Boğa burcu olan bir erkeğin gerçekden sevdiğini nasıl anlarsınız , nasıl hissedersiniz
boğa burcu erkeği sevdiği zaman nasıl biri olur?
nasıl hissettirir?
boğa burcu erkeği sevdiği zaman nasıl biri olur?
nasıl hissettirir?
Ahh be canım benim sevgilim var 4 aydır boğa burcu. Güzel seviyor kabul ama bazen çok bunaltıyor 😞 kolay kolay sımartmıyor yüz vermiyor pek onun haricinde çok güvenilirlerdir gözüm kapalı güvenirim. Bide benimkinden mi kaynaklı bilmiyorum ama aşırı kıskanç. Ayrıca boğzlarına çok düşkünler ordan rtkileyebilirsin😏
Ya aşırı kıskanç paronayak gibi saga baksam ne vardı niye baktın şurdan geçsem ordan niye geçtin ama sadık oldugunu biliyorum sevdiğini hissediyorum ama bugun eski sevgilisiyle fotoğraflarını yakaladım kıskandımmı bilmiyorum ama ya aklı onda kalmışsa diye ( fotoğrafları onun telefonunda ya da onda yakalamadım)
Çok üstüne gitme öyle konularda ters tepiyor çünkü aşırı kıskanç oldukları doğru o zaten insanı çileden çıkarıyor paronayak olduğuda doğru mesela arıyor hemen açıyorum telefonda maşallah sürekli elinde diyor geç açıyorum napıyosunda açmıyosun diyor çıldırtıyor beni 😂
Evden cıkmıyorum evde napıyosun neyle meşgulsun canın sıkılmıyormu cıksam burnumdan getiriyor 😂 Ya ben hala eski sevgili konusunda kaldım bana işte ben seninle huzur buluyorum işte en cok seni sevdim felan filan bir kere ayrılma gibi bir durum oldu agladı yani ayrılma durumu olmasın içsin beni arasın yine ağlar beni bırakma diye yemin ettirir ama eski sevgilisin konusu acılınca bugun ben o kızı unutmak için neler çektim aklıma niye sokuyon dedi ben belli etmedim ama fıttırdım
Boğa erkeği ilgisini belli eder bir şekilde merak etme egerki sende gönlü varsa 👍
Sevgiliyiz
O zaman işin yaş ilgi ister boğa kendini geri cekersen soğur soğuyunca toplaması zordur ilgili ol yeter boğa durur durur bir anda toplu bir sevgi gösterisi yapar 2 3 öyle idâre eder her an vıcık vıcık sevgiyi sevmez
Cok kıskanç niye
Yaradılış böyle dışarı cikcam dediğin an bittin zaten Ogün akşama kadar cekersin tribini çünkü kırmak istemez git der bazen ama gonulsuzdur boğa erkeği zordur ya ama sadıktır bak dediğini yapar yalnız bir sefer güvenini kirarsan daha toplaması zor ihtimal yok kesinlikle
Eski sevgiliyisle 2 yıl felan birlikde olmuşlar benimle 2 aydır beraber eski sevgilisi kız arkadaşıma ikisinin fotoğraflarını atmış benim canım yandı onun yanmasın gibisinden konuşmuş bu cocukda bu kızdan nefret ediyor işte kuzenlerime felan yazdı kurtulamadım bu kızdan gibi birsürü şeyler ama laf arasında agzından kaçırdı ben o kızı unutmak için neler çektim diye yani boş mu söyledi hissederekmi bilmiyorum beni sevdiğine eminim ama aklına geldiğinde canı yanıyormudur
Kesinlikle boğa burcunu geç hiç bir erkek sevdiği varken aklına bir önceki gelince üzülmez heleki boğa bir sefer bittiyse onun için dahası zaten olamaz sen sevgine sahip çık bunu sana hem erkek hem de boğa burcu olarak söylüyorum
Onun için okulumu değiştirdim yani hayatımı tamamen değiştirdim etraflmdaki herkesi sildim o demeden içi rahat olsun diye bütün sosyal aglarımı kapattım onu şüpheye düşürmemek için herşeyi yapıyorum seviyorum kaybetmek istemiyorum çünkü aklı bel altında olan biri değil en azından bana karşı ne dediğini biliyor demeden birşeyi 10 kere düşünüyor yanlış anlicam diye korkuyor inşallah böyle devam eder
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur sen sevginin peşinde dur güven ona
Cevap
1Cevap
Boğa Burcu sevgilisi olan erkek var olur mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar