onunla 1 dakıka sızı umutlandırır,1 dakika yılların ozlemını siler. ıcınızde hep bır umut olur. hayatınızı o umut pesıne planlarsınız. ama bir gece tam onu dusunurken telefon calar yakın bir arkadasınız size acı haberi verir. sizin sevdiğiniz başkasını seviyordur. o andan sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. butun iğrenç duyguları aynı anda yaşarsınız. yıllardır ıcınızde olan azcık umut bile yitip gitmiştir... hayatta her sey calısmayla parayla elde edilir ama kimseye zorla kendınzı sevdiremezsiniz. siz onu ne kadar severseniz sevin o ne hıssederse onu hisseder. beynınızın bir tarafı sacma ısler bos ısler der senınle ılgılenenlerle ılgılen der ama obur tarafı ıse onu dusunerek gecırdıgınız azcık zamanı dusunerek mutlu olur, salak bir gulumseme belirir yüzünüzde. mantıklı bır ınsan olarak ne yaparsanız yapın sonucta beynın 2. tarafı galip gelir. herkes acınızı hafıfletmek ıcın bosver kendıne yazık edıyorsun guzelliğine yasına yazık edıyorsun der ama siz asla kendınızı baskasının yanında dusunemezsınız. herkes takıntılı kendını bılmez bır ınsan oldugunu dusunur. en gec 2 aya her seyın gececegını dusunurler ama bılmedıklerı cok onemlı bir sey vardır o da :3 yıl bile gecse ustunden siz hala onu ılk gordugunuz anı dusununce midenize kramp girer. basınız doner vucudunuz bir anda dengesini kaybeder. unutur gibi olursunuz ama sadece olursunuz cunku basıt bir olayla her şey geri döner. oyle veya boyle ıcınızde onu yasamaya devam edersınız her seyı 2 kısılık yasarsınız... cok buyul basarılar elde etsenız, yıllardır hayal ettiğiniz mulklere arabalara kavussanız bir yarınız hep uzgun olacaktır. kulaklarda huzunlu muzıkler tabı kı gozlerde de yas her zaman olacaktır. İyi tarafı yoktur belki daha dik durursun hayata karşı daha başarılı olursun ama bir tarafın hem eksik hep kırık kalır. " Ölümdür yaşanan tek başına aşk iki kişiliktir "
@Caterpillarr ilk baş gece yolcularının şarkısından alınma maykıl seninle bir dakika umutlandırıyor beni bir dakika siliyor canım yılların özlemini diye başlıyor şarkı :D
lisedeydik platoniktim verdiği notları kalemi yıllarca sakladım. yanına oturdum kardeş ayağına elim koluna değdi içimde kelebekler hareket etti. sırada yanyana durduk kolum koluna değdi içimde kelebekler yine hareket etti. O hep kardeşim dedi ben hep yandım. Alev alev yandım hiç hissetmedi. Okulda başka bir kızı sevdi kızı kötüledim ama ondaki mutluluğu görüp daha fazlasını yapamadım eve gittim yine yandım alev alev yuttum söylenecekleri. Seni seviyorum dedim birgün güldü ne saçmalıyosun ya dedi çevirdim kazı yanmadı ama inanmadı. Büyüdük evlendi ben yine yandım içimde kelebekler öldü boşandı içimde bir tohum filizlendi omzumda ağladı kafası omzuma değdi içimdeki kelebekler baktım hareketlenmedi. Karısını saatlerce anlattı içimdeki kelebeklere can gelmedi sadece dinledim şifa benim kalbimdeydi ellerimdeydi ruhumdaydı diyemedim hiç bişey. Kelebeklerim göçtü gitti. O mu o ise karısına döndü gitti...
5 yıldır platonik olarak sevdim. Bir kangal köpeğinin sahibine beslediği sadakat duygusu gibi ona sadık kaldım. Onun uğruna başka hiçbir kıza bile bakmadım. Artık karşısına çıkıp ''Seni sevmek her ne kadar acı verse de bir o kadar güzeldi.'' demek istiyorum. Çünkü tek taraflı aşk acı verir ama bu acının gülümseyen yüzü de nikotin gibi. Acı çektiğin halde gene sevmeye ısrar ediyorsun.
ben bunu cok yasadım insan olmayacaını bile bile hayal kuruyor olmayacak hayaller ona ulasamadığın için onu çok yüceltip büyütüyorsun alısıyorsun onu görememeye ama unutmak imkansız hayal kurmakbile yetiyor mutlu olmak için halada aynı durumdayım ne yapcam vala :)
Sevincini üznünü kimseyle paylaşamadığın duygularını onun resmine bakarak anlatıyorum onun iyi olduğunu bilmek bile benim mutlu olmama yetiyo. Gelicekmi gelmiycekmi bilmiyorum ama bir umutla bekliyosun belki gelir diye işte o belki çok güzel bir kelime bence karşılıksız sevmenin en güzel yanı da bu "bence" dir.
O'nu görünce dünyanın en mutlu insanı oluyorsun... Görmeyi geçtim adını duyunca bile kalp atışların hızlanıyor.. Ya da televizyondaki dizi umrunda değilken onun adı geçiyor ve başını kaldırıp bakıyorsun ilgini çekiyor dizi sırf onun adı var diye... Platonik sevgi insanın en saf en masum yanını uyandırıyor bence en güzel en içten en masum sevgi... Bir insanı karşılıksız sevmek kolay değil ama bence çok çok güzel hisler güzel duygular:)
ÇIKIYOSUNUZ FAKAT O BUNU BİLMİYO :D AYRICA AYRILSANDA HABERİ OLMIYCAK... KISKANSAN TRİP DE ATMIYCAK :D Ama kötü yanı ona sarılıp kokusunu içine çekmek öpmek... defalarca öpmek. fakat sabret. Eğer sevginde ısrarcı olursan eminim ki sana bir şans vericektir.
