+1 yılPek yanlış bir yerdesin... Olan bitene yanlış bir pencereden bakıyorsun ve sana işin gerçeğini anlatmaya çalışanları pek anlayacak gibi de değilsin.
Dış görünüş önemlidir. Çünkü dış görüşündeki bir çok ayrıntı senin genlerini, doğurganlığını sembolize eder. Erkek için çekici kadın, kadın için çekici erkek diye bir şey vardır.
Ama bunlar kat'i, kesin ve değişmez değildir.
Uzun boy! Hayır... Ben minyonlardan hoşlanırım.
Zayıf/fit! Alakası yok. Ben dolgun severim.
Sarışın, kumral, esmer, kızıl, çilli, kıvırcık, kısa saçlı... Hepsinden ayrı hoşlanan var.
Sen kısasın diye olayı kopartmışsın. Ben uzun boylu kadın sevmem mesela... Bana zürafa gibi gelir.
Ben ayak fetişistiyim, ayakları güzel olmayan kadın isterse dünya güzeli olsun, benim kadınım olamaz.
Ben kokuya önem veririm ve sayısız uzun boylu çok güzel kadın keçi gibi kokar, kendim deneyimledim. Kadınla yatağa girdik, sertleşemedim kadının kokusundan. Kadın resmen keçi! Belki seninle girsem gebereceğim zevkten... Bunu bilemezsin.
Dış görünüşün önemini vurgularken karşı cinsi ilk bakış ve ilk tanışmada etkilemekten bahsediyoruz biz. Sen de kendini, olduğundan çok daha çekici gösterebilirsin, bu artık bir meslek ve her kadın bu mesleğin erbabı olmuş durumda. Biraz kılık kıyafet, saç baş, bakım kadını bambaşka gösterir. Esas biz erkekler bu konuda şanssızız. Ama sizin durumunuz farklı.
Ve ötesinde, biraz sevimli, çekici, nazik, hoş olmayı başardıktan sonrası zaten sırf dış görünüşe kalmaz... Senin konuşman, aksanın, zekan, hayat anlayışın vs. her şey bir erkeği etkileyebilir.
Özetle... Sen manyak gibi boya güzelliğe takmışsın. Sana kısa boylu ve çok güzel olmayan bir sürü harika kadın sayarım. Meryl Streep, Jodie Foster, Oprah... ne bileyim var yani... Bu kadınlarla gözünü kırpmadan evlenecek milyonlarca erkek var. Güzeller mi? HAyır. UZunlar mı? Hayır. Gençler mi? HAyır. Tamam, senin bunlardan biri olman gerekmiyor elbette ama boy hatta güzellik çok da şart değil... Kendini çekici kılmayı öğren!04 Yorumla
Soran+1 yıl"Dış görünüş önemlidir. Çünkü dış görüşündeki bir çok ayrıntı senin genlerini, doğurganlığını sembolize eder." ne kadar önemlidir peki? kişilikten de önemli midir?
- +1 yıl
Evet, önemlidir. Çünkü sen, bir kadın olarak, benim genimi, soyumu bu dünyada sürdürmeme olanak verecek olan rahimsin. Ben de senin, genini soyunu bu dünyada sürdürmene olanak verecek olan testisim. Öncelikle bu şekilde "rahim/testis" odaklı partner seçer her çok hücreli canlı. Evrimsel bir şey bu. Mİlyonlarca yıldır böyle. Erkek sümüklüböceklerin genç dişileri, dişi sümüklüböceklerin genç erkekleri seçtiğini biliyor muydun?
İnan bana, sümüklüböceklerden çok da fazla gelişmiş sayılmayız. Bu dünyada halen din için, mezhep için insan öldürülüyor. En zengin bir milyon altın klozete s. çıyor, onlar altın'a s. çtığı için yüzmilyonlar aç. Elbette dünyadaki 3 milyar erkeğin %99,999'u senin g. tüne bakıp seni seçecek. Nasıl bir gelişkenlik bekliyorsun?
Kişilik biraz önemlidir. Biraz! Kadına "höt!" dersin, susar. Olmadı mı? Altın bir kolye alırsın susar. Olmadı mı? Bir çocuk verirsin susar. Erkek? Erkeğin önüne yemek çay yok, üstüne bir de çükünü yala zaten susar.
İlkel canlılarız, olay bu.
Soran+1 yılİlkel canlılar oldukları için insanlar bendeki güzellikleri göremiyorlar. İyi bir insan olabilirim. Sevimli tatlı bir insan olabilirim. Ama sırf kısa boyluyum diye insanlar beni tanımayı reddediyorsa, nasıl kendimi sevdirebilirim?
- +1 yıl
Hadi gel, sadece kısa boylusun diye seni sevmeyenlere ya da tanışmak istemeyenlere bir isim bulalım seninle?
Bence onlara kısaca keresteler diyelim...
Yok böyle bir şey arkadaşım... Kurtul şundan yahu... Boy moy değil mesele... Anlattım sana işte. Rahat ol. Boş ver...
En İyi Cevaplar
ya istediği kadar iyi kalpli ruhu güzel falan filan olsun
ben 170den kısa biriyle neden bir ömür geçirmek isteyeyim? :)
benimle aynı yatakta yatacak, el ele tutuşup yürüyeceğiz. Sevmem gerek. hem dışını hem de içini. İç önemli ama dışı da önemli canım benim. Boyun kısa ise ameliyatı var 175 olduğun zaman ara konuşalım00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDershaneye gittiğim yıllarda bir çocuktan çok hoşlanıyordum. Sarışın, uzun boylu, mavi gözlü, derece olarak benim üst sınıfımdaydı baya bildiğin deli oluyordum buna. Bir sınavda ben iyi sonuç yapınca bununla aynı sınıfta olduk ben bununla aynı sınıfta olunca haliyle tanıdım ama o bütün hoşlanmam gitti soğudum kısacası. Çünkü tam anlamıyla pisliğin tekiydi. Uzun lafın kısası dış görünüş bir yere kadar götürür önemli olan o kişinin iç güzelliğidir.
10 Yorumla
Dış görünüş onemli. Hepimiz senin buna aşık olmayacagini biliyoruz mesela.
c11.incisozluk.com.tr/.../508585_o76ef.jpg01 Yorumla
Soran+1 yılbeni olduğum gibi kabul etseydi olurdum !
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı. insanlar eşlerini kalpleriyle sever gözleriyle seçer. kimse çirkin birinin kalbini merak etmez de ondan.
birde şöyle bir şey var kimse mercedese binecek gücü varken volkswagene binmek istemez.02 Yorumla
Soran+1 yıliyi ölelim o zaman biz de ne yapalım.
Her sey degil ancak cogu sey. Sen insansin, kendi dogandan kacma. Yuzeysel varliklariz.
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki ne yapmalıyım? boyumu değiştiremem ya
Türk insanı böyle ne yaparsın sende böylesin unutma herkes dış görünüşüne bakar iç görünüşe bakmaz herkesin ne halt yediği ortada zaten
00 Yorumlabunu yapanlar gerçek aşkı ve sevgiyi boyda aramışlar o yüzden bulamamışlar. bu zihniyetle düşünmeye devam ettikleri sürece de bulamasınlar zaten
00 Yorumla
+1 yılŞimdiye kadar dış görünüş bile dert etmedim kilolularla bile çıktım ama yok olmadı hep kısa surdu bence önemli olan uyum kafa dengi. bende 1.65im 155. 160 kızi stedim hep malesf olmuyor istekler
00 YorumlaKüçük şeylerle mutlu olan bir insan senlede mutlu olur bir buçuk metre kızsın 😊 neyse saka bir yana gönül kimi severse ask onda güzeldir , guzellik göreceli yani 😊
00 YorumlaSana bir sır veriyim boyum 1.87 çok önceden sevdiğim kadınla beraberken onun boyu 1.59'du, demek isteyeceğim takılma sevecek olan yine sever.
00 YorumlaBoyun orta zaten az değil ki. 170 olup koca ayaklı olmayı hiç istemezdin emin ol. (Kibar görünsün diye küçük ayakkabılara ayağımı sığdırmaya çalışan bir mağdurum da :D ) Zarif göründüğünü düşünüyorum, şişman değilsen tabi.
00 YorumlaDış görünüş herşeyin başlangıcı. Iç görünüşü görebilmek için
04 Yorumla
Soran+1 yılpeki ya ne tavsiye edersin? ölelim mi?
Soran+1 yılboyumu uzatamam
+1 yılankete bakıyorum da19 kişi önemli demiş evet ama 9kişi de önemsiz demiş. biraz bardağın dolu tarafını gör. gerçekten aşkı bulacak 9 kişiye odaklan ne idüğü belirsiz 19 kişiyi ne yapacaksın
03 Yorumla- +1 yıl
Kabul et takip isteğini.
- +1 yıl
@-_-KaiHiwitaRi ediyorum
- +1 yıl
Gene atılmıyor mesaj takip isteği at bana.
