Başarılar sana güveniyorum tarzı at dedi birisi ama ben size de danışmak istedim. Sınava girene ne denir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 5 ay
Merhaba canımcım🧐
Havada aşk kokuları, tatlı tatlı heyecanlar seziyorum. Hoşlandığın çocuğa nasıl bayramda mesaj atmanın yolu yapılıyorsa sınav zamanında da yol yapılıyormuş demek ki. Ee o zaman sıradaki başarı mesajları önerilerim benden tüm sevenlere gelsin!💝🎓
Sınava Girecek Kişiye Ne Söylenir?
Hepimiz hayatımızın bir noktasında sınavlara girmek zorunda kaldık ve bu süreç eğer benim gibi biriysen oldukça stresli oluyor. Ancak sınav öncesi motive edici ve destekleyici sözler, bir kişinin moralini oldukça yükseltebilir. Sınava girecek birine peki neler söylenebilir dersen; mesela, "Sınavda başarılar! Sen zaten elinden gelenin en iyisini yapacaksın, buna inanıyorum" gibi sözler moral verici olabilir. Ayrıca "Heyecanlanma, sadece elinden gelenin en iyisini yap ve gerisini düşünme" demek de oldukça destekleyici olur. Başka bir örnek olarak, "Bu sınav senin bilgi ve becerilerini göstermen için bir fırsat. Kendine güven ve sakin ol" diyerek onu motive edebileceğin gibi "Sana güvenim tam! Bu sınavı da başarıyla geçeceksin" gibi bir ifade de oldukça etkili olacaktır. Son olarak, "Başarının anahtarı sakinlik ve konsantrasyon. İyi şanslar!" diyerek ona güven aşılayabilirsin.🌟✨
Sınava Girecek Sevgiliye Nasıl Bir Mesaj Yazılır?
Aşk ve destek bir araya geldiğinde, sınava girecek olan sevgilinin morali ve motivasyonu oldukça artar. Sevgiline yazabileceğin örneğin "Canım, sınavın için sana bol şans diliyorum. Seninle gurur duyuyorum ve başaracağını biliyorum. Seni seviyorum 💕" demek onu mutlu edecektir. Veya "Senin yanında olmasam da kalbim hep seninle. Sınavda başarılı olacağına eminim. Sana güvenim tam!" diyerek ona olan inancını gösterebilirsin. "Bugün senin için büyük bir gün ve ben senin yanında olmayı çok isterdim. Seninle gurur duyuyorum ve sana başarılar diliyorum" şeklinde bir mesaj da oldukça anlamlı olacaktır. "Sevgilim, sınavında başarılar. Seninle her zaman gurur duyuyorum ve başardıklarını görmek için sabırsızlanıyorum" diyerek ona olan desteğini hissettirebilirsin. Son olarak, "Her zaman yanındayım ve sana inanıyorum. Sınavında başarılar, aşkım!" mesajıyla ona destek verebilirsin.❤️📖
Sınava Girene Başarılar Mesajı Nasıl Dilenir?
Sınav öncesi birine başarılar dilemek, onların moralini yükseltebilir ve kendilerini daha güvende hissetmelerini sağlayabilir. "Başarılar dilerim! Senin için dua ediyorum ve en iyi sonucu alacağına inanıyorum" diyebileceğin gibi "Sınavında başarılar! Sakin kal ve odaklan, gerisi kendiliğinden gelecektir" demek de oldukça destekleyici olur. "Senin için en iyi dileklerimi gönderiyorum. Bu sınavda en iyi sonucu alman dileğiyle!" diyerek o kişiyi destekleyebilirsin. "Başarılar! Bu sınav senin için sadece bir adım, hayallerine doğru atacağın bir adım" demek de oldukça motive edici olacaktır. Son olarak, "Başarıların daim olsun! Sınavda harikalar yaratacağını biliyorum" diyerek tatlış mı tatlış iyi dileklerde bulunabilirsin.✨📚
İyi şanslar ve başarılar diliyorum!🌟🚀
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eer ki muhabbetiniz varsa yani samimi iseniz o mesajı atsanda olur
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Samimiyiz. Ama sey her gun konusmuyoruz yani ara ara.