İnsanları seveceksin ama karşılıksız seveceksin Çünkü insanlar vefasız olmuş kalpsiz olmuş. Sen karşı tarafı severken, o sana her türlü kötülüğü kalleşliği yapabilir. İşte bu nedenle insanları karşılıksız seveceksin. Ancak böylelikle hem güçlü, hem sevgi dolu ve bu nedenle de mutlu olabilirsin.
ona en güzel ben yakışır onu en güzel ben mutlu edebilirdim o benimle kral olmak varken elin zillisine serseri olmayi tercih etti oyuzden ben platanik aşka karşiyim cunku en çok seven en büyük acıyı yasıyor ve bunun güzel bir yanı yok
Yaaa ferudun kaç kere dedim sana kız kılığına girip resimlerini buraya atma diye bu resimdeki sensin iste hepimiz biliyoruz 😂😂😂😂😂😂 Karşılıksız sevgiyi tatmadımki hiç sevenim ayrı sevdiğim ayrı 1 kere sevgilim oldu ama o da sevgili sayılmaz çok dindar biriydi imam nikahı kıyalım dedi sonra el ele tutuştuk sevistik ilişkiye girdik bana sen o**rospusun dedi ve boşol boşol boşil dedi 😭😭😭 çok dindardı ama imam nikahı Kılınca erkek 3 kere boşol diyince boşanalıyo ya bu yaşadıklarımdan psikolojim çok bozuk senin gibi duygusuz kalpsiz biriyle bunları paylaşacak kadar psikolojim bozuk anladınmı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Platonik aşkımla kankayiz çok kötüyüm bana sevdiği kızları falan anlatıyor ama arkadaş olmak benim secimimdi eğer hoslandığımı soyleseydim bana şans verseydi belki sonra ayrilirdik ama arkadaşlık bitmeyen birsey belki ilerde sever 😊😊
Karşılıksız sevginin yanı elbette var. Mesela o hayatını yaşarken sen hayat yaşamazsın, o gezer tozarken sen o nerede geziyor tozuyor dıye klavyeye telefona hapsolursun sonuç tek aşk olmaz olursa geçen boşa zaman acı olur. camdan karın yağışını birinin hayalini kurarak değil elini tutarak izlemek daha güzel zaman kaybetme boşa.
camdan karın yağışını izlemek gibi dokunamadan sadece saf bir sevgiyle ve hayranlıkla izlemek hem o kar tanesine dokunduğun an kaybolacaktır bunu bildiğin için camdan izlemek daha güzel :)
Zaten ben onu seviyorum o da beni sevsin dersen ona aşk değil ticaret derler.. O bana ne katabilir değil ben ona ne katabilirim diye düşündüğünde aşk olur 😉
Kendi kafana göre takılıyorsun. Herşey kafanda istedigin gibi oluyor. Mesela tutuyorsun elinden gidiyorsun izmire bucak bucak geziyorsun onunla. Öpüyorsun kokluyorsun mutlu oluyorsun ama onun bundan haberi bile olmuyor 😏
sekiz senemi ona verdim benden haberi bile yok. altıncı sınıfa gidiyordum şimdi üni üç deyim. Benden büyüktü hatta bir kaç yaş. Takmıyordum hep bir gün oluruz hayalindeydim o yüzden hiç sevgilin olmadı çünkü onu seviyordum. şu an nişanlanma arefesinde.
kavgalar yok kendı halıne sevıyor mutlu oluyorsun işte beraber olsan çoktan ayrılırsın en ıyısı uzaktan sev bellı etme lakın bellı ettiğinde kaybedıyorsun
Platonik aşk gibisi var mı bee her gün trip atıyorum bağırıp çağırıyorum kafasına neler neler atıyorum ruhu bile duymuyor mesela şu an ondan ayrıldım ama haberi yok 😬
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok kötü ya Hayaller kurarsın onla ilgili ama boş yere hiç bir zaman senle olmucak bunu bildiğin halde hayaller kurarsın
Her şey hayallerde daha iyi elde edince hevesin kaçıyo aslında o hayallerindeki adamla uzaktan yakından alakası olmadıgını ögreniyorsun bir nevi hayalleein yıkılıyo elde etmemek forever
Karşılıksız Sevgi'nin en kötü yanıda sen sevdi sanarsın ama o seninle dalga geçer seni başkalarıyla aldatır sen farketmezsin bir bakmkşsın ki aldatılmışsındır eminim ki yaşamışsındır yaşatmışsındır belkide bilemem ama yaşattıysan da özür dilemişsindir bundan da eminim karşılıksız sevgi onun resmi olmasada onu hatırlatan resimlere bakıp ağlamaktır...🙅🏻
Bikere ucu bucagi olmayan hayaller kurabiliyosun onunla yasamak yapmak istedigin seyleri hayallerinde yapabiliyosun ama bunlarin hic birinden onun haberi olmuyo
Yanımda uyurken nefesini içime çeker suratının her zerresini ezberlerdim ben ona asiktim o da biliyordu ama sadece anı yaşıyordu sevemiyordu bir türlü beni
En İyi Cevaplar