın. Bazen nefret ediyorum ondan keşke hayatıma girmeseydi diyorum küfrediyorum kendi hayatını mahvetti benimkini de mahvettiği için bazen lanet okuyorum ona. O yüzden bir daha söylemeyin bana o kelimeyi...
Hüzünlü bir ponçik sayfasından mı aldın görmüştüm bunu :D çok beğendiğim gülüşler oldu ama geçti r öyle acayip huzurda bulmuyorum bakınca belki de o yüzden unuttum
Çok eskiden birini facete görmüştüm. O kadar güzel gülümsemesi vardı ki. Belki tanıdıktan sonra o güzel gülümseme yerini başka şeylere bırakacaktı bilemem. Tanışamamıştım.
En İyi Cevaplar