Basarilar dilerim sana güveniyorum. Sonuc guzel olacak 😊 yazsam mesela ne dusunur - Soran+1 yıl
Tatlim gorusuyoruz sinava hazirlanuyor biliyorum :) pazar gunu bizim ordaki cafeye geldi kuzeniyle beni aradi musaitsen gel diye falan. Yani aramiz iyi tek sknti her gun konusmuyoruz
- Soran+1 yıl
Erkekler su guven olayindan etkileniyormus bir bilgin var mi 🙄 Sana guveniyorum denmesinden falan
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. 1. Kul, euzü birabbin nâs,
2. melikin nâs, ilâhin nâs,
3. min şerril vasvasil hannas,
4. elleziy yuvesvisu fiy sudûrin nâs,
5. minel cinneti ven nâs.
Hey Allah'ım ne yazcan başarılar hayatım sana güveniyorum yaz geç :D02 Yorumla- Soran+1 yıl
sevgili deiliz ki :/
- +1 yıl
Iliskinizle ilgili guzel seylsr soyle ve iliskinizin gelecegi ile ilgili guzel seyler soyle moral kaynagi olur hemde senin bu guzel sozlerini dusune bili ben oyleydim sevilim guzrl biseyler dedimi aklimda kalirdi :)
04 Yorumla- Soran+1 yıl
ama sevgili deiliz ki :)
- +1 yıl
Hee pardon :) O zaman gene onun aklinda kalabilcek ve ona motive verebilcek seyler soyleyemeye calis :) Sevgili olsaniz daha kolaydi ama bulursun sen ya sen zekisi kizim bulursun sen senden iyi kim yapicak bu isi :) baak bunun gibi :)
- Soran+1 yıl
hhahahha hiç motive olmadım ama :D
- +1 yıl
Ya kizim aynisini de demedim :) orasinida sen dusun ohh sevgili yok boyle sorunlar yok :))))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
28Cevap
Böyle bir mesaj güzel olur
"Merhaba, yarınki sınavında sana başarılar dilerim. Eminim çok iyi geçecek, çünkü gerçekten çok çalıştın ve bu sınavı başaracağına inanıyorum. Kendine güven ve elinden gelenin en iyisini yap. Başarılar!"
00 Yorumla- 5 ay
Bence şöyle mesaj at:
"Hey yavrum, allah'ım sana yardım etsin bu sınavda sana çok başırılar diliyorum yavrum benim" Yaz
Çünkü hoşlandığım çocuk nedir ya!
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. o da senden hoslaniyorsa hayat sana istedigini senin istedigin sekilde sunsun.. sunmasa bile sen bi yolunu bulursun de..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sınavında başarılar dilerim. Biliyorum çok çalıştın ve emeğinin karşılığını alacaksın gibi bir şey olabilir
03 Yorumla- 5 ay
Soru en az 1 yıl önce sorulmuş
- 5 ay
Benim şu soruya da bak o vakit
2 yıllık kolay açıköğretim bölümler nelerdir? ↗
- +1 yıl
sınavdan önce gusul abdesti al diye önerilerde bulunabilirsin
014 Yorumla- Soran+1 yıl
Ya ne diyorsun
- +1 yıl
bisey demiyorum soruna cavap veriyorum begenmedin mi yoksa
- Soran+1 yıl
Begenmedim sacmalamissin.
- +1 yıl
sorunun sadece baslıgını okudum oyuzden olabilir
ya öff aslanda biliyomusun senin sorun saçma bence sınava girecek birine basarı dilemekten baska ne diyebilirsin ki - Soran+1 yıl
Aynen haklisin benimki de sacma ancak bir tane abi sey dedi sana guveniyorum falan dersen daha etkili olur. Ben de o yuzden sormak istedim
- +1 yıl
onu dersin etkili olur ama sınavı kotu gecersede bu etki sana karşı hayal kırıklıgı olarak geri döner
sen bırak yapsın sonucunu kutlarsın daha güzel olur bence - Soran+1 yıl
nasıl hayal kırıklıgı olarak doner
- +1 yıl
sen anladn da anlamazlıga vuruyon
ya şimdi "sana güveniyorum" kelimesi senden başarı bekliyorum anlamı taşır sen ondan başarı bekliyosun o kisi sınavda başarısz olursa sana karşı bir kırıklık duyacak senin ondan beklentilerini yerine getiremedigi icin - Soran+1 yıl
yok ben de boyle anladım da emın olamadım.
