Aradığım kızı nasıl bulabilirim?

Çocukluğumdan beri hayalim bir kızla sevgili olup onunla ömür boyu yaşamak. Dünyanın en romantik çifti olmak. Bakın burda sadece yazabiliyorum, hissettiklerimi anlamanız mümkün değil. 'Bir kız arkadaşımın olması' benim hayattaki tek amacım. Ama hiç kız arkadaşım olmadı bugüne dek. Belki kızlar tarafından; çok kibarım iyi niyetliyim diye pek iplenmiyorum ama aşık olmaya gerçekten ihtiyacım var.

Kitap okumayı çok seviyorum, bir şeyleri düşünmeye, hayal kurmaya bayılıyorum. Ve ben de kitap okumayı seven, kibar ve sadık düzgün bir insan arıyorum. "Burası evlenme sitesi mi" dediğinizi duyar gibiyim ama ben buraya kız aramaya gelmedim. Sadece tavsiye arıyorum. Hayatımın tek anlamı olacak kişiyi nasıl bulabilirim? Kütüphanelere gidiyorum, akşamları deniz kenarında oturuyorum ve sürekli o anda 'o' kızla beraber olduğumu, karşılıklı gülümsememizi hayal ediyorum. Hatta bazen rüyalarımda bu hayallerim gerçek oluyor, tabi tanımadığım insanlarla. Eğer bana yardımcı olmak isteyen varsa lütfen öneride bulunsun. Mesela siz nasıl tanıştınız en değerlinizle?
Aradığım kızı nasıl bulabilirim?