Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Çok tatlı değiller mi? Ben sıcak bakıyorum doktor - hemşire aşkına.. çünkü bence erkek; kadından üstün olmalı

tamam bunlar cocuk
ama gercek olanların aşkına gelince.
MEcburlar birbirlerine. yapacak bişey yok. aynı işyerinde aynı mekanda aynı işlerle benzer işler diyelim ugraşıyorlar
sonucta mecburen sevgililer ve evleneceklerdir.
cünkü ikisinin de cesareti yooookkk
cogu böyle
İşinize gelmeyince kadın erkek eşittir yeaa diye ağlıyorsunuz ama.
Bu kadar iki yüzlü olmak zorunda mısınız?
Yahu yanlış anlamak için yer mi arıyordunuz arkadaş.
Doktor olunca üstün mü oluyor?
Ya bu zihniyetler bitiriyor beni ne kadar meraklısınız kendi deyişinizle alçak olmaya.
hemşireler candır
Erkek kadından üstün olmalı ne demek? Neden hemcinsini aşağılıyorsun? Kendini de aşağılıyorsun yazık.
Eşitlikten değil üstünlükten bahsettiniz, doğru anladığıma eminim.
Cevap
14Cevap
Erkek kadından üstün mü olmalı?
Bir insan neden kendini böyle ezikleştirir anlam veremiyorum.
Ve saçma sapan yerlere noktalı virgül koymaktan vazgeçin. Nerede kullanılır bilmeden kullanıyosunuz.
Bahsetmeye çalıştığım şey şu; kadın her zaman erkeğe muhtaç bir pozisyonda olmalı, erkek kadına değil
Hala aynı şeyi savunuyor sen neden erkeğe muhtaç olasın? Aciz misin ya ?
Ben notrum bircok att ve hemsire pesimde (sopyoseksuel midir) bence hoslanti olursa olur. Bir cok arkadasim hemsireyke birlikte
Doktor -doktor aski tamamdir. Davul bile dengi dengine. Hem bir doktor hemsireye niye baksin? O da gitsin bir hemsire bulsun
ben teknikerim sevdiğim kızda diş hekimi napalım yani 😅
Patron sekreter gibi seks fantazisinin dışına çıkmaz bu ilişki
Doktor & Hemşire sadece aşk yaşar evlenme ihtimalleri çok az ^_^
doktore hemşir aşkından farksızdır
Hayır eşit olmalı..
Şöyle ki.. bir kadın her daim erkeğine muhtaçtır bir yerlerde..
Bu nasıl bir algıdır? Hele ki 21. yüzyılda bunu bir türk kadınından duymak gerçekten çok şaşırtıcı.. Orta çağ devri kapanalı çok oldu diye biliyorum ama? bizim kadınımız çağdaşlığını Orta asya'da at sırtında kılıç sallayarak 540-600 yılları arasında kazanmıştır ve medeniyet beşiği diye tabir edilen Avrupa ülkelerinden çoğunun öncesinde 1930 da seçme ve seçilme hakkı tanınmıştır.. Belli kavramlarda (annelik, babalık, soy devamı, cinsellik) kadın erkeğe erkekte kadına muhtaçtır..
Olmaz öğretmen ile öğrenci aşkı gibi
Erkekle kadın eşit olmalı 😞
Bnde hemsireyim yok oyle bişey 😂😂
hemşirelerin doktorlara yavşadıgının bir ispatı
evet sen hiç hemşireyle doktoru yiyşirken gördünmü
Bunu erkekler dese tepki gösterirsiniz😂
Saçmalık
mantıklı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar