Eşimi takıntı haline getirdim galiba?

Esimle 1 yillik evliyiz, 10 yillikda sevgililik donemimiz var ama hep ayriydik soyle ki esim beni cok seviyordu ama ben onu sevmedigim icin 1 ay kadar cikip ayriliyorduk on yil hep boyle gecti. sevgiliyken beni cok seviyordu bunu her turlu kanitladi ama simdilerde o eski sevgisi ve ilgisi yok. Sanki durum tersine donmus gibi ben onu cok seviyirum o beni sevmiyor gibi davraniyor, esim calismiyor ben calisiyorum maas kartlarim kredi kartlarimi ona veriyorum gururu kirilmasin diye, tesetturlu bir bayanim ama evdeyken makyaj yapip giyinirim suslenirim ama o usutursun hasta olursun deyip oyle dolasmami soyluyor, gece gecelikle uyumak istesem bisey falan olur (deprem gibi) deyip yine ustumu degistirmemi soyluyor. Cinsel anlamda hoslanabilecegi ne varsa yaparim ama o cogu kez benim isteklerimi gormezden geliyor, onun tarafindan sevilmek istiyorum ama cogu kez sadece onun yararina oluyor iliski. Vucudumu mu begenmiyorsun diyorum aksine cok begendigini soyluyor. ki alimli ve guzel oldugumu arkadaslarim ve esim de soyler. Ama beni hic arzulamiyor aylarca yaninda yatsam sarilmaz bile ne yapabilirim artik bilmiyorum yardimci olun lutfen bende mi sikinti var
Eşimi takıntı haline getirdim galiba?