- +1 yıl
hani şu ailellerin "hadi emeklerimizi boşa çıkarma" sozu bile insanda kuşku endişe uyandırır acaba kotu gecerse onlara ne diyecem ben gibi endişeler olur buda sınavda olumsuz birsey
sınava girecek insanın kafasında hiç endişe olmayacak ve tamamen sınava adapte olması lazm onun icin kndi haline bırak , insan kafası rahat olunca herseyi yapar - Soran+1 yıl
basarılar da mı dılemıyım
- +1 yıl
başarı dile tabi
- Soran+1 yıl
Hii tamamm
- 1 yıl
Güzelliğin gibi sınavında başarılar diliyorum
- +1 yıl
Allah zihin açıklığı versin yaz.
Anne şefkati hesabı01 Yorumla- Soran+1 yıl
Ahahah :)
''Yarın ki gireceğin sınavda sana başarılar diler, herşeyin gönlünce olmasını dilerim''
10 Yorumla- +1 yıl
Dua edicem de başarılar de güveniyorum de başka birşey demene gerek yok, düşündüğünü belli et yeter :)
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Basarilar dilerim sana güveniyorum. Sonuc guzel olacak 😊 yazsam mesela ne dusunur
- +1 yıl
Dediğim gibi düşündüğünü belli et yeter, örneğin de gayet iyi işte
- Soran+1 yıl
Yok yani guveniyorum desem sacma mi olur diye merak ettim
- +1 yıl
olmaz hem niyetini de anlar bence ufaktan :D
- 5 ay
Sınavda başarılar dileyip senin için dua ediyorum diyebilirsiniz
00 Yorumla - 5 ay
Gece niye atıyosunuz sınav günü başarılar dile yeter gece dikkatini dağıtma çocuğun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. bol basarilar dile ve dua et ;)
122 Yorumla- Soran+1 yıl
Basarilar dilerim sana güveniyorum. Sonuc guzel olacak 😊 yazsam mesela ne dusunur
- Soran+1 yıl
Basarilar dilerim sana güveniyorum. Sonuc guzel olacak Allah ' ın izniyle :)) ya sunu merak ediyorum sana guveniyorum demek sacma mi olur
- Soran+1 yıl
Ama acilma falan olmadi aramizdaa
- Soran+1 yıl
Hmm bilemedim Şu an
- Soran+1 yıl
Dgs sinavi ya 4 yila tamamlicak
- Soran+1 yıl
Ne gibi mesela ornek alayim
- Soran+1 yıl
Hii tamam :))
- Soran+1 yıl
Ay evet ya :))
- Soran+1 yıl
Vay arkadas her sey cikar iliskisi olmus
- Soran+1 yıl
Dusunemedim :) verdim + nı :)
- Soran+1 yıl
Bakalim hak edene vercem onu 😂
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Bu iş sende 😄 yaz sacmasalak guveniyorum yaparsin sen yazma ben olsan bitsne cakasim gelirdi
14 Yorumla- Soran+1 yıl
bence de güveniyorum yaparsın sen nedır ya
- Cevap sahibi+1 yıl
Kesinlikle 😄
- Soran+1 yıl
🙆🏻😜 ne yazayim peki
- Cevap sahibi+1 yıl
Onun sevdigi seylerle de alakali ben benimkine bu iş sende halledince ara falan derdim kimine gore sacma muhabbeti olanlara guzel bisey yani sen biliyosun ne tarz cumelelri sevdigini 😄
- +1 yıl
Sınavdan önceki gece yazma, daha önceki gün yaz. Stresli olabilir önceki gece
07 Yorumla- Soran+1 yıl
Olsun sonucta basarilar diliyorum
- +1 yıl
"Sana güveniyorum, sen başarabilecek birisin" gibi telkinler de yaparsan özgüven verirsin ona
- Soran+1 yıl
Basarilar dilerim sana güveniyorum. Sonuc guzel olacak :) desem mesela cok boyle siradan olmaz mi - +1 yıl
daha da böyle ilgili mesaj iyi olur. Ama sakın paragraflarla yazma sıkıcı geliir o zaman
- Soran+1 yıl
Mesela ne yazabilirim
- +1 yıl
İçinden samimi ne geçiyorsa, eğer sana dediğim sıradan geliyorsa
- Soran+1 yıl
tamam dusunucem tesekkurler
- +1 yıl
Hayat boyu doğru olan şıkları seçmen dileğiyle yaz :)
17 Yorumla- Soran+1 yıl
Basarilar dilerim sana güveniyorum. Sonuc guzel olacak 😊 yazsam mesela ne dusunurYaaa agahahah :))
- +1 yıl
Yaz sevinir.
- Soran+1 yıl
ama sana guveniyorum sacma mi olur
- +1 yıl
Saçma değil de olası bir başarısızlık durumunda biraz incitici olabilir.
- Soran+1 yıl
Ya peki su dogru mu bir tane abi dedi de. Erkekler su guven olayi falan soylendigi zaman cok hoslarina gidiyormus falan 🙄
- +1 yıl
Gazlama gibi oluyor işte :)
- Soran+1 yıl
Hoslarina gidiyor mu noluyor ben fransizim
- Gizli Üye(25-29)5 ay
Sınav sonrası mesaj at sohbete başla direk kahveye davet et 😂
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)5 ay
Yakışıklı çocuk hayırlı sinavlar olsun, göster kendini derim.
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)5 ay
önce sınava sonra bana şaka şaka
Başarılar umarım hak ettiğini alırsın yaz
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)5 ay
Sınav sabahı "seni düşünüp ıslanıyorum" diye mesaj at ona 😈
00 Yorumla umarim kopya cekerken yakalanirsin sen iflah olmazsin cocuk diyebilirsin bence
00 YorumlaGüzel geçmesini dileyip stress yapmamasını ve ona güvendiğini söyleyebilirsin
00 Yorumla"Başarılaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr" yaz sadece
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)5 ay
Merhaba canım sınava girmeden stresini benimle atmak pamuk olmak istermisin kabul ediyorsan dudaklı evet yazıp gondermen yeterli
00 Yorumla - 5 ay
çocuğun stresini azaltacak şeyler yaz:)
10 Yorumla - +1 yıl
Birşey yazma kafasını karıştırma çocuğun :)
16 Yorumla- Soran+1 yıl
Neden kiii
- +1 yıl
Çocuğun yerinde olsam istemezdim ben sınava girecek vakit :) çıktıktan sonra yazarsin
- Soran+1 yıl
Sinavdan onceki gece dedim sinav gunu demedim 😂 Ayrica neden istemezdin anlamadim
- +1 yıl
Belki o da senden hoşlanıyor? :) kafasına takılacak heyecandan herşeyi unutacak :))
- Soran+1 yıl
Kafasina neden taksin guzelce basarilar diliyorum. Asil demesem sacma olur bence
- +1 yıl
Benim düşüncem böyle :) gerisi senin bilecegin is
Kafa karıştırma bırak sınavı bi atlatsın 😃
00 Yorumla- 5 ay
Başarılar dileyip dua edilir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. gel g2zelim bosa vakit gecirme de
00 Yorumla- 5 ay
Sınavında başarılar dilerim yaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 718 cevap paylaştı. Allah zihin açıklığı versin yaz.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
- +1 yıl
Saçların çok Güzel de
03 Yorumla- Soran+1 yıl
gözlerın lens mı de dıyım mı?
- +1 yıl
Ok bb
- Soran+1 yıl
:D:D:D:D:D
- +1 yıl
ayetel kursi okurken videoya çek.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Yok artik
- +1 yıl
başarılar de son dakka
07 Yorumla- Soran+1 yıl
Son dakka mi 😳 Mesaji gormemis olur telefonla almiyorlar iceri sonucta
- +1 yıl
yok be gecesinde yani uyumadan önce 11 gibi
- Soran+1 yıl
Ben de oyle dusunmustum. Peki sey sana guveniyorum demek sacma olmaz mi sence
- +1 yıl
klişe olur deme
- Soran+1 yıl
Ya bir tane abi sey dedi erkekler guven olayindan cok etkilenir falan 😂 Oyle yaz dedi de emin olamadim
- +1 yıl
sen bilirsin ben olsam demem
- Soran+1 yıl
Bana da salakca geldi acikcasi. Sana guveniyorum ne manağ
Dua ediyorum basarili olscaksin de
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı. Sınavda basarilar
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
basarılar de sadece sana guvenıyorum ne ya
011 Yorumla- Soran+1 yıl
Ayni fikirdeyim cok salakca dimi? Bir tane abi oyle mesaj at dedi de yok erkekler guven seysinden cok etkileniyormus bla bla bla
- Cevap sahibi+1 yıl
yok canım ya olmaz oyle bırsey yazma. sınavında basarılar dilerim umarım emeklerinin karşılığını alırsın. ben olsam boyle yazardım
- Soran+1 yıl
Bence de. Sana guveniyorum sacma gibi biri de sey dedi uzun mesaj at 😂
- Cevap sahibi+1 yıl
nasıl uzun mesaj :)
- Soran+1 yıl
ne bılıyım zaten sacma geldı ne yazcam onla ılg gelecek planlarımı mı :D :D
- Cevap sahibi+1 yıl
olmaz oyle şey ya :D
- Soran+1 yıl
haahh bence de :D :D
sen ıkılı ılıskılerden anlıyor musun - Cevap sahibi+1 yıl
evliyim ben :D anlıyorum gibi :D
- Soran+1 yıl
ay nolur bana yarım ett
- Cevap sahibi+1 yıl
ederim canım
- Soran+1 yıl
ıkı dk kendını gızlıden cıkartabılır mısın mesaj atıyım yıne gızlı ol
- 1 yıl
Güzelliğin gibi sınavında kolay geçer inşallah
10 Yorumla - +1 yıl
Kolay gelain broo
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Dgs 😬😬😓😓
013 Yorumla- Soran+1 yıl
Evettt.
Basarilar dilerim sana güveniyorum. Sonuc guzel olacak :) yazsam mesela ne dusunur - Cevap sahibi+1 yıl
İnsallah Hakkı'nda hayirlisi olur sınavın guzel gecer umarım. Daha iyi bence muhabbettiniz yoksa fazla. Ama varsa seninkini yaz
- +1 yıl
o hakkında da niye kesme işareti var :D
- Cevap sahibi+1 yıl
Klavyeden 😬😅
- Soran+1 yıl
Ya muhabbetimiz var aramizda iyi. Oyle her gun konusmuyoruz ama mesela pazar gunu bemim oturdugum yerdeki cafeye gelmis kuzeniyle benimde cagirdi falan.
- Cevap sahibi+1 yıl
Birde gece atma mji gun içinde at
- Soran+1 yıl
Neden peki
- Cevap sahibi+1 yıl
Ustunde baskı hisseder bence telaslanir sana karşı birsey hissediyosa ama gun içinde atsan heyecanini yener uyku vaktine kadar
- Soran+1 yıl
Erkekler su guven olayindan etkileniyormus bir bilgin var mi 🙄 Sana guveniyorum denmesinden falan
- Cevap sahibi+1 yıl
bilmiyodum yaz onu o zaman :)
- Soran+1 yıl
Kararsiz kaldim cok salakca olmaz mi ya
- Cevap sahibi+1 yıl
herkade sen karar verene kadar sınav günü gelecek :/
- Soran+1 yıl
Pazar gunu sinavi cumartesi yazcam daha cok var :))))
- +1 yıl
evet bencede oyle
00 Yorumla - +1 yıl
Dualarım seninle de
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)5 ay
Ne sınavı bu
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hoşlandığım çocuğun pazar günü sınavı var nasıl bir mesaj atayım sınavdan önceki gece?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?