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. boyu posu dert etme sevecek insan öylede sevecektir yterki sen kendini sev önce
00 Yorumlaherkesin dediklerine bakarsan bu hayatı özgür yaşayamazsın bırak herkes istediği gibi düşünsün mutlu olacağın gibi düşün yaşa
00 YorumlaDış görünüşe takanlar eninde sonunda içi pis birileriyle evlenirler zaten kafana takma
00 YorumlaÇünkü ; Ruhlar aleminde yaşamıyoruz.
18 Yorumla
Soran+1 yıliyi. gerçekten aşık olduğunuza inanın o zaman. insan yüreğini sever bacağını boyunu posunu değil.
Soran+1 yılben öyle biri değilim.
Soran+1 yılbelki de. uzun boylu bir kız olsaydım belki de ben de dış görünüş manyağı kibirli egolu bir kız olacaktım evet. bunun nedeni insanın kişiliğini biraz da yaşadıkları belirler. ben kısa boylu olduğum için hiç beğenilmedim, tanınmak bile istenmedim. bu yüzden insanların içlerinde cevherler olduğunu öğrendim.
Soran+1 yılyemin ediyorum, içindeki cevherlere bağlı. onda mutluluğu bulduysam, ruhunu beğendiysem ederdim. :)
siz neden uzun boyu iyi bir kişiliğe tercih ediyorsunuz?
Gizli Üye(25-29)+1 yıl160 ne lan ayakkabi numarasi gibi
234 Yorumla- +1 yıl
Senin ayaklar haddinden fazla buyukmus. Yazik, ayakkabi alacakken cok aramiyorsundur umarim
Cevap sahibi+1 yıl@Feronıaa67 Hobbit alındı:(..
Cevap sahibi+1 yıl@-Rdvn Ay hahshahahhshs, sinir de çabuk çıkıyor tepelerine döver felan şimdi bu tıfıl bizi knk:dddhdh
Cevap sahibi+1 yıl@-Rdvn Hahahaha😂😂 Ay duyamadim çok aşagida galiba agagdggdhdh😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@-Rdvn Ahshhshahahahha yarildimm😂😂😂
Soran+1 yıl@-Rdvn bir şey soracağım. neden hep kısa boylu kızları aşağılama peşindesin? başka sorularda da seni görüyorum. Tamam itici bulduğunu her yerde belirtmişsin de, bu dalga geçme isteği nereden geliyor? Onu anlamayadım.
Soran+1 yıl@-Rdvn hayır ben sormuyorum da takip ediyorum. kısa boylu kızlara karşı çok ciddi nefreti olan bir kaç kişiden birisin. istersen özele geleyim ordan konuşalım? cidden bu nefretin kaynağını merak ettim.
Soran+1 yıl@-Rdvn Ayıp ya. Kızı yerden yere vurmuşsunuz.
Adamın fiziksel engelli ablası olmasına rağmen insanları görünüşleri yüzünden aşağılaması da aynı bir cinslik. Biz senin ablan için "niye yaşıyor ki çalışmayı da beceremiyor ben vergilerimle ona bakmak zorundamıyım ölsün gitsin kimseyi uğraştırmasın" desem ne hissedersin?- +1 yıl
@soran. İlk öncelikle devletten maaş falan almıyoruz. Ablama da ailem yani babam çok rahat bakıyor. Onun için bir sıkıntı yok. Ve fiziksel değil zihinsel engelli bir ablam var. Üşenmeden benim bütün yorumlarımımı okudun. : ) Beni bu tarafım ile de vurmaya çalışsan da s*klemem haberin olsun. : )
- +1 yıl
@-Rdvn soran gibi saldırmayacağım ama ben de merak ettim neden kısa boylu kızlardan bu kadar nefret ediyorsun. İtici bulabilirsin ona karışmam da kızı herkesin içinde alaya almışsın, hoş değil.
- +1 yıl
@Pearldupont @soran. Ben bu site de üç yıldır falan varım. Eski üyeliğim buydu. @-_-Rıdvan Sonra kapattım. Bu site de de beni çok iyi tanıyanlar var isterseniz nicklerini veririm siz sorarsınız. Ben hiç bir insanın fiziki özellikleri ile dalga geçecek alaya alacak bir karakterde insan değilim ve bunu beni sitede tanıyan insanlara da sora bilirsiniz. Bir insanın doğuştan kendisinin hiç bir müdahalesi olmadığı fiziksel görünüşünden dolayı yargılamam kimsede yargılayamaz çünkü onu Yaratan Allah (c. c) haşa yargılamış olursun bu bir. Diğeri ise bura da maytap geçmemin sebebi İnsanların onca dertleri kederleri varken önemsiz bir boy takıntısından dolayı burada gelip soru sormaları zoruma gidiyor bundan dolayı dalga vurdum son zamanlarda bu aşırı oldu sitede boy ile ilgili sorular.
- +1 yıl
Diğeri de @Sorana bir cevabım var. ``Adamın fiziksel engelli ablası olmasına rağmen´´ bu cümlen zaten senin ne karakter de bir insan olduğunu gösteriyor. Fiziksel engelli ablası olmasına rağmen nasıl bir cümledir zihinsel engelli bir ablam olmasından dolayı boynum mu bükülmesi lazım nedir yani?
- +1 yıl
@Pearldupont Sende boy takıntısı yapıyorsun her halde yorumlarından o anlaşılıyor böyle takıntı yapan insanlardan nefret ediyorum. Allah herkese farklı özellikler vermiş kimine boy kimine güzellik kimine zeka. Böyle saçma sapan şeyleri dert edineceğinize biraz şükür etmeyi deneyin hayata başka pencereden bakmayı deneyin.
- +1 yıl
@-Rdvn özele gelebilir misin?
- +1 yıl
@-Rdvn mesaj atabilmem için iki xper olmam gerekiyor mesaj atar mısın?
- +1 yıl
@-Rdvn tamam
- +1 yıl
@Pearldupont Takip isteğini kabul et. : )
- +1 yıl
Yalniz boyum 1.74 sjskfiisd Gercekten hobitim napsak ki
- +1 yıl
@-Rdvn Cevremdeki butun kizlardan uzunum. Ben diyorum senin diyip dememen de umrumda degil. Surda su muhabbetten dolayi tartismaniz bile ne kadar cehalet sahibi oldugunuzu gosteriyor. Sanki insanlar kendi boylarini kendileri seciyor. Genetik hastaligi olan kac insan var ve siz boyle yaparak onlari daha cok uzuyorsunuz. Tamamiyle zaman kaybisiniz
- +1 yıl
@-Rdvn Soruyu ben sormadim sorana soylersin. Onun yanlis bir sey yapmasi da seni hakli gostermez. Tabi isine gelmeyince de fakir edebiyati. Su yaptigin zaman cok mantikli ve ornek alinasi bir seydi ya. Neyse daha fazla konusma derim
- +1 yıl
@-Rdvn Gercekten cok espirili bir olay...
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılRuhlar aleminde yaşamıyoruz ya 😂
13 Yorumla
Soran+1 yıle kısalar çirkinler ne yapacak? sevilmeyecek mi? sevgi sadece uzun boylulara özel mi olmalı?
- +1 yıl
Kısalar çirkinler birbirleriyle artık 😂
Soran+1 yılinsanların uzun boyu kişilikten bile daha çok önemsemesi çok saçma
+1 yılNiye önemsemeyim alala saçmalığa bak ya
04 Yorumla
Soran+1 yılher şey mi sence? gerçek aşk?
- +1 yıl
Aşk dediğin fiziksel etkileşimden meydana gelir zaten.
Açtığın börekten değil.
Soran+1 yılpeki biz ne yapalım? ben hep boyumyüzünden sevilemeyecek miyim?
- +1 yıl
Ben çok yakışıklı değilim çevremdeki kızlardan hiç duymadım iyisin falan diye ama bu böyledir aşk fiziksel etkileşimden gelir. Sana gelecek olursak boyun Türkiye standartlarında zaten. Ülkemizde çok uzun kız yok. Boydan kaybetmezsin yani. Ayrıca yüzün guzelse oradan kazanırsın
Gizli Üye(36-45)+1 yıl175den kısa kızlar AZALARAK BİTSİN
00 Yorumla
+1 yılDış görünüş önemlidir
04 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten iyi birini sırf kısa diye reddedin ve iğrenç kişilikte insanları sırf uzun boylu diye sevin. çok yüzeyselsiniz
- +1 yıl
Ben masumum sakin
Soran+1 yıldış görünüş önemli diyen insanlar sığdır
- +1 yıl
sığlık bence de.
sığ olmak insanlar hakkıdır ama, sığ olan da kendisi gibi sığ birini bulur oldu bitti gitti.
+1 yılOnemsiyorum yanima yakissin
00 Yorumla
+1 yılSen neden takiliyosun
00 Yorumlaben oylese severim seni
00 Yorumlaaşkta zaten pek önemli değil ki.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılDert etmemelisin bu kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafa uyussa yeter gerisi onemli degil
00 Yorumla
+1 yılÖnemli tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMallar
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri